inşllahh canımm ya cok karmasık duygular ıcındeyım bu aralarrr
selam kızlar nasılsınız bakayımhicranım ne yaptın dün ???çok merak ettim seniiii anlatır mıısn ?
Kizlar dr 'dan ciktim. Iki yumurtam var.biri 19 biri 22mm mis. Çat ignemi de vuruldum.hayirlisi bakalım.telden takip edemiyorum.net ck yavaş.hepinizi öptüm gorusuruz.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. İnşşallah. Benim de 13.30 dersim var ders arasında sizlere yazayım dedim. Başım ağrıyorrrrrrr
3884 uncu sayfada tatlım
kafan net olsun kafanda net birşey olsun verende allah alanda bu kadar net nefes al dün ne dedi kendını duvardan duvarada vursan balkondan da atlasan allah vermedi mi olmaz
kafan net olsun kafanda net birşey olsun verende allah alanda bu kadar net nefes al dün ne dedi kendını duvardan duvarada vursan balkondan da atlasan allah vermedi mi olmaz
Gördüm canım. Alalh korusun onu. Minicik daha yaaaa. Bakınca hani nerde dedim bi an.
ahhhaaah lilim çok tatlısın yaaa.
walla doğru demişimm dimeee .
kıçımızı yerlere de vursaaakkk zamanı gelince olacak , bizde kıçımızı yere vura vura beklemeye devam edicez
Hicranım tebrikler korkma o bebişi 8 ay sonra senin kucağında gorcez inşallah...veee biz bugün ilk ilişkimize girdik ameliyattan sonra :):)nerdeyse 1 aydır olmadı hatta bu hafta yatağın ayrı dip köşelerinde yattık korktum dikişlere zarar veririm diye ben deli yatarım birazda :):)neyse ameliyattan sonra ki ilk ilişkiden çok korkuyordum sonunda onu da başardık veee benim bugün 9.günüm yani yumurtlama zamanını bu ay kaçırmadık çalışmalara devam :):)
kıslar dun kv de adet oldum yne olmadı napalım hayrlısı hc uzulmedm blyomusunuz doktor adetn 3. gunu gel demstı ama bn braz ara vermk ıstyorum zayflmk ıstyorum braz onunn için 2 3 ay snra gdp tekrar tedavıme devam edeblırmym
3884 uncu sayfaya bebişin resimini attı tatlım
Miyaba tey$eler ben daha minicimm
kızlar bugun gercekten çok ruhsuz olduk kabul edinnnnnnnnn
Ben cpk duygusal oldum ya dusukten beri duygusalim ilgiye ihtiyacim war sanirim esime anlattim bunu tamam dedi ilgi gosteriyo ama bana yetmiyo off adamida skmaya basladim kendiside dedi bunu bunaltiypsun bazen dedi anlatamiyorum kendimi simdide uzaklasacak diye :-(kızlar bugun gercekten çok ruhsuz olduk kabul edinnnnnnnnn
Ben cpk duygusal oldum ya dusukten beri duygusalim ilgiye ihtiyacim war sanirim esime anlattim bunu tamam dedi ilgi gosteriyo ama bana yetmiyo off adamida skmaya basladim kendiside dedi bunu bunaltiypsun bazen dedi anlatamiyorum kendimi simdide uzaklasacak diye :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?