Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar nasılsınız bakayım hicranım ne yaptın dün ???çok merak ettim seniiii anlatır mıısn ?

inşllahh canımm ya cok karmasık duygular ıcındeyım bu aralarrr

kafan net olsun kafanda net birşey olsun verende allah alanda bu kadar net nefes al dün ne dedi kendını duvardan duvarada vursan balkondan da atlasan allah vermedi mi olmaz

Kizlar dr 'dan ciktim. Iki yumurtam var.biri 19 biri 22mm mis. Çat ignemi de vuruldum.hayirlisi bakalım.telden takip edemiyorum.net ck yavaş.hepinizi öptüm gorusuruz.

ay hadi inşallah canım bu ay tutsun,
sıkı çalışınnn tamammıı bu iğneyi değerlendirinnn

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. İnşşallah. Benim de 13.30 dersim var ders arasında sizlere yazayım dedim. Başım ağrıyorrrrrrr

bak şimdi gözlerini kapat kafanı bir yere yasla ve içinden bir çok kez başım ağrımıyor die geceir inananrak söle kesin gecer ben yapıom gecio

kafan net olsun kafanda net birşey olsun verende allah alanda bu kadar net nefes al dün ne dedi kendını duvardan duvarada vursan balkondan da atlasan allah vermedi mi olmaz

ahhhaaah lilim çok tatlısın yaaa.
walla doğru demişimm dimeee .
kıçımızı yerlere de vursaaakkk zamanı gelince olacak , bizde kıçımızı yere vura vura beklemeye devam edicez

valla canım oyl tabıkı ama ben dun sabah 9 gıbı falan gırdım ondan sonra yoktum burda

Hicranım tebrikler korkma o bebişi 8 ay sonra senin kucağında gorcez inşallah...veee biz bugün ilk ilişkimize girdik ameliyattan sonra :):)nerdeyse 1 aydır olmadı hatta bu hafta yatağın ayrı dip köşelerinde yattık korktum dikişlere zarar veririm diye ben deli yatarım birazda :):)neyse ameliyattan sonra ki ilk ilişkiden çok korkuyordum sonunda onu da başardık veee benim bugün 9.günüm yani yumurtlama zamanını bu ay kaçırmadık çalışmalara devam :):)

ahhhaaah lilim çok tatlısın yaaa.
walla doğru demişimm dimeee .
kıçımızı yerlere de vursaaakkk zamanı gelince olacak , bizde kıçımızı yere vura vura beklemeye devam edicez

sende çok tatlısın nefes alım çok doğru dedin bundan sonra hayat felsefem bu benim kendımı duvardan duvaramı vurayım balkondan mı atatyım napayım fln

oh oh oh tatlım hadı bakalım sevındım hayırlısıyla göndercek babası bebişleri sana tebrikler

elaaam çok üzüldüm canım ama önümüze bakıcaz artık .
aşılama da baştan söylüyolarmış zaten şans oranı normal ilişkiden farklı değilmiş.
sen bunu da denemiş oldun , biraz kafanı dinle tedaviye kaldığın yerden devam d-edersin.
bende aşılama için önümüzdeki aya hastane ve doktor bakacağım istanbulda . Şans düşük olsada deneyeceğim bende .
öpüyorum seniii biz burdayız herzaman destek ve muhabbet içinnn

ben çıkar canlarrrr , çalışanlara kolay gelsin
pazartesi görüşmek üzerreeeeee
öpüyorummmm hepinisiiiss

3884 uncu sayfaya bebişin resimini attı tatlım

teşekkürler canım ....

Miyaba tey$eler ben daha minicimm

ayyyy ne güzel hicranım yaaa!!!!! yer teyzesi onu .... bak ttalım burayada yazıyorum özelinede yazıcam okuyamazsın belki diye benim arkadaşım 2 hafta geriden gidiyor inanki sana morel olsun diye yazıyorum gerçekten doğru yazdıklarım yazın hamile kaldı ve çok çok kalabalık eşinin ailesi yazın bir eve 40 kişi geldi inankii dile kolay 40 kişi ve kız sabahtan akşama kadar mutfaktan çıkmadı arada oturduysa oturmuştur .... kendine hiç dikkat etmedi ama bebeği tutundu rabbim nederse o hicranım üzülmee sakın br hafta geriden gitmende çok ciddi bir sorun değil yatarak geçirirsin 2 ayını ondan sonra rabbimin izniyle riskin miskin kalmaz ttalım sen takma kafanı böyle şeyleree

kızlar bugun gercekten çok ruhsuz olduk kabul edinnnnnnnnn
Ben cpk duygusal oldum ya dusukten beri duygusalim ilgiye ihtiyacim war sanirim esime anlattim bunu tamam dedi ilgi gosteriyo ama bana yetmiyo off adamida skmaya basladim kendiside dedi bunu bunaltiypsun bazen dedi anlatamiyorum kendimi simdide uzaklasacak diye :-(

canım düşükten sonraa normal benımde duygularım karmakarısıkkkk bugunlerdee nedenseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…