İyiz canım gezmeye gidiyoruz eşim,oğlum ve ben ,bi bakaym ddm kızlar ne yapıyor süpersiniz maasallah
İyiz canım gezmeye gidiyoruz eşim,oğlum ve ben ,bi bakaym ddm kızlar ne yapıyor süpersiniz maasallah
ayy bende boyayi sormayı unuttum yaaatuhh neyse yeni dr sorarim arttık
Selam kukucanlar;
Kaç gündür pek keyfim yok. Girip girip çıktım. Ara ara okudum. 4 gündür baş ağrım var. Bu da beni geriyor. Ne geçiyor ne de ilaç alacak kadar ağrıyor. Offffff ya :84::84::84::84::84::84::84: Reglim bitti bugünden başlayarak gün aşırı mık mıkBu ay inşallah olur tatlışlar. Nolur dua edin bana. Sizler nasılsınız var mı bi değişiklik.
Hicrancım sen bebişi görmüşsün. Gözün aydın. Düşük tehlikesini hep söylerler kafana takma.
hicranımmmmmmmm
merak ettim kızzz naptın diye baktım geçmişee birazz.
susamı görmüşsünn hayırlı olsun bebeğim . 5 haftalık demişin birde geriden geliyor gibi bişey demişsin , bu haftalarda arayı çabulk kapatıyolar benim arkadaşımın da öleydi arayı kapattı, düşük riskini de herkese söylüyorlar.
sen çok yorma kendini tamam mı ağır kaldırma eğilirken kalkarken çok yavaş hareket et , ani hareketlerden kaçınn.
öpüyorum senii iyi bakın kendinizeee
gezin bakalım oh iyi gezmelere size bizde çalışıyoruz işte
Miyaba tey$eler ben daha minicimm
canımm dayanamıyorum yaa test yapasım gelıyorr
kukucanım hoş geldin
sünetci kıt kıt kıt nefes al
kaç kaldı bat a bi de bakam ben dersem yap test
Hoşbulduk bebeğim. Ay bu ay için çok heyecanlıyım. İnşallah olur ya. Eşim ilaç kullanıyor. Bayağı bi etkisi oldu gibi. Regl olduğum için mıkmık olmayınca bıraksam üz duvara tırmancak.Senle aramızda 1o gün var. Önce senden alalım güzel haberleri ardından benden
icrana bakim dedim susamın fotosunu eklemiş . ay bizde eklicekmiyiz ki fotolarını .
keserimmm uleyynn
nasılsın bebişim ben bi uğrayım dedim dışarı çıkıcam eşimi bekliyorum dışarı çıktı bi işi vardı.
icrana bakim dedim susamın fotosunu eklemiş . ay bizde eklicekmiyiz ki fotolarını .
canım daha 8 gun var bata 8ınde olmam gerekıyor :/ ama yok gıbıde gelıor nedense
Nereye koymuş canım, ben göremedim. Çok merak ettim.
hayırlı bebişler hayırlı zamanda bebişler böle karamsar olma peş peşe hamiş olcazzz yan cizmeee bakalım
Nereye koymuş canım, ben göremedim. Çok merak ettim.
evet albümümüzün baş fotoları olcaklar bebeğimm hayırlısıyla bi hamiş olalım bakalımhadi bakalım size iyi gezmeler tozmalar bende oturdu iş yerinde patron yok kimse yok tek başıma müzik dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?