Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Selam kukucanlar;

Kaç gündür pek keyfim yok. Girip girip çıktım. Ara ara okudum. 4 gündür baş ağrım var. Bu da beni geriyor. Ne geçiyor ne de ilaç alacak kadar ağrıyor. Offffff ya :84::84::84::84::84::84::84: Reglim bitti bugünden başlayarak gün aşırı mık mık Bu ay inşallah olur tatlışlar. Nolur dua edin bana. Sizler nasılsınız var mı bi değişiklik.

Hicrancım sen bebişi görmüşsün. Gözün aydın. Düşük tehlikesini hep söylerler kafana takma.

ayy bende boyayi sormayı unuttum yaaa tuhh neyse yeni dr sorarim arttık

hicranımmmmmmmm
merak ettim kızzz naptın diye baktım geçmişee birazz.
susamı görmüşsünn hayırlı olsun bebeğim . 5 haftalık demişin birde geriden geliyor gibi bişey demişsin , bu haftalarda arayı çabulk kapatıyolar benim arkadaşımın da öleydi arayı kapattı, düşük riskini de herkese söylüyorlar.
sen çok yorma kendini tamam mı ağır kaldırma eğilirken kalkarken çok yavaş hareket et , ani hareketlerden kaçınn.
öpüyorum senii iyi bakın kendinizeee

kukucanım hoş geldin

sünetci kıt kıt kıt nefes al

kukucanım hoş geldin

Hoşbulduk bebeğim. Ay bu ay için çok heyecanlıyım. İnşallah olur ya. Eşim ilaç kullanıyor. Bayağı bi etkisi oldu gibi. Regl olduğum için mıkmık olmayınca bıraksam üz duvara tırmancak. Senle aramızda 1o gün var. Önce senden alalım güzel haberleri ardından benden

sünetci kıt kıt kıt nefes al

keserimmm uleyynn
nasılsın bebişim ben bi uğrayım dedim dışarı çıkıcam eşimi bekliyorum dışarı çıktı bi işi vardı.
icrana bakim dedim susamın fotosunu eklemiş . ay bizde eklicekmiyiz ki fotolarını .

inşallahhhhhhhhhhh balımmmmmmmmmm allah emeklerimizi boş çevirmesin yaşasınnn yeni annişlerrrrrrr kapıyı acıcak acık bırakcam hepiniz gelin peşimdenn

evet albümümüzün baş fotoları olcaklar bebeğimm hayırlısıyla bi hamiş olalım bakalım hadi bakalım size iyi gezmeler tozmalar bende oturdu iş yerinde patron yok kimse yok tek başıma müzik dinliyorum

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. İnşşallah. Benim de 13.30 dersim var ders arasında sizlere yazayım dedim. Başım ağrıyorrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…