Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

orda hamam var ya o yüzden vardır o heykel burasida küçük canım ya

kaplıcalar fln varmış sanırım ama biz soğuklarda geldiğimiz için fırsat bulamdık ama olsun mevlana ya gittim şems e de gidicektim fırsat yoktu geç olmuştu başka zamana nasipse

hımmmmmmm!!!!!! iyi günlerde kullan canım !!!! hayırlı olsun .... bizim gibi kadınlar sevilmez mi canım aaaaa tabiki alacaklar şekerimm

hadi bakalım hayırlı olsun ben kendı telefonumu kendım aldım 2 ay olcak

Saol sekerlerim benim teknolaji sewiyorum bu telefonumda daha yeniydi 7ay falan olmustu aldigi ayy bu adam beni sewmiyo diyorum bide sewdigim seyler aliyo bana sewiyodemek ki beni ya gunahini aliypum adamin:-(

benimde önümüzdeki hafta sonu geliyor olur inşallah yumoşum büyüdüyse cuma günü doktor bana çatlatma iğnesi yapacakmış!

kaplıcalar fln varmış sanırım ama biz soğuklarda geldiğimiz için fırsat bulamdık ama olsun mevlana ya gittim şems e de gidicektim fırsat yoktu geç olmuştu başka zamana nasipse

Kaplicalar nerde wr kuzum ya bizde kocisle haftaya kaplicalara gitsek mi diyoduk bebek icin cok iyi oluyomus yumurtaliklara cok iyi geliyomus bizim bi komsu bebei olmuyodu kaplicaya gitti ama olesine o ay hamis kalmis

valla ben daha öncesinden agir hep kaldırdım canım 18lt olanlari kaldırma da öyle de fazla takılma

hamişken sanki kadırmadın cnm !!1unutmadım daha o konuyu ben merak etme sen !!!!!!!!!

kışlar ben çıkıyorum saat beşte arkadaşa gideceğim aşure yapmış gidemedim baş dönmem ağrıım var diye daha iyiyim bir gideyim !!hazırlanayım duş filan alacağım ancaa kendinize ciicii bakın tamma mı Allaha emanet olunuz hoşçakalınn

vallahi ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum !!! ama ısınmıyor bir türlü !!! sıcak su torbası koyayım biraz barii

Kaplicalar nerde wr kuzum ya bizde kocisle haftaya kaplicalara gitsek mi diyoduk bebek icin cok iyi oluyomus yumurtaliklara cok iyi geliyomus bizim bi komsu bebei olmuyodu kaplicaya gitti ama olesine o ay hamis kalmis

konya ılgında var canım bılmıyordum bak ben iyi geldiğini bilsem girerdim tatlımm

seninkinden daha okuz kalaslar odunlar var dileem

Bende benimkine sordum dogum yaptigimda hediye aliniyo bana 3umuzun isni yazan kolye alsana dedim ne dese beenirsin gerekiyomu ne geregi war dedi senden ciksa ciksa boyle cvp cikardi zaten sadece dedim cildirdim delirdim :-@ :-@ :-@

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…