orda hamam var ya o yüzden vardır o heykel burasida küçük canım ya
hımmmmmmm!!!!!! iyi günlerde kullan canım !!!! hayırlı olsun .... bizim gibi kadınlar sevilmez mi canım aaaaa tabiki alacaklar şekerimm
hadi bakalım hayırlı olsun ben kendı telefonumu kendım aldım 2 ay olcak
hayırlısıyla koşa koşa gelsin bebişlerimiz bize yaaaa
inşallahhhhhhhhh canım inşallahhhhhhh ilk ayda olacağını sannmıyorum ama Allahtan umut kesilmez!!!
hayırlısı tatlım o zmn önden ben gidicem peşimden siz gelceksiniz
valla ben daha öncesinden agir hep kaldırdım canım
kaplıcalar fln varmış sanırım ama biz soğuklarda geldiğimiz için fırsat bulamdık ama olsun mevlana ya gittim şems e de gidicektim fırsat yoktu geç olmuştu başka zamana nasipse
evet kaplicalar var şifalı su canım....mevlanada güzeldir... Benim yaşadığım yer beysehir netten bak güzel yerdir
valla ben daha öncesinden agir hep kaldırdım canım18lt olanlari kaldırma da öyle de fazla takılma
sevioo kis iste adammm a a a benimki gibi olsa ne yapcan hediye konusunda nasıl olduğunu yazmıştım
orayi hiç karistirma
sevioo kis iste adammm a a a benimki gibi olsa ne yapcan hediye konusunda nasıl olduğunu yazmıştım
orayi hiç karistirmatmm cnmm byee
diger topige yazmissin ama
seninkinden daha okuz kalaslar odunlar var dileem
Kaplicalar nerde wr kuzum ya bizde kocisle haftaya kaplicalara gitsek mi diyoduk bebek icin cok iyi oluyomus yumurtaliklara cok iyi geliyomus bizim bi komsu bebei olmuyodu kaplicaya gitti ama olesine o ay hamis kalmis
seninkinden daha okuz kalaslar odunlar var dileem
konya ılgında var canım bılmıyordum bak ben iyi geldiğini bilsem girerdim tatlımm
evet kaplicalar var şifalı su canım....mevlanada güzeldir... Benim yaşadığım yer beysehir netten bak güzel yerdir
ayyy hepsi ayni model yaseninkinden daha okuz kalaslar odunlar var dileem
Bende benimkine sordum dogum yaptigimda hediye aliniyo bana 3umuzun isni yazan kolye alsana dedim ne dese beenirsin gerekiyomu ne geregi war dedi senden ciksa ciksa boyle cvp cikardi zaten sadece dedim cildirdim delirdim :-@ :-@ :-@
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?