Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

dinlendim canım bugün bel agrimda gecti şükür sen nasılsın

sewindim cnm. bugun evde olunca temizlik yapma ve bol bol dinlenmece bide pantolon aldik bebis rahat etsin diye.. digerlerini rafa kaldiriyoruz dar olunca rahatsiz ediyordu.. simdi kendimi kanguru gibi oldum keseli

sewindim cnm. bugun evde olunca temizlik yapma ve bol bol dinlenmece bide pantolon aldik bebis rahat etsin diye.. digerlerini rafa kaldiriyoruz dar olunca rahatsiz ediyordu.. simdi kendimi kanguru gibi oldum keseli

Hayirli olsun yeni pantolonu iyi gunlerdr giy Insaallah.
Kac haftalik bebisin?

Kizlar catlatlar icin kullanmaya basladinizmi? Ne kullaniyorsunuz? Ben bio-oil diye yag aldim ama uzerinde 3 ay dolduktan sonra kullanin diye yaziyor

Kızlarr sizden bir ricam var hamıle oldugunu anlamak ııcn eskı usul evde gebelık testlerı varmış ben de buradaki topıklerde ı gecen de gordum ve denemk ıstedım bır seffaf bardağa pıpını katıyon sonra bıraz camasır suyu eklıyon eger kopururse hamılesın kopurmessede degılsın bende ne olcak deneyım dedım camasır suyunu 3 gun once yaptım az denecek kadar kopurdu az once yıne yaptım bubsefer bıra gıbı 2-3 santimetre ka dar kopurdu sonra eşime dedım yap lutfen oda yaptı fakat eşimki kopürmedı sızce nedır arkadaslar ne olur cvp verınnnn bat gunum bugundu ama gelmedı normalde 1 gun atabiliyor yanı yarın da olmassam 1 test alıp yapacağım kızlar cvppp 3 yıldır beklıyorum sızce bu ayyyy olabılırmı bılmıyorum umıtlenmek de ıstemıyorum ama umıt edemedende duramıyorummm

Ben bunu duymustum ama denemedim ve kimyaci bi arkadas aciklamisti burdan demistiki idrarinizla alakali olan birsey bu yani asit orani fazlaysa idrarda hamile olsanda olmasanda kopururmus. Umarim hamilesindir Rabbim gonlune gote versin beklemek cok zor ama erken gebelik testleri var eczanede ondan al 4-5tl falan oyle yap ben adet gunumde cikmisti en garanti kan testi. Bence bu tur seyleri deneme sonu husran olabiliyor canim. INSAALLAH hamilesindir sonucu bildirirsen seviniriz))

canım ben az önce denedim köpürmedi ama rengi çok koyu oldu anlamadım en iyisi beklemek:))

Oncelikle verdıgın cvppp içinnn cok cok tesekkurler bılmıyorum test alıp negatif çıkınca kan testı yapıp negatif çıkınca kendıme 1 hafta gelemıyorum herkes le kavga etmek ıstıyorum acayıp agresif oluyorum cunku 3 yıldır defalarca yaptım sonu husran bunda kendımı sadece avutma gıbı yapıyorum bakalımnkısmet hayırlısuyla rabbımbutun ısteyenlerenasıpetsın banadaaa aminnnnn insallah

ben ismimi değiştirdim tanıyamazsın şeker.hayırlı olsun şimdi gördüm tebrik ederim canım çok sevindim.
Selamm , bnde adımı değiştirmek için mesaj attım 2 gun önce ogun bugundur biri yazımı alıntıladıgında bildirim gelmıyor. ismini yeni değiştirmişsin diye sana sormk istedim ?

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar kızlaaaarr biz gezmeden geldiiik,çok güzeldi siz nasılsınız benim bat a 10 gün kaldı,göğüs ucu hassasiyeti,ve sivilcelenme var acaba klomenden mi? bilen cevap verebilir mi,adete 10 gün varken belirti aramak erken mi olur,

Selamm , bnde adımı değiştirmek için mesaj attım 2 gun önce ogun bugundur biri yazımı alıntıladıgında bildirim gelmıyor. ismini yeni değiştirmişsin diye sana sormk istedim ?

evet alıntıda bana da bildirim gelmiyor ve ben bunu sen diyince fark ettim:)))ama bunun isim değiştirmeyle mi alakası var?benim değiştireli çok oldu sanki geliyordu bildirim.alıntımı fark etmezsin diye beğendim iletini:)))bence diğer arkadaşlara soralım ancak bu şekilde problemi anlarız.
kusura bakma topikdeneme 1 2 3
arkadaşlar size iletiniz alıntı yapıldığında bildirim geliyor mu?

bol bebişlerrrr

hayır banada gelmiyor alıntı sadece beğeni bildirimi geliyor. inşallahh cnm hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…