dinlendim canım bugün bel agrimda gecti şükür sen nasılsın
dinlendin mi hicranim? bel agrin gecti mi?
dinlendim canım bugün bel agrimda gecti şükür sen nasılsın
hehee güle güle güzel günlerde git canım rahat rahat ohhh
hehee güle güle güzel günlerde git canım rahat rahat ohhh
sewindim cnm. bugun evde olunca temizlik yapma ve bol bol dinlenmece bide pantolon aldik bebis rahat etsin diye.. digerlerini rafa kaldiriyoruz dar olunca rahatsiz ediyordu.. simdi kendimi kanguru gibi oldum keseli
Kızlarr sizden bir ricam var hamıle oldugunu anlamak ııcn eskı usul evde gebelık testlerı varmış ben de buradaki topıklerde ı gecen de gordum ve denemk ıstedım bır seffaf bardağa pıpını katıyon sonra bıraz camasır suyu eklıyon eger kopururse hamılesın kopurmessede degılsın bende ne olcak deneyım dedım camasır suyunu 3 gun once yaptım az denecek kadar kopurdu az once yıne yaptım bubsefer bıra gıbı 2-3 santimetre ka dar kopurdu sonra eşime dedım yap lutfen oda yaptı fakat eşimki kopürmedı sızce nedır arkadaslar ne olur cvp verınnnn bat gunum bugundu ama gelmedı normalde 1 gun atabiliyor yanı yarın da olmassam 1 test alıp yapacağım kızlar cvppp 3 yıldır beklıyorum sızce bu ayyyy olabılırmı bılmıyorum umıtlenmek de ıstemıyorum ama umıt edemedende duramıyorummm
evliiiiiiiiiiii mutluuuuuuuu çocukluuuuuuuuuuuuuuu yeppaaaaaaaaa
Kızlarr sizden bir ricam var hamıle oldugunu anlamak ııcn eskı usul evde gebelık testlerı varmış ben de buradaki topıklerde ı gecen de gordum ve denemk ıstedım bır seffaf bardağa pıpını katıyon sonra bıraz camasır suyu eklıyon eger kopururse hamılesın kopurmessede degılsın bende ne olcak deneyım dedım camasır suyunu 3 gun once yaptım az denecek kadar kopurdu az once yıne yaptım bubsefer bıra gıbı 2-3 santimetre ka dar kopurdu sonra eşime dedım yap lutfen oda yaptı fakat eşimki kopürmedı sızce nedır arkadaslar ne olur cvp verınnnn bat gunum bugundu ama gelmedı normalde 1 gun atabiliyor yanı yarın da olmassam 1 test alıp yapacağım kızlar cvppp 3 yıldır beklıyorum sızce bu ayyyy olabılırmı bılmıyorum umıtlenmek de ıstemıyorum ama umıt edemedende duramıyorummm
ben ismimi değiştirdim tanıyamazsın şeker.hayırlı olsun şimdi gördüm tebrik ederim canım çok sevindim.
Ben bunu duymustum ama denemedim ve kimyaci bi arkadas aciklamisti burdan demistiki idrarinizla alakali olan birsey bu yani asit orani fazlaysa idrarda hamile olsanda olmasanda kopururmus. Umarim hamilesindir Rabbim gonlune gote versin beklemek cok zor ama erken gebelik testleri var eczanede ondan al 4-5tl falan oyle yap ben adet gunumde cikmisti en garanti kan testi. Bence bu tur seyleri deneme sonu husran olabiliyor canim. INSAALLAH hamilesindir sonucu bildirirsen seviniriz))
Hicraaannnn naptın kıs pıt pıtları duydun mu canım
:44::44::44: taniyamadim yaww
Teşekkür edrim canım benim
Selamm , bnde adımı değiştirmek için mesaj attım 2 gun önce ogun bugundur biri yazımı alıntıladıgında bildirim gelmıyor. ismini yeni değiştirmişsin diye sana sormk istedim ?ben ismimi değiştirdim tanıyamazsın şeker.hayırlı olsun şimdi gördüm tebrik ederim canım çok sevindim.
Selamm , bnde adımı değiştirmek için mesaj attım 2 gun önce ogun bugundur biri yazımı alıntıladıgında bildirim gelmıyor. ismini yeni değiştirmişsin diye sana sormk istedim ?
evet alıntıda bana da bildirim gelmiyor ve ben bunu sen diyince fark ettim:)))ama bunun isim değiştirmeyle mi alakası var?benim değiştireli çok oldu sanki geliyordu bildirim.alıntımı fark etmezsin diye beğendim iletini:)))bence diğer arkadaşlara soralım ancak bu şekilde problemi anlarız.
kusura bakma topikdeneme 1 2 3
arkadaşlar size iletiniz alıntı yapıldığında bildirim geliyor mu?
bol bebişlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?