bilmezmiyim canım bacakları havay dikmekten bir hal oldum uyuşuyordu ayaklarım biraz daha diyordum nerdeyse kangren olucaktım artıkdenemediğimiz bir şey kalmadı 9 aydır ama herşey allahtan allah hayırlı evlatlarversin sağlıklı sıhhatli geç olsun sağlıklı olsun.
cnm dün eşim mimik yapalım dedi ben olmaz dedim lekelemem devam ediyor diye mimik yapsam günah olur demi:44::44:
canım benim kader arkadaşım seninle en başından beri beraberiz burda ilk tanıdığım insanlardan birisin. niye böyle ümitsizliğe kapılıyorsun aslında böyle düşünmen iyi bende öyle diyordum bu ay hiç belirtim yoktu bu ayda olmadı diyordum hatta gittim pet aldım kendimeçok teşekkür ederim bu zor günler de geçecek inşaallah çok sağolun canınızı sıktım kusura bakmayın artık hayırlısı olsun diyorum olmasa da bu ay üzülmeyeceğim söz veriyorum şuandan itibaren RABBİME sığınıyorum,vermese de ben O'ndan razıyım inşaallah RABBİMDE benden razı olur....,sizler çok iyisiniz başkasına anlatamadığım şeyleri burda anlatınca rahatlıyorum teşekkür ederim hepinize
bu arada çift çizgi gören arkadaşlarımı tebrik ediyorum,maaşallah çifter çifter geliyo haberler bana da 5-6 gün kaldı,9 aralık dedi dr
Kızlar bu ay eşim varikosel ameliyatı olmuştu ya hani biz yumurtlama dönemine girdik ve ilişkiye de giriyoruz :)sanki bu ay içimden Bi ses olacak diyor bu ay hamile olcam gibi geliyor...geçen ay günüm geçti ve tam ameliyat günü adet oldum :)benim adet bitti eşiminde ilişki serbestleşti ve ikimizin de 7. günden itibaren mikmik gün aşırı oldu ve şuan tam yumurtlama zamanındayım inşallah bu ay olacak..ilk ay doktor bey beklemeyin dedi hatta ilk 3 ay dedi ama benim içimden olacak gibi geliyor :)
daha yazma canım hele bir bebişimi göreyim o zaman inanıcam artık.tebrik ederim canım benim çok sevindim darısı başımıza,adına sevindim yazayımmı hamile diye
Kızlar bu ay eşim varikosel ameliyatı olmuştu ya hani biz yumurtlama dönemine girdik ve ilişkiye de giriyoruz :)sanki bu ay içimden Bi ses olacak diyor bu ay hamile olcam gibi geliyor...geçen ay günüm geçti ve tam ameliyat günü adet oldum :)benim adet bitti eşiminde ilişki serbestleşti ve ikimizin de 7. günden itibaren mikmik gün aşırı oldu ve şuan tam yumurtlama zamanındayım inşallah bu ay olacak..ilk ay doktor bey beklemeyin dedi hatta ilk 3 ay dedi ama benim içimden olacak gibi geliyor :)
tebrik ederim canım benim çok sevindim darısı başımıza,adına sevindim yazayımmı hamile diye
cnm benim kocişede solvarikosel dedi dr 15 tatilde amaliyat olcak cnm siz kaç gün mimik yapmadınız amaliyattan sonraKızlar bu ay eşim varikosel ameliyatı olmuştu ya hani biz yumurtlama dönemine girdik ve ilişkiye de giriyoruz :)sanki bu ay içimden Bi ses olacak diyor bu ay hamile olcam gibi geliyor...geçen ay günüm geçti ve tam ameliyat günü adet oldum :)benim adet bitti eşiminde ilişki serbestleşti ve ikimizin de 7. günden itibaren mikmik gün aşırı oldu ve şuan tam yumurtlama zamanındayım inşallah bu ay olacak..ilk ay doktor bey beklemeyin dedi hatta ilk 3 ay dedi ama benim içimden olacak gibi geliyor :)
öle birşey ben hiç duymadım bebeğim biz yapıyoruz valla leke fln varken senin leken çok mu koyu tatlım ben bugun günlük ped koydum adetim geleden önceki gibi acık kahve ortası na lekelenme olmuş
daha yazma canım hele bir bebişimi göreyim o zaman inanıcam artık.
cnm benim kocişede solvarikosel dedi dr 15 tatilde amaliyat olcak cnm siz kaç gün mimik yapmadınız amaliyattan sonra
benim koyu kahve ama çok az oluyor öyle sadece peçete koyuyorummm
Canim 3tane var denizasker brjl ve beykannesli :)) sen nerelerdesin ben seni cok merak ettim yaa varmi değişiklikben geldim nasılsınız kızlar sizleri cok özledimmm :)))) yeni hamişlerimiz var mıı :))) hadenn hamişleri duymak istiyorummm :)))
Gamze,psipsikom,lility en hayirlu zamanda Rabbim size de nasib etsin canlarimm. Hicran senin de bu goruntuyu gormene az kaldi insallah
Sevincimi boyle icten paylastgnz icin hepinize coook tesekkur ederimmm
canım benim kader arkadaşım seninle en başından beri beraberiz burda ilk tanıdığım insanlardan birisin. niye böyle ümitsizliğe kapılıyorsun aslında böyle düşünmen iyi bende öyle diyordum bu ay hiç belirtim yoktu bu ayda olmadı diyordum hatta gittim pet aldım kendimesakın umutsuzluğa kapılma bak gör bu ay sende hamiş olacaksın biz kader arkadaşıyız hamile de aynı anda kalıcaz ben ümitliyim bu ay senden. kimsenin lafını da takma.
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
bilmezmiyim canım bacakları havay dikmekten bir hal oldum uyuşuyordu ayaklarım biraz daha diyordum nerdeyse kangren olucaktım artıkdenemediğimiz bir şey kalmadı 9 aydır ama herşey allahtan allah hayırlı evlatlarversin sağlıklı sıhhatli geç olsun sağlıklı olsun.
çok sağol canım doktorum 1 hafta beklememi söyledi ben biraz pimpirikli bir insanım bebeği görmeden içim rahat etmeyeceği için keseyi görmeminde bir fayda etmeyeceğini biliyor doktorum bir de kalp atışları var ben çok sabırsız bir insanım allah yardımcım olsun bir hafta sonra inşallah güzel haberler veririrm sizlere.insan inanamıyor değil mi olmuyor olmuyor ummadık zamanda olyor onun için yadırgıyor tabi insan sende haklısın tebrik ederim canım keyfini çıkar !!!! ne zaman gideceksin doktora
eşimde morfoloji bozukluğu vardı doktor eşime ilaç verdi ama biz kullanmadık bir ay keçi boynuzunu kullanmayı tercih ettik. keçiboynuzu kürünü yaptım her gün içti. bu ayda olmasaydı ilaca başlayacaktık. ama tedavisiz olacak diyeblirim sağlıklı bir gebelikse hala temkinliyimnormal doğal oldu değil mi???? vallahi ben pek fazla dikmiyordum çünkü yumrtam büyümüyor ve çatlamıyordu o yüzden dikme gereğine düşmüyordum ama son bir hafta dikmem gerekecek bir saat yeterliymiş uyumayı veririim bende bir saat !!!
canııımm gerçekten seninle aynıyız ve temmuzdan bu yana birlikte devam ediyoruz,seni gerçekten ayrı seviyorum,haklısın ama kendimi durduramıyorum artık,hep tevekkülsüzlükten,şeytana uyup ümitsizliğe kapıldığım kötü zamanlardan birini yaşıyorum,ama geçecek geçmek zorunda,yazdıkların bana ilaç gibi geldi teşekkür ederim,ve kendim gibi sevindim sana emin ol canım
bu ay olur diyosuninşaallah hayırlısı olsun canım çok sağol içimi aydınlattın
kukusumun ici demistin ya o aklıma geldi birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?