Canımmm seni çok iyi anlıorum. üzülme dememin de bi faydası olmucağınıda bildiğimden demiyorum üzlme diye. çünkü bende çok üzülüyorum. takmıcam diyorum. salladım attım kafamdan diyorum ama kendimi kandırıyorum biliyorum. çünkü en basit örneği al batım dündü gelmedi kırmızılar. bikez daha öle olmuştu 3 gün gecikerek gelmişti. bundada umutlanmayayım diyorum ama nerdee.... sabah sordum hamile arkadaşlara. adet günü gelince sancı filan çekmişmiydiniz gününüz geçtiği haldede çekmeye devame ttinizmi filan die. icranım ewet çektim ve sarı akıntım oldu dedi. gidip wcye hemen baktım bendede akıntı vardı. ne renk die..
takmasam böle şeyler yaparmıyım :26: kendimi kandırıyorum. herkez soruo. artık düşünmüoruzda diemiyorum. nasip diorum ama bukezde arkamdan sölenenleri duydum kilosu var ondan kalamıo.. gibi..

üzülüorum kahroluyorum. bebeğim gelde utandır bu insanları dşie dualar ediorum ama ....

arkadaşım atlatacaz. bak görürsün.. tez vakitte hepimiz burda bebişlerimizi konuşmaya başlıcaz. Rabbim bizim durumumuzda olanlara , tüm bebişlerini bekleyenlerin yardımcısı olsun..