bu çok tatlı dimiiiii
Gecmia olsun canim yaa dikkat et kendine kiyamam sana ben
bu çok tatlı dimiiiii
sadece sizeeeeeeee başkasına yooook sölemek hamiş olursam bile sölemıcem ılk 3 ayyy bu benım totemim ve cinsiyet doğumda öğrenilşcekkkkkk
kisss cinsiyeti ogrenmiceksen nasil ciciler yapcaz ona lohusa taci yapcaz isimli
sağol bebişimmmm bende sana kıyamam sende dikkat et kendine karlar geliyooo :)))))
gobus kocaman ne güzelins o günleri bi görelimde kuzum
ynennnn canımm bende kimseye söylemeyi düşünmüyorum cok inanıyorum nazara gele gele bi hal oluyoruz zaten eşimle.. en iyisini yaprsın bencede bende br tek burda acıklıcam şokkk şokkkkkkkkkk şokkkkkkkkkkkkkkkkk !!! diye heheeheDD
kisss cinsiyeti ogrenmiceksen nasil ciciler yapcaz ona lohusa taci yapcaz isimlinasıl olacak
deliğin kocası sinir etmişte bana piknik tüpünü patlat dedi bende nefes ala verelim kessin dedik gülüştük hatta
evet ya öğreniyorum iyi oldu ya herseyi öğreniyorum iyi oluyor bebeğimm
kisss cinsiyeti ogrenmiceksen nasil ciciler yapcaz ona lohusa taci yapcaz isimlinasıl olacak
gelsin karrrrrrrr gelsinnnnnnnnnnnnnnn kar yuppppppppppppiiiiiiiiiii
tablo
listede ben 2 taneyim.hem eski ismimle hem yeni ismimle :)))
ikizim mi olcek aceba??????
hahaa ins canim inss çifter çifter gelsin kuzulartablo
listede ben 2 taneyim.hem eski ismimle hem yeni ismimle :)))
ikizim mi olcek aceba??????
daha adete 10 gün olduğu için bende öle kabul ediyorum bebeğim yapmamda lazım bebiş için yanii ayrıcaa avatar resmineeeeeeeeeeeee bayıldımmmm
nefesimmmmmmbebegimmmmmm yılmak yıkılmak yoook kuzum
hahaa ins canim inss çifter çifter gelsin kuzular
inşallah Allah isteyene ikiz versin canım.Benimkini çift çizgiye yoralım ama sadece.Ben ikizden korkuyorum çünkü.Hem normal doğum yapmak istiyorum hem da rahmim küçükmüş benim.Erken doğum riskim yüksekmiş o yüzden.Tekizi bile normal doğurmam zor olabilir.
arada olur canım ama çok salarsan toplayamazsin
rabbim sana teker teker 3,4 tane versin o zaman canım
arada olur canım ama çok salarsan toplayamazsinbiz hep yanindayiz seni çok seviyoruz kuzum o bebiş gelecek bizimkiler biraz nazlı naz yapio annesi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?