Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evet cnm butun testlerdengectık esimde bende cok sukur bı problème cikmadi ikimizdede ıste kismetindeki gunu bekliyozb3 yil bıttı ya sımdı sabırsızlanıyorum ama yıne de suan ıyıyımcunku bu. Reglım gelırse klomen ve cuhacicegi kullanacagım yıne umıt varrr rçç

bekliycem tatlım öle karar verdim
en iyisi canım benımm

anladım canım benım bende okuyabıldıgım kadar okurum canımm

Kızlarrr benim adet ağrım geçti sankim :26: buda neyin nesi ya.. paniktenmi ? yada yoksam...... umut dünyası işte

Son düzenleme:
bencede gelsin artık gözüm yollarda kaldıı:))) gelsinde bir kardan adamla kardan kadın yapalım birde bebişlerini yapalım hehehe biz beceremiyoz bari onların bebişleri olsun D

olsun tabiiiiiiiii herkesin bebişi olsun kardan kadınlarında olsun bebişleriiiiiiiii
teyze anne yarısı demek bize soylemicende kime solicen

sizin gibi teyzeleri olacağı için çok şanslı bir sıpam olcakk eminim oda çok sever sizi

beni herkese çok benzetirler fındığım her gören mutlaka bir tanıdığına benzetir en çok bengüye benzetirler
en iyisi canım benımm

anladım canım benım bende okuyabıldıgım kadar okurum canımm

selammmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

slmmm birimiz kocasını postaladı koştu geldii yanımızaaaa ayrıca eşinle ikiniz çok benziyorsunuz fındığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…