• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya arkadaşların kocaları diyo ki kız çocuklarımızı senle görüştürmicez daha, 3 yaşında çocuk kırmızı ruj ve ojesiz sokağa çıkmak istemiyo :)))))))))) beni gören 3-4 yaşındaki bütün kızlar hadi gel makyaj yapalım diyo gelir gelmez :)))) bi de benimki kız olursa hiç düşünemiyorum :) ama en büyük isteğim bebeğim sağlıklı sıhhatli olur ve kız olursa onla kendime aynı elbiseleri diktirip aynı ayakkabıları almak olacak :)

kuranlı yapacam diyo cnm boşver bu seferlik idare et bence, senin bebek de güzel bi mevlüt dinlemiş olsun.

çin takviminden baktın mı cinsiyetiii.. benım telefonumda app var ordan bakkım ıstersen dogum tarıhın ve hamıle kaldıgın ay lazım :52::52:

cnlarm şimdim bu yıl temuz ayında kaynanmlarda tadilat felan vardı evde bende ordaydım ağir felan kaldırdım regli günümde lekelenmem oldu kahve rengi sonra herkez yerleşme kanaması dediler ben ümütlendim tabi sonra idrar teti yaptım silik çigi çıktı ertesi günü tekrar yaptım test o daha koyuydu iki çizgi ve kaverengi lekem devam ediyodu sonra ağrım oldu bende 3 4 gün sonra kan verdim negatif ama 10 gün boyunca kanamam devam etti kasıklarım felan ağrıdı negetif çıkınca çok üzüldüm ve hala aklımda o zaman gebe olabilirmiydim hep aklımda :44::44:
canımmm ıkıncı cızgı sılık cıktıysa belkı gebe olabılırdin. ama saglıklı gebelık olsaydı dusmezdı canım zaten
her iki haftada bir gidiyoruz canım hafta sonları kv ye birlikte oturuyorlar... O yüzden özel bi davet yoook ama düğüm günü olmamasina rağmen bizim gittiğimiz gün yapacakmis iste

hımmm anladımmm canımmm benım ne dıyeyım sakin ol canımmm

canımmm ıkıncı cızgı sılık cıktıysa belkı gebe olabılırdin. ama saglıklı gebelık olsaydı dusmezdı canım zaten

PEKİ 3;4 GÜNÜN İÇİNDE DÜŞER Mİ Kİ HGC HORMONU
hımmm anladımmm canımmm benım ne dıyeyım sakin ol canımmm

:44::44::44::44::44:

27.02.1991 kasimda hamile olduğumu öğrendim

$77777777.webp $77777777.webp :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

ilk önce sinirleniyorum sonra bencillik yaptığımı düşünüp üzülüyorum....şimdiye kadar seve seve yaptim kuzum ama bu sefer durum farklı onlarda biliyorlar
hımmm hamıle oldugunu bılıorlarmı canım dusuk tehlıken oldugunuda
Minik bebisimmm nereye gittin bisey yazmadan :44:

canımm kocısı cay dökmus sanırım ondan gıtmıstır kocısının yanına :)

cnlarm şimdim bu yıl temuz ayında kaynanmlarda tadilat felan vardı evde bende ordaydım ağir felan kaldırdım regli günümde lekelenmem oldu kahve rengi sonra herkez yerleşme kanaması dediler ben ümütlendim tabi sonra idrar teti yaptım silik çigi çıktı ertesi günü tekrar yaptım test o daha koyuydu iki çizgi ve kaverengi lekem devam ediyodu sonra ağrım oldu bende 3 4 gün sonra kan verdim negatif ama 10 gün boyunca kanamam devam etti kasıklarım felan ağrıdı negetif çıkınca çok üzüldüm ve hala aklımda o zaman gebe olabilirmiydim hep aklımda :44::44: VE HAMİLEYSEMDE BU KADAR ÇABUK DÜŞERMİ Kİ HGC 3 4GÜNÜN İÇİNDE

cnm o kadar erken düşmez gibi geliyor bana. kan tahlilinde değer kaç çıkmıştı ki? gebelik olsa yine 4-10 arası çıkardı beta hcg. o lekelenme başka bişeyle ilgiliydi muhtemelen. hem bebek oluştuğu hafta dış etkenlerden sanıldığı gibi etkilenmiyomuş. yani öyle agır kaldırmayla falan düşmezdi bana göre. bunları düşünme şimdi bakalım, kocişle güzel vakit geçir, ben hep diyorum ya bebek fikrini unut ki stressiz gelsin bebişler.

ahh canim ahhh iyi hos çok iyi birşey ama durumu biliyorsun misafir agirlamak biraz sıkıntı olabilir birde en çok sinirlendiğim şey evlendiğimden beri hem kızının gem oğlumun doğum günleri pastasini ben yaptim hem bi ton hediye alıp gidiyoruz hem pastasini yapiorum benim cocugum mu bi kerede yapsa bizi cagirsa çok mu bencil davranıyorum

haklısın aslında, pastasını böreğini yapamaz mı yani ama boşver bu seferlik de böyle olsun bi dahakine koyarsın tavrını...

bende bana benzesin istiyorum benim eşimde kumral:9:

evet yaaa minişler annelerine benzesin :)

hehehhe şarkı söylemenııı ozlemıssss canımmm :)))

sormaaaaaa cnm şarkı söylemeye gittim çayımızı içtik yolladı beni yine odaya :)

ayyyyyyyyy bayıldım bunlara yaaaaaa

çin takviminden baktın mı cinsiyetiii.. benım telefonumda app var ordan bakkım ıstersen dogum tarıhın ve hamıle kaldıgın ay lazım :52::52:

cnm yaşım 29 ama 30 olarak bakıyoruz sanırım, bi de hamile kaldığım ay eylül

Son düzenleme:
ayyy canim çok teşekkür edrim:16: ben erkek hissediyorum eşim erkek hissediyor kk arkadaşlarım erkek hissediyor hiç kız diyen yoook ins erkek olur:55:

çin takvimi şaşmıyor doğruluk payı varmış tabii Allahın işine karışılmaz ama merak işte. cinsiyetini öğrenince yazarsın :46::46:

Back
X