hamile bayanlarr taktik verin az ne yapalım ne yapmayalım. 15 ocak kocamın d günü ona bebek hediyesi vermek istiyoruuuummmmmmmmmmm![]()
inşallahh canımm benımmm yaaa ıns en guzel dogumgunu hedıyesını verırsınn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamile bayanlarr taktik verin az ne yapalım ne yapmayalım. 15 ocak kocamın d günü ona bebek hediyesi vermek istiyoruuuummmmmmmmmmm![]()
temmuzda olmuşdu da hep aklıma takılıyodu kimyasalmı oldu diyecanım benım bı arkadasımında oyle oldu oda farketmeden dusuk yaptı adet kanamasıyla bırlıkte bu olay yenımı oldu canım sen ne zaman adet olmustun
canımm sen gıttın mı doktoraa pekııı ben bıraz bu ahfta gec gırıorumda tam konulara adapte olamıyorum canım
bi gün çok pis patlicam haa
temmuzda olmuşdu da hep aklıma takılıyodu kimyasalmı oldu diye
ozaman acilde yaptım testi negatif dedi hemşire bu lekelenmemde yeni olmaya başladı 1 aralıktan beri bu gün gittim ilaç yazdı lekelenmem devam ederse cuma günü kullan dedi dr adet geciktiriciymiş oda kulanmıycam onu
bi gün çok pis patlicam haasabiirr
hımm canımm sen hıcc dusunme onu sımdı aklından cıkarrr uzuntu stres yapma canımm benımde adetten tam bır hafta onra lekelenmem oluyordu doktora sordum. Senınde adetten bır hafta sonra falan mı oldu lekelenme ona gore dıcem doktorun dedıgını
:) dur şimdi bebişim foto çekip atayım buraya :) paşam geçmiş kocaman salonda keyif çatıyo ben küçücük odadayım :)
hamişsin kuşum boşver bu seferlik de sende kalsın iyi niyet...
çin takvimi erkek diyo hep ama rus takvimi kız :) cnm çok teşekkür ederim, yarın öğrenirsem yazarım, bakalım yanılma payı var mı çin takviminin :)
hımm anladımm canım benım doktor bama sey demıstı addetten sonra vucut kendını yenıledıgı ıcın oyle lekelenmeler normal demıstı. ıns gecerde gıt bakam gecmezse ne dıcek doktorbenim reglim 12 aralık cnm ama lekelenmem 1 aralıkta başladı
anaa bide rus takvimimi varmış gızzz![]()
canım bı ozele bakar mısın
hahahah amannn Allahh korusunnnn
ayyyy benımdee acık renk yaa hele salon halısı acık krem rengı duz renk ne akla hızmet aldıysam :) :) :)
ayrıca rus takvimi tutmuyormuş genelde şimdi araştırdım da![]()
canım çin takvimini bizim komşu yaptı oğlu olcak diye yazıyodu oğlu oldu eltim yaptı şimdi yeni hamiş oda oğlanmış çin takvimine göre ben inanmıyorum ama öyle bakıyoruz işte
dogrudurrrr canımmm benımmmmmmmvar cnm olmaz mı :)
benim de salon halılarım beyaz, polyester ipliler var ya parlak olan onlardan ama var ya her hafta siliyorum tüm halılarımı...
öncelikle stres yok, mikmikler ödev olarak değil, aşk için yapılacak, yumyum günlerini takip etmek lazım o kadar bide sabır ve dua
okudumm canımm benım aynen Allaha havaleeeyazdım.....
hımm anladımm canım benım doktor bama sey demıstı addetten sonra vucut kendını yenıledıgı ıcın oyle lekelenmeler normal demıstı. ıns gecerde gıt bakam gecmezse ne dıcek doktor
var cnm olmaz mı :)
benim de salon halılarım beyaz, polyester ipliler var ya parlak olan onlardan ama var ya her hafta siliyorum tüm halılarımı...
öncelikle stres yok, mikmikler ödev olarak değil, aşk için yapılacak, yumyum günlerini takip etmek lazım o kadar bide sabır ve dua
14 aralıği bekliycem cnm artık benim kociş hafta içi çalışıyo o yüzden gidemeyiz hafta sonu giderim artık![]()
no stres yessss babyyyy
canımmm üzülmee takma kafanaaa(
(