bu zamana kadar golleri hep kocus atti hep 1-0 saldi maçlariii
düşük riski var dedi bana denizcim o yüzden yasak galiba ... On gün sonra serbest dedi ama bizde yapmicaz
asssss hgg canimmm
Rosemmm sende hggg nabeer
nalan aşk bizim şarkımızda bitanem dinledin mi hiç dinlemediysen dinle benceee
Ayy kayinvalidemde kaliyorum kizlar ve ilk defa esim olmadan kaliyorum :) gerci cocukken cok kalmisligim var ama simdi farkli tabii
Onlar bi yere gitti simdi. Yapilcak bsy varmi dedim pilav yapabilirsen yap iyi degisen ugrasma gelnce yapariz ddi. Oda hasta zaten.yapmasina yaparim daaa ayy heycan yaptim yaa normalde tutan pilavim smdi lapa olur heycandann
dinliyorum şuan canım çok güzelmiş
kolay gelsin canım aynen öyle olur ne kadar özen gostersendeAyy kayinvalidemde kaliyorum kizlar ve ilk defa esim olmadan kaliyorum :) gerci cocukken cok kalmisligim var ama simdi farkli tabii
Onlar bi yere gitti simdi. Yapilcak bsy varmi dedim pilav yapabilirsen yap iyi degisen ugrasma gelnce yapariz ddi. Oda hasta zaten.yapmasina yaparim daaa ayy heycan yaptim yaa normalde tutan pilavim smdi lapa olur heycandann
hayırlı haberlerini bekliyom rabbim ol derse olurrrr
parayla saadet olamz diyenler uzayda mı ikamet ederlerrrrevet bundan sonra bzim şarkımız kocamla
anladım canım :18: inan eşim diyo 9 ay ayrı kalmaya razıyım yeter ki saglıkla dogsunbizde nişanlıyken ki gibi takılırız ilerletmeden :78: :78:
Sağlık olsun canim üzülme hic:105::105::105:
offfff
Amin guzelim.. insallah hepinizde bir an once bebklerinize kavusacaksiniz...
Niyetim kimsenin moralini bozmak degildi.. keske bende guzel haberi alsaydim da soyleseydim kusura bakmayin kizlar..
Hersey icin cok tesekur ederim desteginiz ilginiz icin..
ama artik bebek istemiyorum gercekten yoruldum.. yani beklemekten dusunmekten.. Biktim.. hele bu dusukten sonra daha cok yikildim...
Neyse artik yeni hedeflerim var.. bu bebek isini dusunurken bal ceviz pekmez falan ben bir iki kilo aldim.. onlari vercem sonra kendimi bakima sokucam saclarimi falan..
Herseyin hayirlisi.. insallah isteyen tez zamanda kavusur bebegine.. hamislerimizde cok guzel bir hamilelik gecirir ve bebeklerini kucaklarina alir...
Kizlar ya benim patronice cok vicdansixz yaa.sinirlerim bozuldu.
Departmanda hamis bir arkadas vardi ilac kullanmasina ragmen kanamasi oluyordu.
Gecenlerde 1 hafta rapor kullandi.simdi kanamasi olmus apar topar doktora gitti.iyiymis ama doktor 1 hafta daha rapor vermis dinlensin diye.
Patronice de hic vakit kaybetmedi yeni birini alcam boyle olmaz dedi.
Kizin defterini durdu iki dakkada.
Cok sinir oldum ya ne kadar vicdansiz.idare edebilcek durumdaydi aslinda.
bogasim var kadini
aynen yaramazlık serbest hem böyle daha zevkli olabilir belki özleriz askimiz tazelenir
bizim şarkımızıda dinle ama bebğim yaaaaaaaaaaaa yütfennn
yolla birlikte yolalim su kariyi birlikte sıkıverelim umugunuçok sinirlendim hee
iş hayatı böyle canım malesef. ayrıca hamile kızı nasıl işten çıkarıyormuş ki?? o biraz zor. yasal hakları var canım
hamile olduğu için işten atamaz. atarsa hemen işe geri alınma ve manevi tazminat davası açsın. hem işine geri döner hemde tazminat alır. uğraşanla uğraşacaksın...
kesinlikle katılıyorum çok sinir oldum bende yaaa dava açsın pislikkarıı yolarım onune insanlar şu hayatta yaa
Ayy kayinvalidemde kaliyorum kizlar ve ilk defa esim olmadan kaliyorum :) gerci cocukken cok kalmisligim var ama simdi farkli tabii
aynen yaramazlık serbest hem böyle daha zevkli olabilir belki özleriz askimiz tazelenir
saol bidenemmmmmdinliyorum şuan canım çok güzelmiş
canım 1 e 1 bucuk su süper olur bide pişmesine yakın şeker 1 çay kaşığı ve çok az limon suyu koy mükemmel olur
Ben tek basima alt edemem bu kariyi cok iri cunku.
Uzerine hep birlikte cikip tepinelim.
Yasal haklari var tabi , cikartirsa yanar zaten.
Nasil yapicak bilemiuorum.tazminatini verip anlasirmi artik.
Kizin haberi yok pazartesi gelince konuscakmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?