Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ağrılara takılma şişkinlik de olabilir ilaçlar yapior

anladım cnm zaten göbişim birazcık şişti !!! haklıısn ....
yılbaşı için çam ağacı bakıyorum bir yerde buldum bir buçuk metre 32 tanede üstüne süsleri ışıkları filan var 35 tl alıcam bir hafta sonra....

ben her zaman 1 pardan prince 1 buçuk bardak su koyarım ve pirinci ıslatmam oyle yapamıyorum we pilawlarım hiç lapa olmaz canım

canım 1 e 1 bucuk su süper olur bide pişmesine yakın şeker 1 çay kaşığı ve çok az limon suyu koy mükemmel olur

kolay gelsin canım aynen öyle olur ne kadar özen gostersende

o zaman hemen yap beğenmezsen yenisini yaparsın canım.. panik stres yapmadan yap...
Ayy normalde bnm de kotu olmaz yemeklerim ama ilk kez yapiyorum burda oyuzden stres yaptim :) serap abla dedigin mantikli ben hemen yapiim istedgm gibi olmazsa bi daha yaparim artik

çok üzüldüm ya belkide o işe ihtiyacı wardı kızın yazık yaaa ewettt çıkalım tepesine saçını başını yolalım o kadınınnnn
Ihtiyaci olmazmi .bebek geliyo masraflar artacak.dogumdu , hastaneydi bi suru para.
En azindan doguma kadar boyle idare ederdi arada rapor alarak.
Allah islah etsin boyle vicdansizlari

eşimle şarkımız yoktu bende çok severim nalanın bu aşrkısı o olsun dedimmm çok güzel değil mi ben seviyorum

canım dediğin şarkı çok eski bir şarkıysa dinlemişimdir kesin ama aklıma gelmedi şuan ama kesin güzeldir cnm ......

biz yıl basi kutlamayız canım

bakma bizde kutlamıyoruz evde oturuyoruz devamlı tv ye bakarız ben evde bir değişiklik olsun diye alacağım ........

Ihtiyaci olmazmi .bebek geliyo masraflar artacak.dogumdu , hastaneydi bi suru para.
En azindan doguma kadar boyle idare ederdi arada rapor alarak.
Allah islah etsin boyle vicdansizlari

haklıısn Allah bildiği gibi yapsın en güzelini en iyisini rabbim bilir cnm .....aminnnn

ekmek parası cnm ne yapalım bak burada yağmr yağıyordu durdu şimdi yağmurda bereket var derlerde doğru kaç gündür iş yoktu bugün olmuş şüükür... masraflar artacak mecbur çalışacaklar ne yapalım ttalım..... benim de sigortam yok her gittiğimde aşağı yukarı 120 tl muayene ücreti veriyorum 10 günde bir yani .... 4 tahlile 200 tl verdim inan ki hep masraf masrafff ne yapalım... baka şimdiden bizim de arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…