- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
kızlar böyle olmamıştım uzun zamandır bugün yataktan kötü kalktım zaten bilmiyorum duygusal olarak çok yoğunum içimde korkular var bilmiyorum işte...isyan etmek falan değil... kalbim acıyor ruhum acıyor sanki
vallahi mii??????? erken değil mi cnm ????? buraya oranın soğu geliyor demekki cnm aramızda bir dağ var sonuçtaa gelir buraya oranıın soğu bende soba yaktım üşüdüm yataktan çıkar çıkmaz yaktım....... kömür yakmıyoruz biz sadece meşe ve çam yakıyoruz...
hem yasak hem de zehilnme riski bu bölgede daha yüksekk
tatlım kendini yiiyp biitirme ya kıyamam biliyorum bak yaşayan biri olarak bizlerr zor olduğunun farkındayız kaç yıllık evlisin cnm ?
bende dün arkadaşıma gittik oturmaya bebişi üç ylık maşallah tombiş tombişti bende kötü oluyorum ama Allahtan sabır diliyorum dün gece dua ettim hepimiz için Allh inşallah kabul eder cnm bebişlerimiz olurrr onlarda sıkıntıya gelemiyorlar bizler kadar sabırlı deiller canım oda istiyordur elbett ama yıpranmış olabilir tabi en ço yıpranan sensiz haklısın ama oda seni gördükçe üzlüyordur ...
sabır ttalım aşılama yaptırdınız mı hiçç yada neden olmuyor hakkında doktor nededi ki?
Havvacim kukulogum yapmayin böyle olacak tabiki rabbim bizi sınıyor sınav oluyoruz isyan etmeden geçecez ins bu yollardan
kızlar böyle olmamıştım uzun zamandır bugün yataktan kötü kalktım zaten bilmiyorum duygusal olarak çok yoğunum içimde korkular var bilmiyorum işte...isyan etmek falan değil... kalbim acıyor ruhum acıyor sanki
kızlaaar sınavdan geri kalmak üzereyiz allahım kalplerimizi sınıyor bakalım isyan etçekler mi lütfen şeytanın nefsimize girmesine izin vermeyin
Ayyy kizlaarr annemler sabahtan gelince progestani vajinadan koyamadim bende oral kullamdim çok basim dönüyor yaaa :111::111::111::89:
hepimiz aynı durumdayız hepimzi burda toplaan tek şey evlat aşkı gelcektir allahın izniyle
hem oral hem vajinal alinabiliyor vajinal daha etkili yan etkiside olmuyor o zaman daha öncede 3 kutu kullandım çünkü
Ağlama ama ya.Benim canım istemiyor oynamak.Hem diyetteyim açım mutsuzum.Rüyamda sandviçten ısıracakken uyanıyorum.Üstelik 1 gr bile veremedim kaç gündür.En çok ta negatiflere canım sıkıldı.Bizimki de negatif olursa
hem oral hem vajinal alinabiliyor vajinal daha etkili yan etkiside olmuyor o zaman daha öncede 3 kutu kullandım çünkü
yalnız kalırsan senin için daha zor olur kuzum ya gitme
7 yıldır ttalım inanki bir gün olsun isyan etmedim !!!! etmemde inşallah rabbimin izniyle zor ama her zaman benden kötü durumda olan örnekleri gördüm şükrettim hep başka türlü ayakta duramazdım ki!
oral yoldan atılıyor mu ki o sadece vajinadan değil mi cnm ??
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn cnm aminnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhh
duramıyorum kızlar ya bir yere sığamıyorum neden böyle oldum bilmiyorum bütün görüşmelerimi iptal ettim eve gidicem biraz yatcam ya belkide işlerim yoğun ondan oldu bilmiyorum ama iyi değilim... belkide atlattım sanıp çok içime attım bilmiyorum... neyse kendinize iyi bakın iyi olduğumda girerim ok...
7 yıldır ttalım inanki bir gün olsun isyan etmedim !!!! etmemde inşallah rabbimin izniyle zor ama her zaman benden kötü durumda olan örnekleri gördüm şükrettim hep başka türlü ayakta duramazdım ki!
hepimiz aynı durumdayız hepimzi burda toplaan tek şey evlat aşkı gelcektir allahın izniyle
Sen hangi şehirde oturuyorsun canım??
1 yıl 5 ay du nerdeyse 1 yıldır istiyoruz olmuyor hiç bir sorun yok diyor dr son defa gideceğim dr ye bundan sontra gitmeyeceğim ora gidince bü sürü hamile bayan görüyorum daha kötü oluyorumm eşimde öyle imnerek bakıyor öyle içim acıyoki
hanımlar bi kendinize gelin Rabbim inş herkese verecek herşeyin vakti ve zamanı var sabır ve beklemek de bunun tek ilacı...bi ALLAH deyin hadi dualarınızı toparlayın mesaj atın bana dua etcem....
yalnız kalırsan senin için daha zor olur kuzum ya gitme
duramıyorum kızlar ya bir yere sığamıyorum neden böyle oldum bilmiyorum bütün görüşmelerimi iptal ettim eve gidicem biraz yatcam ya belkide işlerim yoğun ondan oldu bilmiyorum ama iyi değilim... belkide atlattım sanıp çok içime attım bilmiyorum... neyse kendinize iyi bakın iyi olduğumda girerim ok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?