Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canimmm seni cok iyi anliyorum bn ikinci kez hamile kalana kadar durup durup agliyodum. Hala da aklma gelnce kotu oluyormm ama hafifliyo canim bak bu kez yuzumu gulduruyo minigimm. İnsallah sende tekrar saglikli bi hamilelik yasayacaksin biraz sabir:13:

Hadi kızlar bi silkelenin mutlu annis adaylari olun demedi kolay ama öyle olmak zorunda biz bi yerlerimizi yirtsakta rabbim ol demeyince olmuyor zamanı var

Sen hangi şehirde oturuyorsun canım??

Havvacim kukulogum yapmayin böyle olacak tabiki rabbim bizi sınıyor sınav oluyoruz isyan etmeden geçecez ins bu yollardan

1 yıl 5 ay du nerdeyse 1 yıldır istiyoruz olmuyor hiç bir sorun yok diyor dr son defa gideceğim dr ye bundan sontra gitmeyeceğim ora gidince bü sürü hamile bayan görüyorum daha kötü oluyorumm eşimde öyle imnerek bakıyor öyle içim acıyoki

kızlaaar sınavdan geri kalmak üzereyiz allahım kalplerimizi sınıyor bakalım isyan etçekler mi lütfen şeytanın nefsimize girmesine izin vermeyin

7 yıldır ttalım inanki bir gün olsun isyan etmedim !!!! etmemde inşallah rabbimin izniyle zor ama her zaman benden kötü durumda olan örnekleri gördüm şükrettim hep başka türlü ayakta duramazdım ki!

Ayyy kizlaarr annemler sabahtan gelince progestani vajinadan koyamadim bende oral kullamdim çok basim dönüyor yaaa :111::111::111::89:

oral yoldan atılıyor mu ki o sadece vajinadan değil mi cnm ??

hepimiz aynı durumdayız hepimzi burda toplaan tek şey evlat aşkı gelcektir allahın izniyle

amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn cnm aminnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhh

hanımlar bi kendinize gelin Rabbim inş herkese verecek herşeyin vakti ve zamanı var sabır ve beklemek de bunun tek ilacı...bi ALLAH deyin hadi dualarınızı toparlayın mesaj atın bana dua etcem....

adetim 3 gün gecikti sol kasığımda 10 günden beri ağrı var hiç bir adet belirtisi yok bel agrısı dışında hiç akıntı yok tertemizim ayyyy hamilemiyim acaba gelsin bebişimm ya benm de olsunnn allah isteyen herkese bir mucizeyle versin :)

bende biraz önce su içiçektim nasıl hüseyinin susuz şehit olduğu aklıma geldi içemedim yumadım bir damla suyu

duramıyorum kızlar ya bir yere sığamıyorum neden böyle oldum bilmiyorum bütün görüşmelerimi iptal ettim eve gidicem biraz yatcam ya belkide işlerim yoğun ondan oldu bilmiyorum ama iyi değilim... belkide atlattım sanıp çok içime attım bilmiyorum... neyse kendinize iyi bakın iyi olduğumda girerim ok...

allah evlat kokusu duymayı evlat kokusuyla uynamayı nasip etsin canımm inşallah tez vakitte durur gözlerimibiz yaşı

Bence burda kalirsan daha cabuk toparlarsin canim gitme bi yere

allah evlat kokusu duymayı evlat kokusuyla uynamayı nasip etsin canımm inşallah tez vakitte durur gözlerimibiz yaşı

hepimiz aynı durumdayız hepimzi burda toplaan tek şey evlat aşkı gelcektir allahın izniyle

amiinnn cnm inşallahhh

Sen hangi şehirde oturuyorsun canım??

antalyada cnm

infertilite seninki o zaman yani sebepsiz olmuyor cnm .... üzülmek ağlamak getirmiyor isteklerimizi cnm dua herşeyin ilacıdırr cnm... dua et devamlı ...

hanımlar bi kendinize gelin Rabbim inş herkese verecek herşeyin vakti ve zamanı var sabır ve beklemek de bunun tek ilacı...bi ALLAH deyin hadi dualarınızı toparlayın mesaj atın bana dua etcem....

haklısın cnm....

Bence burda kalirsan daha cabuk toparlarsin canim gitme bi yere

allah evlat kokusu duymayı evlat kokusuyla uynamayı nasip etsin canımm inşallah tez vakitte durur gözlerimizin yaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…