Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlaaar sınavdan geri kalmak üzereyiz allahım kalplerimizi sınıyor bakalım isyan etçekler mi lütfen şeytanın nefsimize girmesine izin vermeyin

Ayyy kizlaarr annemler sabahtan gelince progestani vajinadan koyamadim bende oral kullamdim çok basim dönüyor yaaa :111::111::111::89:

hepimiz aynı durumdayız hepimzi burda toplaan tek şey evlat aşkı gelcektir allahın izniyle

Sen hangi şehirde oturuyorsun canım??

hanımlar bi kendinize gelin Rabbim inş herkese verecek herşeyin vakti ve zamanı var sabır ve beklemek de bunun tek ilacı...bi ALLAH deyin hadi dualarınızı toparlayın mesaj atın bana dua etcem....

hasret ben antalyada otuuruyoru cnm ....

canım daha yeni evlisin olur üzülmeee!!!!!!!!!!

hepimiz aynı durumdayız hepimzi burda toplaan tek şey evlat aşkı gelcektir allahın izniyle

allah evlat kokusu duymayı evlat kokusuyla uynamayı nasip etsin canımm inşallah tez vakitte durur gözlerimibiz yaşı

işalah canlarım kimsemde yok burda o kadar yabancıyım ki buralara sizden başka kimse bana destek olmuyor çok sağolun kızlar

Allaha emanet ol canımmmm

hanımlar bi kendinize gelin rabbim inş herkese verecek herşeyin vakti ve zamanı var sabır ve beklemek de bunun tek ilacı...bi allah deyin hadi dualarınızı toparlayın mesaj atın bana dua etcem....

ben 200 salavat getirdim beni de dualarında eksik etme tatlım

allah evlat kokusu duymayı evlat kokusuyla uynamayı nasip etsin canımm inşallah tez vakitte durur gözlerimibiz yaşı

işalah canlarım kimsemde yok burda o kadar yabancıyım ki buralara sizden başka kimse bana destek olmuyor çok sağolun kızlar

cnm yatsan bile uyuyamazsın üzülünce yapma böyleeeeeeee

inşallah hamilesindir cnm ..... aminnnn

hem oral hem vajinal alinabiliyor vajinal daha etkili yan etkiside olmuyor o zaman daha öncede 3 kutu kullandım çünkü

hmmm anladım cnm ........

hanımlar bi kendinize gelin rabbim inş herkese verecek herşeyin vakti ve zamanı var sabır ve beklemek de bunun tek ilacı...bi allah deyin hadi dualarınızı toparlayın mesaj atın bana dua etcem....

ben 200 salavat getirdim beni de dualarında eksik etme tatlım

cnm yatsan bile uyuyamazsın üzülünce yapma böyleeeeeeee

inşallah hamilesindir cnm ..... aminnnn

hem oral hem vajinal alinabiliyor vajinal daha etkili yan etkiside olmuyor o zaman daha öncede 3 kutu kullandım çünkü

hmmm anladım cnm ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…