• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bat 7 ARALIK cnm ya daha geçmedi ama idrar testi yaptım ve negatif çıkıyor :(((

cnm geç dölenme felan olabilir onun için kan testi yap o kesin sonuç veriyo yarın git yap bence regli gününü beklersen strestende geçikir ümütlenirsin sen en iyisi yarın yap test idrarda hemen çıkmaz hekezde aynı olmuyorrr işalah böyle olursun:49::49::49::49::49:

cnm geç dölenme felan olabilir onun için kan testi yap o kesin sonuç veriyo yarın git yap bence regli gününü beklersen strestende geçikir ümütlenirsin sen en iyisi yarın yap test idrarda hemen çıkmaz hekezde aynı olmuyorrr işalah böyle olursun:49::49::49::49::49:

ya çıkmazsa onda da ilk önce idrarı bekliyorum diyorum,duygular karışık bide şey sorcaktım,bu eczanelerde 1 hft kala alınan testler var pahalı olanlar ondan yapan oldumu aranızda

eve geldim kızlar... uykum yok... uyumucam biraz dinlencem... kafam bir dünya yağmur var kaza yapıyordum çok korktum...:14::14: ben hep pozitiftim gülümserdim bana ne oldu bilmiyorum:14::14:

Kukulogummm noldu sana.netim cok yavasti yazamadim .
Sana gulmek yakisiuo bebegim sabah ne dedim.cok guzel bi gulusun var.
Bebegin de gelicek senin merak etme, sen toparlan biranonce.
Bak dualarimizi da ettik.zeycanin duasini oku bi bak kafan nasil rahatlicak

ya çıkmazsa onda da ilk önce idrarı bekliyorum diyorum,duygular karışık bide şey sorcaktım,bu eczanelerde 1 hft kala alınan testler var pahalı olanlar ondan yapan oldumu aranızda

sen bilirsinn benim görümcemin kızının 15 günü geçti hala idrarda çıkmadı sonra kan verdiki hamile yani kan testi daha kesin sonuç veriyorr ben hiç o testten yapmadım cnm :26::26:

peki söyle düşün canım beni sakin yanlış anlama.... Hast gidip kan verip herkesin icinde negatifi gormek mi seni daha cok uzer yoksa evde adet olmak mi ben hiç cesaret edemedim kan tahlili yaptirmaya o kadar kisinin icinde aglardim kesin asilama olduğunda 12.gun kan testi yaptır dedi dr ben gitmedim kirmizilari bekledim varsa nasilsa gelmez die karar senin seni hangisi daha az üzecekse onu yap.... Ins ben bunları boşuna konusuyo olayim ins hamissindir

9gun sonra gidicem canim bende ins duyariz pit pitlari

inşallah canım inşalllaaahhhh :) ben cuma gidiyorum devlet hastanesine rutin gebelikte istenilen testleri yaptırmaya... belki devlet hastanesindeki dr dinletir bana yavrucuğumun pıt pıtlarını inşallah... o dinletmezse salı gününe kalıcak...:49:

Back
X