ne ne kadar kaldı anlamadim canim :44:
Yalıl oldu canım kaç haftalıksın şimdi,ne zaman öğrendin sen ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne ne kadar kaldı anlamadim canim :44:
Bat 7 ARALIK cnm ya daha geçmedi ama idrar testi yaptım ve negatif çıkıyor((
tamam canım oldu ...hadi oku...:26::26:
16 kasimda ogrendim canim battan bir gun sonra çift çizgiyle 5,6 haftalık geriden geliyor biraz
ben battan on gun sonra gittim kese göründü sadece canım
cnm geç dölenme felan olabilir onun için kan testi yap o kesin sonuç veriyo yarın git yap bence regli gününü beklersen strestende geçikir ümütlenirsin sen en iyisi yarın yap test idrarda hemen çıkmaz hekezde aynı olmuyorrr işalah böyle olursun![]()
eve geldim kızlar... uykum yok... uyumucam biraz dinlencem... kafam bir dünya yağmur var kaza yapıyordum çok korktum...ben hep pozitiftim gülümserdim bana ne oldu bilmiyorum
![]()
16 kasimda ogrendim canim battan bir gun sonra çift çizgiyle 5,6 haftalık geriden geliyor biraz
9gun sonra gidicem canim bende ins duyariz pit pitlari
ya çıkmazsa onda da ilk önce idrarı bekliyorum diyorum,duygular karışık bide şey sorcaktım,bu eczanelerde 1 hft kala alınan testler var pahalı olanlar ondan yapan oldumu aranızda
peki söyle düşün canım beni sakin yanlış anlama.... Hast gidip kan verip herkesin icinde negatifi gormek mi seni daha cok uzer yoksa evde adet olmak mi ben hiç cesaret edemedim kan tahlili yaptirmaya o kadar kisinin icinde aglardim kesin asilama olduğunda 12.gun kan testi yaptır dedi dr ben gitmedim kirmizilari bekledim varsa nasilsa gelmez die karar senin seni hangisi daha az üzecekse onu yap.... Ins ben bunları boşuna konusuyo olayim ins hamissindir
sen bilirsinn benim görümcemin kızının 15 günü geçti hala idrarda çıkmadı sonra kan verdiki hamile yani kan testi daha kesin sonuç veriyorr ben hiç o testten yapmadım cnm :26::26:
canim kese gorundukten bir hafta sonra gorunuyor galiba keseden iki uc hafta sonra pit pitlar
canım kesenin içinde bebegi ne zaman görüyolar?? kese degil içinde embriyo haliyle??
canim ciddi ciddi bi konuş belki verir :26: cikarsan gorusemeyiz ama parasiz da olmaz ki