Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

terasim kar doldu kocus gelsin yuvarlanalim bi

ayyyyyy negüzel yarın geliyorum sana hicranım rus salatası yapar mısın bana ???????yarın sendeyim cnm

izmirliyim de denizliye gelin geldim bebeğim

bende İzmirliyim canım.... 6 yıldır bende antalyada yaşıyorum ekmek parası işte .......pek fazla uzak ddeğil gene cnm çok sık olmasa da giiyorsundur ailene....Allah yarddım etsin gurbette yaşamak çok zorrr hele hele ilk zamnlarrr

bende İzmirliyim canım.... 6 yıldır bende antalyada yaşıyorum ekmek parası işte .......pek fazla uzak ddeğil gene cnm çok sık olmasa da giiyorsundur ailene....Allah yarddım etsin gurbette yaşamak çok zorrr hele hele ilk zamnlarrr

AMİİNNNNN canım çok saolasın,inş.nokta atışıdır cnm dua et kzım da çok istıyo kardeşi olsun :))) ben üzülmüycem olmazsa da sadece merak ediyorum işte elimde değilll

dua ediyorum canm benim alhaım kimseyi boynu bükük bırakmasın

Yaaa keske bulusabilsek ne guzel olur yaaa

aynen keşke inşallahhh bir gün yollrımız karşılaşır birbirimizle bu dünyada olmas öbü dünyada göreşeceğimize inanıyorum ben

kızlar aynı şehirlerde oturanlar yok mu????

orta parmağımı keştim tırtıkllı bıçakla canım çok acıyor biraz derin bir saatir kanaması durmadı ne yapsam ki :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…