Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya çıkmazsa onda da ilk önce idrarı bekliyorum diyorum,duygular karışık bide şey sorcaktım,bu eczanelerde 1 hft kala alınan testler var pahalı olanlar ondan yapan oldumu aranızda

ben aldım doğru sonuç veriyor 3 gün kala diğer normal test yapmıştım pozitif çıktı diğerinden aldım negatif çıktı sonra adet oldum zaten

çok saol cnm benim...tabikide beklemenin sonunda kırmızıları görmek daha çok üzer geç öğrenmiş olurum,bi yandan merakımı gideremem böyle,diğer yandan erkenden varsa zaten çıkar beklememiş olrum ve sonuç alırım içim rahatlar...şu iki gün önemli bi batı göriyim ALLAH'ın izniyle..

inş.hepimiz hamişizdir......havvacım sen listede yokmusun,göremedim seni durumun ne ??

liste de varım cnm gözünden kaçmıştır ben 1 yıldan beri istiyorum bebiş rahim filmi çektirdim 20 kASIMDA 12 aralıkadet günüm ama 1 aralıkta ben biraz ağir kaldirdim lekelenmem oluyor ve hala devam ediyorr hayırlısı olsun cnmm sen ne kadardır istiyosun bebiş

Kizlar aksama corba yogurtlu bakak nohutlu pilae yapcam ana yemek ne yapayim ya karar weremiyorum

canim ciddi ciddi bi konuş belki verir :26: cikarsan gorusemeyiz ama parasiz da olmaz ki

3 aylık sigortamı yapmadı 2 gundurde maaşımı seketrdi bugun de vermemek için büroya bile gelmedi valla bilmiyorum evde de net yok görüşmemiz zor olur

belkide evet:) cnm benim 4 yaşında bir kızım var 4 yıldır korunuyor eşim,bu ilk denememiz 2.si için ve ben çok endişeliyim,olursa zaten nokta atışı olacak,ALLAH yardımcısı olsun hepimizin,ALLAH dualarımızı kabul etsin,ben sadece tutumu tutmadımı merak ediyorum bende 7 kasımda en son adet oldum ve 11 kasımdan beri belim ve kasıklarım hergün ağrıdı,3 gndür de göğüslerim şiş dün acıyodu bugün ağrı yok..

Dilooooşşşşşşşş
diyetteyimmmmm
Oyyy bitanemm ya pilavi saymazsak otekiler diyete uyar ben yogurtlu kabagi cok sewerim rendelerim az yag ile kavururum ama kapak kapatirim suyunu ceksin diye sonra yogurtlarim istersen mayonezde az koyula bilinir enfest oluyo

Canlarrr
İyi akşamlar herkese
Hepinizi öpüyorum hepinizi seviyorum.
Kendinize iyi bakın

Lilimmmmm yaa üzüldüm şimdi ne yapsak kiii tenhada sikistirip temiz bi dovsek mi senin bu patronu

Dilegimm firin posetinde patatesli tavuk olabilir

merhabalar kızlar bir şey soracağım adete 2 gün kala idrar testi doğru sonucu verir mi ben çok sabırsızlandım bu ay aslında böyle değildim hep geçmesini beklerdim.. kocişe söyledim gelirken test al diye biraz bekle diyo almam test falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…