- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
Darisi basina insallah en hayirli zamanda![]()
aminnn canımmmm :) sen kacıncı ayında hamıle kaldın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darisi basina insallah en hayirli zamanda![]()
aminnn canımmmm :) sen kacıncı ayında hamıle kaldın :)
Ben ilk gece hamile kaldim bebegimin kalbi durdu agustosta kuratj oldum iki ay sonra tekrar kaldim cok sukur. Simdi de 10haftamiz bitti
oyy canım maşallahhh maşallahh ben ilk gece kalamadım bu ay denıycem tekrar artıkk![]()
Ben ilk gece hamile kaldim bebegimin kalbi durdu agustosta kuratj oldum iki ay sonra tekrar kaldim cok sukur. Simdi de 10haftamiz bitti
Allah hakkinda hayrlisini versin canim acele etme hic. Olmasi gereken zamanda gelsin bebegin insallah![]()
bişi sorucam sana kuzum neden durdu bebeğinin kalbi.. Allah bi daha yaşatmasın da![]()
Aminn Allah kimseye yasatmasin. Ben arastrmadim sebebini. Ama saglikli olmayan bebekler tutunamiyo canim. İlk bebeklerde daha cok oluyo. Burda hamile olanlarin yarisindan fazlasinin kaybi var gecmiste.
Allahım çok kötü bi durum kimseye yaşatmasın![]()
Aminnn. Bn 24yasndaym buarada.
Günaydın canım.
Oyyy bitanemm ya pilavi saymazsak otekiler diyete uyar ben yogurtlu kabagi cok sewerim rendelerim az yag ile kavururum ama kapak kapatirim suyunu ceksin diye sonra yogurtlarim istersen mayonezde az koyula bilinir enfest oluyo
Musmutlu bi gün diliyorum hepimiz için...sglbnt cnmmmmmm arkadaşımmmmmmmmmm sen beni unuttun iyice yaaaa
günaydın canım sana da musmutlu birgün diliyorum... dün yazdım sana dr. dan gelince aşkolsun yaaa.. unuturmuyum seni??? nasılsın canım iyi misin?![]()
nasıl olduğumu bilmiyorum cnm yaaa, depresif bi havam var dünden beri. ama bebeğimi gördüm musmutlu oldum. senin kontrolün ne zamandı? 6 aralık mıydı?
bende nasıl olduğumu bilmiyorum.. boğazım ve midem ağrıyo.. bi de havadan mıdır nedir bi tuhaflık var.. yarın saat 16:00 da 2li testim var canım... onun heyecanı belki de![]()
ben de heyecandan ölüyodum dün. ultrasonum çekildi, bebeğimi gördüm, boyu, kilosu ve ense pilisi kalınlığı ölçüldü. sonra kan verdim. 1 tanesi rutin hemogram testi, diğeri kandaki beta hcg ve diğer ikili test değerleri için. doktorum bebeğin ense pilisi kalınlığı (NT) normalse %90 down sendromu riski yok deniliyor dedi rahatladım. rahat ol cnm, Allahın izniyle her şey çok güzel olacak. ben dün duygu değişimleri yüzünden doktordan dodex istedim.
arkadaşlar bende bebek düşüyorum ama oldukça bilgisizim bat dediğiniz ne oluyor? :)
benimde duygu geçişlerim belki testin heyecanındandır. yarın bunlar yapılınca bende rahatlayacağım Allah'ın izni ile... yarın ola hayrola canım..