• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah hakkinda hayrlisini versin canim acele etme hic. Olmasi gereken zamanda gelsin bebegin insallah:16:

aynen canm ılk ay oldugu ıcın cok strelıydım ama rahATLADIM ARTIK stres yapmıyorum Rabbim ne zaman ksmet ederse ozaman elbette kı olucakk.. Hayırlısı sağlıksı .. kaç yaşındasın bu arada?:26::26:

Aminn Allah kimseye yasatmasin. Ben arastrmadim sebebini. Ama saglikli olmayan bebekler tutunamiyo canim. İlk bebeklerde daha cok oluyo. Burda hamile olanlarin yarisindan fazlasinin kaybi var gecmiste.

Allahım çok kötü bi durum kimseye yaşatmasın :14::14::14::14:

Aminnn. Bn 24yasndaym buarada.

ne güzel. Allah bebeğini kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah. ben çok korkuyorum hep böle ilk başlarda stres yapmıyorum ama bat yaklastıkca stres oluyorm sonuc da hüsran gerçi daha 1 ay denedık ama .. aceleciyim sabırsızım .. sende benım gıbı hemen bbek isteyenlerden mısın yoksa olursa olur dedın de mı oldu suprız mı oldu beklıyor muydun?

Oyyy bitanemm ya pilavi saymazsak otekiler diyete uyar ben yogurtlu kabagi cok sewerim rendelerim az yag ile kavururum ama kapak kapatirim suyunu ceksin diye sonra yogurtlarim istersen mayonezde az koyula bilinir enfest oluyo

Evet canım ben de kabak yemeğini çok severim.Ama rendelemeden yapıyordum ben.Senin tarifin daha lezzetli olur gibi geldi.hemen deniycemmm.

Musmutlu bi gün diliyorum hepimiz için...sglbnt cnmmmmmm arkadaşımmmmmmmmmm sen beni unuttun iyice yaaaa

günaydın canım sana da musmutlu birgün diliyorum... dün yazdım sana dr. dan gelince aşkolsun yaaa.. unuturmuyum seni??? nasılsın canım iyi misin?:16::16::16:

nasıl olduğumu bilmiyorum cnm yaaa, depresif bi havam var dünden beri. ama bebeğimi gördüm musmutlu oldum. senin kontrolün ne zamandı? 6 aralık mıydı?

nasıl olduğumu bilmiyorum cnm yaaa, depresif bi havam var dünden beri. ama bebeğimi gördüm musmutlu oldum. senin kontrolün ne zamandı? 6 aralık mıydı?

bende nasıl olduğumu bilmiyorum.. boğazım ve midem ağrıyo.. bi de havadan mıdır nedir bi tuhaflık var.. yarın saat 16:00 da 2li testim var canım... onun heyecanı belki de:17::17:

bende nasıl olduğumu bilmiyorum.. boğazım ve midem ağrıyo.. bi de havadan mıdır nedir bi tuhaflık var.. yarın saat 16:00 da 2li testim var canım... onun heyecanı belki de:17::17:

ben de heyecandan ölüyodum dün. ultrasonum çekildi, bebeğimi gördüm, boyu, kilosu ve ense pilisi kalınlığı ölçüldü. sonra kan verdim. 1 tanesi rutin hemogram testi, diğeri kandaki beta hcg ve diğer ikili test değerleri için. doktorum bebeğin ense pilisi kalınlığı (NT) normalse %90 down sendromu riski yok deniliyor dedi rahatladım. rahat ol cnm, Allahın izniyle her şey çok güzel olacak. ben dün duygu değişimleri yüzünden doktordan dodex istedim.

arkadaşlar bende bebek düşüyorum ama oldukça bilgisizim bat dediğiniz ne oluyor? :)

ben de heyecandan ölüyodum dün. ultrasonum çekildi, bebeğimi gördüm, boyu, kilosu ve ense pilisi kalınlığı ölçüldü. sonra kan verdim. 1 tanesi rutin hemogram testi, diğeri kandaki beta hcg ve diğer ikili test değerleri için. doktorum bebeğin ense pilisi kalınlığı (NT) normalse %90 down sendromu riski yok deniliyor dedi rahatladım. rahat ol cnm, Allahın izniyle her şey çok güzel olacak. ben dün duygu değişimleri yüzünden doktordan dodex istedim.

benimde duygu geçişlerim belki testin heyecanındandır. yarın bunlar yapılınca bende rahatlayacağım Allah'ın izni ile... yarın ola hayrola canım..

arkadaşlar bende bebek düşüyorum ama oldukça bilgisizim bat dediğiniz ne oluyor? :)

cnm hoş geldin :) tam yerine gelmişsin burda çok iyi vakit geçirip çok şey öğrenirsin...bat=beklenen adet tarihi

benimde duygu geçişlerim belki testin heyecanındandır. yarın bunlar yapılınca bende rahatlayacağım Allah'ın izni ile... yarın ola hayrola canım..

inşallah cnm, kontrole gidene kadar öyle oluyo yaaa...yarın çok rahat hissedeceksin...benim miniş büyümüş ama ultrason görüntüleri net olmadı bu kez, çok hareketliydi

Back
X