Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

:( :( :( nyse bıraz daha sakinleşsinde o zaman bıseyler yıyın canımmm

gelcek olsa şimdiye kadar gelirdi yanıma canım biliyorum bensiz daha mutlu halinden çok memnun demekki hep tek kalmak istiyomuş başımda konuşup duruyosun dedi bana ya sinirlenmemek elde değil haklı olan benim ama sinirlenen o zeytin yağ gibi üste çıkmaya bayılır benim ki zaten:47::47::47::47:

öyle tabikide canım denemedim mi zannediyosun benim ki kalsın orda diyo bende ilk baş nefes alıp weririm sakinleşmek için we kızdığımı anlar yüzüme bakar güler o zaman daha çok deliriyorum öylece oturur bende otururum misal en kızdığım şey habire bir bana der meyva soy diye kendi hayatta alıp soymaz hep bendn bekler hoş herşeyi benden bekliyoda anlatıyorum sakince çok konuştum ama bi arpa boy gidemedik hazıra çok alışmış şimdi düzelmiyo

o çok fena bişi işte, anneleri el bebek gül bebek derken ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeye gelmelerine bile izin vermiyolar oğullarının. öyle alıştırıyolar kabak evlendikleri kadınların başına patlıyor sonra. huylu da huyundan vazgeçmiyor işte. idare edeceksin mecbur cnm ya da güzel güzel anlatıp vazgeçirmeye çalışacaksın.

yorma canım sen yorma kendını :) :) :) tmm canım hazır baslamısken yolla senınkılerıde katlayıp gerı yollayım :) :)

:) kıyamammmmmmm teşekkür ederim cnm yaaa...h.sonu eşime balkonları yıkatsam yeter bana öteki işleri çok rahat yapıyorum da.

gelcek olsa şimdiye kadar gelirdi yanıma canım biliyorum bensiz daha mutlu halinden çok memnun demekki hep tek kalmak istiyomuş başımda konuşup duruyosun dedi bana ya sinirlenmemek elde değil haklı olan benim ama sinirlenen o zeytin yağ gibi üste çıkmaya bayılır benim ki zaten:47::47::47::47:

ah cnaımm benım ya az once sakınlessın yazcagıma sinirlensin yazdım canım ama duzelttım kusura bakma canım hep sinir sinir yazınca :( :( :( yok canım o sinirden soylemıstır oyle hıc sensız daha mutlu olur mu

Dilek cim benim esim evlenmeden once mutfaktan cikmazdi ben evde yokken evi toplar supriz yapardi :) simdi ise oturuyor mutfakta yanimda ve beni izliyor eskiden eser yok.ama olsun bi bunlari eksik olu versin muhim degil cunki kusur aramak isrersek ooooo buluruz karsilikli muhim olan kusurlariyla sevmemiz dibe vurmadikca.
Simdi sakinles guzelim uzme kendini :(:29:

o çok fena bişi işte, anneleri el bebek gül bebek derken ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeye gelmelerine bile izin vermiyolar oğullarının. öyle alıştırıyolar kabak evlendikleri kadınların başına patlıyor sonra. huylu da huyundan vazgeçmiyor işte. idare edeceksin mecbur cnm ya da güzel güzel anlatıp vazgeçirmeye çalışacaksın.

:) kıyamammmmmmm teşekkür ederim cnm yaaa...h.sonu eşime balkonları yıkatsam yeter bana öteki işleri çok rahat yapıyorum da.

ne demek canım benım. yıkatırsın canm hafta sonu balkonları dıger işleri sen yaparsın

ah cnaımm benım ya az once sakınlessın yazcagıma sinirlensin yazdım canım ama duzelttım kusura bakma canım hep sinir sinir yazınca :( :( :( yok canım o sinirden soylemıstır oyle hıc sensız daha mutlu olur mu
anladım btanem gelsi şimdi öptü hiç konuşmadım hiç bişey demedim bişey sordu cvp vermedi sonra gitti kızgınım onaaa:47::47::47::47:

benim kv ölmüş canım üvey kv var ama oda her dediğini yapmış el bebek gül bebek büyümüş eşim 6 aylıkken annesi ölmüş daha çok üstüne düşmüşler ceremesini ben çekiyorum

aşkoşlarrrr napıonuzzzzz :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
liliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldinnnnn
anladım btanem gelsi şimdi öptü hiç konuşmadım hiç bişey demedim bişey sordu cvp vermedi sonra gitti kızgınım onaaa:47::47::47::47:

:( :( :( :( :( :( :(
benim kv ölmüş canım üvey kv var ama oda her dediğini yapmış el bebek gül bebek büyümüş eşim 6 aylıkken annesi ölmüş daha çok üstüne düşmüşler ceremesini ben çekiyorum

noliiiiiiiiiiiiiii la :52::52::52::52::52::52:

nolsınnnnn canımmmmmm bıldıgınnnn gıbı. dilek esıyle bıraz tartısmısta onu sakınlestırmeye calısıyoruzzzz canım mmm

liliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldinnnnn

nolsınnnnn canımmmmmm bıldıgınnnn gıbı. dilek esıyle bıraz tartısmısta onu sakınlestırmeye calısıyoruzzzz canım mmm

bu gece kavga gecesı sanırım bende eşimle kavga ettimmmm küstümm komsuya geldim

Back
X