Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun bnm 8 gnm kaldı inşlhh çift görürcem bu ay yoksa artık eşim hepten beni delirticek kafayı yiycem neyse sbah rüya gördüm onu anlatayı size babannemde köydeyiz birsürü civciv var böyle kutu kutu ördekyavrusu ciciciv felan kapıdan içeriye bakıyorum tavuk kasanın içinde gene yumurtaları var babanneme soruyorum kuluçkada daha onlar çıkcak diyo bu kadar sonra kalktım baktım civciv yavrusu bekar için evliliğe evli birisi için çocuğa delalet ediyomu ama birsürü civciv hani bnm 4 youmoş vardı ya kızlar 4 de tutumasın aman tutsunda ben razıyım şu saatten sonra valla bu ayda olmassa bizim ev karışıcak galiba gibi gözükyo

inşallah bebeğe işarettir hayırlısıyla canımm :16::16: ama sen yine de kaptırma kendini bazen bilinçaltımız da bize böyle oyunlar oynayabiliyor :34:

Walla iyilik hayatim daha yataktayim kalkmak gic ictemiyorum :-)

valla evde olsam ben de yatardım. önemli bir işin yoksa kalkma yat valla :9: buarada nasıl oldun lekelenmen ne durumda?

Canım telefonuna kaydet ezberlemeye çalış.Ben serviste gidip gelirken okuyorum duaları zikirleri genelde.Hem Ayetül kürsi çok faydalı bir dua.Yola çıkarken okumak belalardan kazalardan korur inşallah.Bir de telefonuna müzik olarak indirip dinleyebilirsin kulaklıkla.Bildiğin duaları oku canım bugün sen de.Allah kabul etsin inşallah dualarımızı canım benim.Yüzün gibi güzel bir hayat versin.

haklısın canım birara ezberlemeye çalıştım yapamadım. benim içimde de yok sanırım malesef :31: sağol canım benim hepimize musmutlu, sağlıklı ve hayırlı evlatlı ömür nasip etsin AMİNNN :54:

Kendide yapiklarinin arkinda hayatim bu aralar cok sinirleniyo duyp dururken sesini yukseltiyo kiriyo beni konustuk aksam affedeyim diyede sebeklik yapiyo :-D

ama ben sana demiştim dün akşam, birazdan gelip gönlünü alır...ohhh be içim rahatladı siz barışınca, valla çok huzursuz olmuştum akşam. biliyosun hamişlik psikolojisiyle çok çok daha duyarlıyım.

1000 ya vali 10 tane ayetel kürsi canım.dualarımız kabul olsun şimdiden..

Allah kabul etsin cnm. Ya vali ne demekti? ben direkt salavat çekiyorum ama onu da çekerim

Canım beniimmmmmmm. Severimmmm seni bennnnnnn. Sevilmeyecek kız değilsin ki sen maşallah....Çok tatlısın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çok iyi kalplisin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: çok duyarlısın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
kırbir kere maşallah

ayyyyyy tşk ederim böle düşünmene çok sevindimmm böyle bir izlenim bıraktıysam gözünde ne mutlu bana kuşummmmm sende ölesin çok duyarlısın çok iyisin :16::16::16::16::16::16::29::29::29::29::29::29::29::29:

bende kaybettim yaa siyah vardı çok rahat telden zor evet ama sağolsun sayıyo :52::52::52::52: geçenlerde gene kaybolmuştu baya aradım bulamadım sonra bi baktım makyaj cantam vardı fermuarı azcık bozuk izmire giderken yolda çektim inerken cantaya attıydım oraya girmiş cok zor bulmuştum :16::16::16:

Evet ya çok yaramazlar.Hemen kayboluyorlar.Benim biri de bozuldu basmıyor artık.Biz dua etmeyelim diye şeytan saklıyor olabilir onları :)))) Eüzü besmele çekip ararsak daha kolay buluruz herhalde :1::1::1:
Bu da şimdi aklıma geldi.Küçükken derdik ya "Şeytan aldı götürdü, satamadan getirdi..."

inşallah bebeğe işarettir hayırlısıyla canımm :16::16: ama sen yine de kaptırma kendini bazen bilinçaltımız da bize böyle oyunlar oynayabiliyor :34:

valla evde olsam ben de yatardım. önemli bir işin yoksa kalkma yat valla :9: buarada nasıl oldun lekelenmen ne durumda?

haklısın canım birara ezberlemeye çalıştım yapamadım. benim içimde de yok sanırım malesef :31: sağol canım benim hepimize musmutlu, sağlıklı ve hayırlı evlatlı ömür nasip etsin AMİNNN :54:

Hala kahwerengi canim bakayim bgunde gelecekmi kirmiziya donsun de tedaviye baslasak bari oyle tutucak icime doguyo ama kirmiziya donmesze havvaninda byle 5gun olmus

ama ben sana demiştim dün akşam, birazdan gelip gönlünü alır...ohhh be içim rahatladı siz barışınca, valla çok huzursuz olmuştum akşam. biliyosun hamişlik psikolojisiyle çok çok daha duyarlıyım.

Allah kabul etsin cnm. Ya vali ne demekti? ben direkt salavat çekiyorum ama onu da çekerim

Ay yerim sizi ben ya guzel annisimiz bizim saol bitanem benim sizi cok sewiyorum bebisinide senide :-*:-*:-*:-*:-*

Evet ya çok yaramazlar.Hemen kayboluyorlar.Benim biri de bozuldu basmıyor artık.Biz dua etmeyelim diye şeytan saklıyor olabilir onları :)))) Eüzü besmele çekip ararsak daha kolay buluruz herhalde :1::1::1:
Bu da şimdi aklıma geldi.Küçükken derdik ya "Şeytan aldı götürdü, satamadan getirdi..."

ayyy evet bende çok derdim onuuuu :1::1::1::1::1::1:

Ya Vali anlamı: Yardım eden, destek veren, veli, dost, işleri düzenleyen, yöneten ve idare eden.demekmiş

allahtan gelen bisey canım sana niye böyle davranıyor ki üzüldüm[/Q sizden duyuyorum eşim saolsun beni yatıştırıyo ağlıyınca felan ben eşimimi yatıştırıyorum merak etme olur tıp ilerledi bebiş düşündüğümüzden beri hiç duymadım aşkım ağlama olur kafana takma sen diye hiç duymadım bu ay da böyle diyo mübarek cuma günü allahım ne olur ver bebişimi artık bnmde hepten bozuldu psikolojim dr gidiyorum sıramı beklerken hamişleri görünce ağlamamak içinzor tutuyorum bebiş haberi almak istemiyorum valla

anlaıdm canım. eninde sonunda döner kırmızıya. inşallah hayırlısıyla içine doğan olur balımmm :54:
Donsun canim donsun kizlar ya vali digip mi cekecez cuma gunleri 1000 defa cekersen ne istersen ne niyet uzerine istersen olurmus

cuma selamız okunuyor. ben hepimiz için cuma duamı yaptım canlarım. Allah hepimizin dualarını kabul etsin. (Amin) Allah hepimizin gönlüne göre versin..

sizden duyuyorum eşim saolsun beni yatıştırıyo ağlıyınca felan ben eşimimi yatıştırıyorum merak etme olur tıp ilerledi bebiş düşündüğümüzden beri hiç duymadım aşkım ağlama olur kafana takma sen diye hiç duymadım bu ay da böyle diyo mübarek cuma günü allahım ne olur ver bebişimi artık bnmde hepten bozuldu psikolojim dr gidiyorum sıramı beklerken hamişleri görünce ağlamamak içinzor tutuyorum bebiş haberi almak istemiyorum valla

canım çok üzüldüm bu ne böyle ya... Allahın gücüne gider valla. hayırlısı herşeyin bilmiyor mu? Rabbim sana sabır ve metanet versin. çok zor böyle adamlar :47::47:

Back
X