Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar dün patronla konuştum ben maaşımı alablirmiyim ödemelerim var dedim tmm dedi bugun sabah 10 da geldi halada burda sanki ben yokmuşum gibi davranıyo umursamıyo beni :50::50: napayım ben yaa

kızlar dün patronla konuştum ben maaşımı alablirmiyim ödemelerim var dedim tmm dedi bugun sabah 10 da geldi halada burda sanki ben yokmuşum gibi davranıyo umursamıyo beni :50::50: napayım ben yaa

Git bdaha soyke o utanmiyosa sen hakkin olani istemekten mi utanacaksin hayatin

Git bdaha soyke o utanmiyosa sen hakkin olani istemekten mi utanacaksin hayatin

valla hiç birşeyden utanamam ama para istemekten utanırım evdeyken babamdan isteyemezdim evledım eşimdeen isteyemiyorum şimdide patrondan bence ben hazırlanayım işi bırakayım eşim gelsin alsın benim maaşımı

aynen öyle cnm sınıyo allahım beni diyorum allah sevdiği kullarının duasını duymak için sınarmış benide sınıyo işte herşeyin hayırlısı ben hep öyle dua ediyorum alahım hayırlısını ver bana diyorum inşallah bu ay sesim gitmiştir 14 dünde test yap dedi dr test yapıcam bakalım

Rabbim her daim sesimizi duyuyor. hatta sözle söylemediklerimizi bile duyuyor ama bir bildiği varki bekletiyor bizi. inşallah duaların bu ay kabul olmuştur canım. 14.günün ne zaman? buarada sen çıkacaktın galiba ben engel olmayayım. dönünce yazarsın canım

selam tekrar kızlar, yemek yaptım çamasır falan..
zeycan selamlaş mışmıydık bu sabah?
lili sen bu patronun telefonunu bana ver bak ben nasıl hallediyorum :37::37:

selam tekrar kızlar, yemek yaptım çamasır falan..
zeycan selamlaş mışmıydık bu sabah?
lili sen bu patronun telefonunu bana ver bak ben nasıl hallediyorum :37::37:

valla bitanem ne zor bi durum yaa valla 1 bucuk yıldır burdayım hiç böle yapmamıştı ben yavaştan hazırlandım maaşımı versede vermesede çıkcam duramam artık

ben çıkıyorum kendinize iyi bakın sizi çok seviyorummm byyyyyyyyyyy:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

valla hiç birşeyden utanamam ama para istemekten utanırım evdeyken babamdan isteyemezdim evledım eşimdeen isteyemiyorum şimdide patrondan bence ben hazırlanayım işi bırakayım eşim gelsin alsın benim maaşımı

Ay inanamiyorum ne insanlar war ya net yap bebeim telefonuna bari ya

Tekrar isticeksin canimm.hakkin olani istemekten utanma.
O yokmusun gibi davransada sen israrci ol.

herkese hayırlı cumalar...Rabbim hepimizi kendine razı gelenlerden eylesin dularımızı kabul etsin....:16::16::16::16:

Allah kabul etsin canim aminn

slm kızlar nasılsınız :3::3::3::3:

Selam cnm hosgeldin.nasilsinn

dün ben açıktım pisikom yazmış ama görmedim çünkü son soruyu bile zor yazdım kocam aldı bilgisayarı haberlere bakcam dedi veda bile etmedim ben çıkıyorum bile dedmedim hemen aldı kocam bilgisyr adetim başlamıştı sancı çekiyodum öyle uyumuşum sabah yazdıklarınızı görünce sordum sen kapatmdın mı diye kk hayır unutmuşum dedi kusura bakmayın cvp yazamadım bu yüzden benimle konuşmuyosunuz ben sizi çok seviyorum burda kocamdan başka kimsem yoktu siz bana destek oldunuz sizi çok seviyorum özür dilerim bi daha bu topiğe gelmem sizi asla unutmuycam hep dua edicem size beni yanliş anladınız özür dilerim kendinize iyi bakın allha emenet olunnn byyyy:5::5::5::5::5::43::43::43::43::43::43::43:

Back
X