Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dün patronla konuştum ben maaşımı alablirmiyim ödemelerim var dedim tmm dedi bugun sabah 10 da geldi halada burda sanki ben yokmuşum gibi davranıyo umursamıyo beninapayım ben yaa
tekrar bi sorsan kuzum ya
kızlar üzülmeyin bu hepimiz içindi Rabbim herkesin dualarını kabul eylesin hepinizden de razı gelenlerden eylesin...
saol tatlım..Allah kabul eylesiin...![]()
herkese hayırlı cumalar...Rabbim hepimizi kendine razı gelenlerden eylesin dularımızı kabul etsin....![]()
Git bdaha soyke o utanmiyosa sen hakkin olani istemekten mi utanacaksin hayatin
tekrar bi sorsan kuzum ya
aynen öyle cnm sınıyo allahım beni diyorum allah sevdiği kullarının duasını duymak için sınarmış benide sınıyo işte herşeyin hayırlısı ben hep öyle dua ediyorum alahım hayırlısını ver bana diyorum inşallah bu ay sesim gitmiştir 14 dünde test yap dedi dr test yapıcam bakalım
selam tekrar kızlar, yemek yaptım çamasır falan..
zeycan selamlaş mışmıydık bu sabah?
lili sen bu patronun telefonunu bana ver bak ben nasıl hallediyorum![]()
selam tekrar kızlar, yemek yaptım çamasır falan..
zeycan selamlaş mışmıydık bu sabah?
lili sen bu patronun telefonunu bana ver bak ben nasıl hallediyorum![]()
günaydın demiştim canım...nasılsın...biz çok iyiz...![]()
kızlar dün patronla konuştum ben maaşımı alablirmiyim ödemelerim var dedim tmm dedi bugun sabah 10 da geldi halada burda sanki ben yokmuşum gibi davranıyo umursamıyo beninapayım ben yaa
valla hiç birşeyden utanamam ama para istemekten utanırım evdeyken babamdan isteyemezdim evledım eşimdeen isteyemiyorum şimdide patrondan bence ben hazırlanayım işi bırakayım eşim gelsin alsın benim maaşımı
herkese hayırlı cumalar...Rabbim hepimizi kendine razı gelenlerden eylesin dularımızı kabul etsin....![]()
slm kızlar nasılsınız![]()
canım bekle biraz acele karar verme hemen. bugün bir geçsin