ayağını sıcak tut cnm, bi de ılık su iç bol bol...benim hamileliğimin ilk zamanlarında çok oluyo ayağıma sıcak su torbası koyuyodum bi de çok su içiyodum iyi geliyodu
tamam öyle yaparım sağol canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayağını sıcak tut cnm, bi de ılık su iç bol bol...benim hamileliğimin ilk zamanlarında çok oluyo ayağıma sıcak su torbası koyuyodum bi de çok su içiyodum iyi geliyodu
benim kızım bende eşiminki de annesinde.. yazları görüşüyoruz onunla... eklerim tabii ki ..
olsun yaaa insanın evi gibisi yokkkkkkk temizlik gibiside yokkk
tmm aşkoş öle yapam bariiii
tmm cnm inşallah kat ve kat çoook değerin çıkar değerler normalde nasıl oluyo bilmiyorum ama 200 un ustunde çıksın inşallahhhh
öyle mi? koymayayım o zaman. işteyim canım ya
Eki Görüntüle 885604 Eki Görüntüle 885603 bunların popişleriii ısırılmaz mııı acaba yaaaaaaaaaa ham yapılmaz mııııı![]()
cinsiyetini ogrenince seni dusunemiyorummmmsen al foto koy bizede fikir olur
canım özele vermedim ya ögrenemem şimdi telle falan.. ayıp olur.. özelde olsa arardım tabiki.. saglık ocagında telefona bile bakmıyolar.. ama şüphem yok çok şükür.. dün asansöre bindim hareket edince benim baş bi gitti eşime zor tutundum gözlerimi kapadım inene kadar nasıl bekledim ayaklarımdan gitti yer.. bulantılar hafiften başladı.. yani saglıklımı Allah bilir ama var onu biliyorum![]()
ayyy inşallah paranı alırsın lilim paranı almadan çıkma harbiden emeğine yazık yaaaatelefonla arasam ayıp olur bebğim akşam gelirse sigortamı yap yamazsan işi biırakıyrum dicem ya valla kasmıcam kendimi.. neyse iyi olmana sevindim gönlümün çöpsüz üzümüüüü![]()
Canim ben negatifi gördüm testte önümüzdeki aya ins :) 2gun kaldi bata
Allaha emanet esinin baska cocugu varmiki
hayatımın hicranı nasılsın...Canlarimm uyuklamisimmm biraz bulaşık yikadim çamaşır astım makinaya duadan sonra çıkmistimm... Psipsikommm kukulogum gelmiş açıklama yapmış konu kapanmis sevindim
çarşamba senin açık görüş günün ardı. bugün bizim açık görüş günümüz9 ay içerde bizimkiler... Allah tamamına kavuştursun. Allah analı babalı büyütsün inşallah..
![]()
kızlar dayanılacak gibi değil ne yapsam? var mı bir tavsiyeniz? sıcak su mu koysam acaba:26:
Allah bağışlasın canım yaaişte ben ve kızımm...avatarım yaptım.. sonra değiştiririm.
Olduğundan benim bile suphem yok canim test olmasa bile senin 6. His yeter bize![]()
benim bata 3 kala 69 küsür çıkmıştı bat günü de 150 falan olur demişti ama benim geç yumurtlama olayı vardı ama söylediğin kadar çıkar diye düşünüyorum..daha regle 2 gün var canımçıkmaz o kadar benim hesabıma göre 50 ile 80 arası bişey çıkar..
canım o kadar küçükki seçemedim pek.. neyse kaba taslak görmüş oldum :) çok hanım hanımcık çok tatlısın maşallah :)
ohh ohh herseyi secilmus simdiden birde cinsiyet belli oldu mu tamamdur
ayyy inşallah paranı alırsın lilim paranı almadan çıkma harbiden emeğine yazık yaaaa
hayırlısı olsun gamzemmm yeni döngü yeni umut kızlar yaaaa
hayatımın hicranı nasılsın...
kız gülmekten öldüm burda seninki tek atıştı dimi
bebeğim belini sıcak tut ayaklarını sıcak tut hafifler biraz
Allah bağışlasın canım yaa
sorma o kasık ağrısını cnm yaaa, çok fena bişi. benim yumyum zamanım çok fenaydı, midem bulanıyodu, kokulara karşı çok duyarlıydım, ağrım vardı falan filan
teşekkür ederim cnm, şimdilik bu kadarcık, cinsiyetini öğrenelim daha çok cici alacaz :)
çok hoş oldu ama yaaa, açık görüş günü :) bizim 1 daha 1 ay sonra var ama dayanamaz 2 hafta sonra giderim belki :)
hiç sorma cnm yaaa, ben her hafta halılarımı siliyorum, buhar makinasıyla evi temizliyorum, 3 tane balkonum var hepsini yıkıyorum ama yapmadım bu hafta kendimi halsiz hissediyorum. eşim yapma sakın pazar birlikte yaparız dedi ben de oturdum öyle bi günlük işimi yaptım o kadar :)
bundan 1 hafta öncesi benımde çok ağrıdı kv deydı eve gelirken bir sancı girdi bir adım bile atamamıştım sonra geçti inşallah hemen gecer canım
karnına koyma yumoşa yüksek ısı zarar vermesin.. ama beline koy.. adetli gibi rahatlarsın..
ayyy inşallah paranı alırsın lilim paranı almadan çıkma harbiden emeğine yazık yaaaa
hayırlısı olsun gamzemmm yeni döngü yeni umut kızlar yaaaa
hayatımın hicranı nasılsın...
kız gülmekten öldüm burda seninki tek atıştı dimi
bebeğim belini sıcak tut ayaklarını sıcak tut hafifler biraz
Allah bağışlasın canım yaa
çok sağolun kızlar Allah razı olsun. yanımda 2 kalorifer var sıcaktayım çok şükür. sıvı almaya başladım iyi gelir inş. bugün yumyum çatlayacak herhalde yoksa bu kadar ağrı yapmazdı. normalde pazar günü olması lazımdı ama erken yumurtluyor olabilirim. canlarım sağolun
fotoları albüme koydum canım bakabilirsin...
iyiyimmm canim battaniye altinda yatiom
Kiz her hafta halimi silinir ayy Allah kolaylik wersin beninkilerde hali yikanadan yeni geldi yerleri falan sildim yayacam simdi ohh tertemiz oldularr walla her hafta hali silemem yani :-D
ohh ohh herseyi secilmus simdiden birde cinsiyet belli oldu mu tamamdur![]()
ben göremiyorum canım. arkadaş değiliz diye mi acaba? ben ekledim seni kabul edersen seni daha iyi görebilirim![]()