Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

olsun yaaa insanın evi gibisi yokkkkkkk temizlik gibiside yokkk:16::16::16::16:

tmm aşkoş öle yapam bariiii :9::9::9::9::9:

tmm cnm inşallah kat ve kat çoook değerin çıkar değerler normalde nasıl oluyo bilmiyorum ama 200 un ustunde çıksın inşallahhhh

daha regle 2 gün var canım :9: çıkmaz o kadar benim hesabıma göre 50 ile 80 arası bişey çıkar..

Eki Görüntüle 885604 Eki Görüntüle 885603 bunların popişleriii ısırılmaz mııı acaba yaaaaaaaaaa ham yapılmaz mııııı :16::16::16:

sadece popoları mı, kolunu bacağını her yerini yerim ben bu minişlerin...

cinsiyetini ogrenince seni dusunemiyorummmm :52: sen al foto koy bizede fikir olur

ben seviyorum ya bebekleri değişik ve güzel giydirmeyi. bikaç mağazada hem kız hem erkek kıyafeti (set olarak battaniye, zıbın, bornoz, ayakkabı, salopet, iç çamaşır hatta kız için fırfırlı atlet bile vardı) kestirdim gözüme cinsiyeti belli olsun alacam onları...fiyatları uçuktu, o yüzden hem pembe hem mavi almak istemedim. cinsiyeti belli olsam iki farklı renk alırım dedim bebeğe o setten. kervanda da aşırı güzel bi yatak seti gördüm, yorganı süsleri her şeyi müthişti 500 lira falandı, erkek olunca beyaz kız olunca lila ya da pembesini alacam dedim onu da öyle bekletiyorum. bi belli olsa da hayırlısıyla :)

canım özele vermedim ya ögrenemem şimdi telle falan.. ayıp olur.. özelde olsa arardım tabiki.. saglık ocagında telefona bile bakmıyolar.. ama şüphem yok çok şükür.. dün asansöre bindim hareket edince benim baş bi gitti eşime zor tutundum gözlerimi kapadım inene kadar nasıl bekledim ayaklarımdan gitti yer.. bulantılar hafiften başladı.. yani saglıklımı Allah bilir ama var onu biliyorum :16:

Olduğundan benim bile suphem yok canim test olmasa bile senin 6. His yeter bize :52:

telefonla arasam ayıp olur bebğim akşam gelirse sigortamı yap yamazsan işi biırakıyrum dicem ya valla kasmıcam kendimi.. neyse iyi olmana sevindim gönlümün çöpsüz üzümüüüü :16::16:
ayyy inşallah paranı alırsın lilim paranı almadan çıkma harbiden emeğine yazık yaaaa

Canim ben negatifi gördüm testte önümüzdeki aya ins :) 2gun kaldi bata

Allaha emanet esinin baska cocugu varmiki

hayırlısı olsun gamzemmm yeni döngü yeni umut kızlar yaaaa
Canlarimm uyuklamisimmm biraz bulaşık yikadim çamaşır astım makinaya duadan sonra çıkmistimm... Psipsikommm kukulogum gelmiş açıklama yapmış konu kapanmis sevindim
hayatımın hicranı nasılsın...

çarşamba senin açık görüş günün ardı. bugün bizim açık görüş günümüz:1::1: 9 ay içerde bizimkiler... Allah tamamına kavuştursun. Allah analı babalı büyütsün inşallah.. :nazar::nazar:

kız gülmekten öldüm burda seninki tek atıştı dimi

kızlar dayanılacak gibi değil ne yapsam? var mı bir tavsiyeniz? sıcak su mu koysam acaba:26:

bebeğim belini sıcak tut ayaklarını sıcak tut hafifler biraz
işte ben ve kızımm...:1::1: avatarım yaptım.. sonra değiştiririm.
Allah bağışlasın canım yaa

ayyy inşallah paranı alırsın lilim paranı almadan çıkma harbiden emeğine yazık yaaaa

:nazar::nazar::nazar:evet canım tek atış:1::1::1::1:

sorma o kasık ağrısını cnm yaaa, çok fena bişi. benim yumyum zamanım çok fenaydı, midem bulanıyodu, kokulara karşı çok duyarlıydım, ağrım vardı falan filan

teşekkür ederim cnm, şimdilik bu kadarcık, cinsiyetini öğrenelim daha çok cici alacaz :)

çok hoş oldu ama yaaa, açık görüş günü :) bizim 1 daha 1 ay sonra var ama dayanamaz 2 hafta sonra giderim belki :)

hiç sorma cnm yaaa, ben her hafta halılarımı siliyorum, buhar makinasıyla evi temizliyorum, 3 tane balkonum var hepsini yıkıyorum ama yapmadım bu hafta kendimi halsiz hissediyorum. eşim yapma sakın pazar birlikte yaparız dedi ben de oturdum öyle bi günlük işimi yaptım o kadar :)

Kiz her hafta halimi silinir ayy Allah kolaylik wersin beninkilerde hali yikanadan yeni geldi yerleri falan sildim yayacam simdi ohh tertemiz oldularr walla her hafta hali silemem yani :-D

bundan 1 hafta öncesi benımde çok ağrıdı kv deydı eve gelirken bir sancı girdi bir adım bile atamamıştım sonra geçti inşallah hemen gecer canım

karnına koyma yumoşa yüksek ısı zarar vermesin.. ama beline koy.. adetli gibi rahatlarsın..

çok sağolun kızlar Allah razı olsun. yanımda 2 kalorifer var sıcaktayım çok şükür. sıvı almaya başladım iyi gelir inş. bugün yumyum çatlayacak herhalde yoksa bu kadar ağrı yapmazdı. normalde pazar günü olması lazımdı ama erken yumurtluyor olabilirim. canlarım sağolun

çok sağolun kızlar Allah razı olsun. yanımda 2 kalorifer var sıcaktayım çok şükür. sıvı almaya başladım iyi gelir inş. bugün yumyum çatlayacak herhalde yoksa bu kadar ağrı yapmazdı. normalde pazar günü olması lazımdı ama erken yumurtluyor olabilirim. canlarım sağolun

Canim bu kadar agrin olduguna gore erken yumurtluyo olabilirsin yani yarin falan catlar.. insallah.. sen mikmikleri yap.. uzan kalkma.. insallah melegin gelicek.. :16::16:
Agrilar icin bir bilgim yok yaa.. benimde cok fena agriyor suan.. sancilarim fenaa..

Kiz her hafta halimi silinir ayy Allah kolaylik wersin beninkilerde hali yikanadan yeni geldi yerleri falan sildim yayacam simdi ohh tertemiz oldularr walla her hafta hali silemem yani :-D

cnm ama benim ev kaloriferli yani doğal gaz değil, kömür yanıyo. her taraf is ve simsiyah oluyo, mecburen siliyorum. bende obsessive compulsive var biraz, takıntılıyım yani temizlik konusunda.

ohh ohh herseyi secilmus simdiden birde cinsiyet belli oldu mu tamamdur :52:

evet cnm şimiden belirledim her şeyimi, hayırlısıyla bi öğrensem de cinsiyetini almaya başlasam kafamdakileri.

Back
X