masallah ablacimm yaa rabbim evlatlarını sana seni evlatlarina bagislasin masallah kocaman kizin ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah ablacimm yaa rabbim evlatlarını sana seni evlatlarina bagislasin masallah kocaman kizin ya
Canim bu kadar agrin olduguna gore erken yumurtluyo olabilirsin yani yarin falan catlar.. insallah.. sen mikmikleri yap.. uzan kalkma.. insallah melegin gelicek..
Agrilar icin bir bilgim yok yaa.. benimde cok fena agriyor suan.. sancilarim fenaa..
cnm ama benim ev kaloriferli yani doğal gaz değil, kömür yanıyo. her taraf is ve simsiyah oluyo, mecburen siliyorum. bende obsessive compulsive var biraz, takıntılıyım yani temizlik konusunda.
evet cnm şimiden belirledim her şeyimi, hayırlısıyla bi öğrensem de cinsiyetini almaya başlasam kafamdakileri.
en güzel dönenler o aliaveris zamanı galiba
ekledim canım seni de arkadaşlarıma..
eve gidince uzanırım artık canım. valla mikmikleri yapıyorum ama uzanma olayını yapmıyorum artık. tutarsa tutar Allahın izniyle. senin adet ağrın mı balım? ben o zamanlarda majezik kullanıyorum çok iyi geliyor. dayanamayacak gibiysen dene tatlım
Sen daha iyi bilirsin guzelim.. ama bu aralar hic kacirma.. hayirlisi bakalim..
yaa evet benim adet agrisi.. o ne kiz ? ben eve gidiyim nane limon bi cay yapicam iyi gelir bana nane..
mazejik benimde agrimi kesiyordu ama adetimide kesiyordu canim birde midesi hassas olanlarda sorun yapuo
gördüm canım resimlerini. maşallahboyunca kızın var, abla kardeş gibisiniz ne güzel
burdaki kadınların hepsi hatun yaaa maşşallah
masallah ablacimm yaa rabbim evlatlarını sana seni evlatlarina bagislasin masallah kocaman kizin yaabla kardes gibi
ay ne güzel yaaa...evet canım tek atış
![]()
ben göremiyorum canım. arkadaş değiliz diye mi acaba? ben ekledim seni kabul edersen seni daha iyi görebilirim![]()
iyiyimmm canim battaniye altinda yatiomçok soğuk sen nasılsın yeniden bismillah diyoruz ins yeni umutlar yeni bebisler
en güzel kısmı o zaten yaa ben deliririm heraldeee... Allahım nasip etsin o günlerien güzel dönenler o aliaveris zamanı galiba![]()
boşuna seçilmiş hatunlar demiyor kızlar yaa..gördüm canım resimlerini. maşallahboyunca kızın var, abla kardeş gibisiniz ne güzel
burdaki kadınların hepsi hatun yaaa maşşallah
Sen daha iyi bilirsin guzelim.. ama bu aralar hic kacirma.. hayirlisi bakalim..
yaa evet benim adet agrisi.. o ne kiz ? ben eve gidiyim nane limon bi cay yapicam iyi gelir bana nane..
Benim ewimde sobali yeni ew almayi dusunuyoruz o yuzden dogalgaz dosetmedik bu ewde kendimizin ama cok kucuk Allaha sukur tabikide isyan falan degil dediim kucuk diye ama bebeim oldugunda zorlaniriz braz daha gecsin birikim yapalim braz daha ew alcaz simdi bu ewe pek masraf yapmiyorum o yuzden btanem hem sana hem bebeine yazik o kadar yorma kendini
en güzel dönenler o aliaveris zamanı galiba![]()
benim bata 3 kala 69 küsür çıkmıştı bat günü de 150 falan olur demişti ama benim geç yumurtlama olayı vardı ama söylediğin kadar çıkar diye düşünüyorum..
ağrıların hafifledi mi
aşkoşlarııımmm patron geldi maaşımı verdi bende sigorta yı durdurmuşzunuz o ne zaman olcak dedim senın maaşı bile arkadşımdan aldım dedi bir ev satalım başlatcam dedi bende hiç cvp vermeden kafamı cevirdim
ins hemen sökülür de baslarsun çalışmalara
ayy lilim buna şükür
hadi gözün aydın, maaşını alabildin ya çok şükür. belki başlatır yakında sigortayı da.
çok sağolun kızlar Allah razı olsun. yanımda 2 kalorifer var sıcaktayım çok şükür. sıvı almaya başladım iyi gelir inş. bugün yumyum çatlayacak herhalde yoksa bu kadar ağrı yapmazdı. normalde pazar günü olması lazımdı ama erken yumurtluyor olabilirim. canlarım sağolun
ayy lilim buna şükür