bebisimiz gayet saglikli 0,8 ense kalinligi ve boyu 69 mm cinsiyeti ogrenemedik.. 13hafta 1 gunluk gorunuyor. yemekler yaramis bizimkine. babayla tanistiramadik. dr iceriye almadi..
Kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler...bana da iyi tatiller yarın doktor günümüz bakalım dr amca ne dieyecek...öpüyoruz hoşçaakalın...
çok sevindim cnm yaaaa, oh beeeeeeee...benimki 12+5'ti. boyları hemen hemen aynı minişlerin. doktor niye almadı içeri?
ayyyyy allah sağ salim büyütsün bebişini kocamn olsun inşallah keşke gelseydi babasıda yaa üzülmüştür ben üzüldüm mesela şuan
çok sevindim ablacimmm masallah sizee
gamzeye besteledimmmmmmmmm
cutem seni andık geldin nasılsın...
sen dersin ya düzgün dua edin hep...
maşallah kuzumaaa
canımmm bize yaz ama merak ederizz
bende zayıflıcammm
veririz demi kuzum ya veremzsem die korkuyorum ama dikkat edicem inşallah 10 dan fazla almam 100 numara olurum valla
hepinzi kocamnnnnnnnnn kokulu kokulu öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm kuzişim geldi çıkcaz gitcez
ha ha...
ne dediniz bakayim?
dua ne icin bu arada.
Gicik oluyorum o kadinaa yaaYa bu esra erol nasıl 12 haftalık hamis bea hic gobisi yok
Masallah canim sana.70 kilo iyi ama.sen zayif baslamisinn hamileligine serbesttsin ye ic bol bol :))Yemeklerimi de yaptım geldim oh beee :) ben 9 ayın sonunda 70 kilo olurum bugün yaptığım gibi sürekli oturursam :)))) iyi ki çok hareketliyim yaaaaaa, sadece göbişim çıktı
Gorusuruz zeycanim.minisine soyle bizimkilerle gorusup iletsin anneleri cildirdi beklemekten desin.Gule gule git gule gule don doktor amcadanKızlar hepinize kucak dolusu sevgiler...bana da iyi tatiller yarın doktor günümüz bakalım dr amca ne dieyecek...öpüyoruz hoşçaakalın...
Cokk guzel cnmm minisin saglikli olsun hepppbebisimiz gayet saglikli 0,8 ense kalinligi ve boyu 69 mm cinsiyeti ogrenemedik.. 13hafta 1 gunluk gorunuyor. yemekler yaramis bizimkine. babayla tanistiramadik. dr iceriye almadi..
bende bendeeeeee
karanlık gecelerimizin mikmikçisi sensinnnnnn
neden böyle bekletir hep özletirsinnnnnnnnnn
hep suskun durursunnnn sessiz durursunnnn
bir gün mikmik içinnnn motive et biziiiiiii motive et biziiiiiii
mikmiklerde olur durmam yerimdeeeeee
dikerim bacaklarımıııııı durmammm yerimdeeeee
gerisini bulamadımmmm
Harikasın yaa yerim seni
kızlar bende çıkıyorum bakarım arada hepinizi çok seviyorummm kendinize cici bakın...
Harikasın yaa yerim seni
seni seviyorum gamzeeemmmmmmmmmmm
gelen ayın mikmikli geceleri bizden
eski doktorum 1-2 ay korunabilirsin demişti, ama ben genetik sonuçlarını fln bekledim ve 3 ay korundum, kürtajdan sonra 3 adet gördüm. Bu yeni gittiğim doktor beklemene gerek yok, sen kendini psikolojik olarak hazır hissediyorsan hamile kalmanda sakınca yok dedi. öylelikle başladık çalışmalara yani.inşallah dediğin gibidir canım. valla benim bugün çok ağrım var eşime yemek yapamicam dedim. kahvaltı yices bizzonun için fikrim de yok balım
yap canım sen testini. valla canım onu bilmiyorum ama 42.gün adet olan da var yani... doktor sana korunma falan vermedi mi? gerçi evli mutlu da öyle olmuştu sanırım :26: bazen karıştırıyorum ya :101:
gözünüz aydın canımbebisimiz gayet saglikli 0,8 ense kalinligi ve boyu 69 mm cinsiyeti ogrenemedik.. 13hafta 1 gunluk gorunuyor. yemekler yaramis bizimkine. babayla tanistiramadik. dr iceriye almadi..
güle güle, iyi tatillerrrKızlar hepinize kucak dolusu sevgiler...bana da iyi tatiller yarın doktor günümüz bakalım dr amca ne dieyecek...öpüyoruz hoşçaakalın...
sana da güle güleeeeehepinzi kocamnnnnnnnnn kokulu kokulu öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm kuzişim geldi çıkcaz gitcez
maşallahhhhzaten gebelik takviminde de 13 hafta yazıyor canım süper babayı neden almadılar ki:26:
biz de snei öptük Zeycanımmmiyi tatiller byeee
Gicik oluyorum o kadinaa yaaMasallah canim sana.70 kilo iyi ama.sen zayif baslamisinn hamileligine serbesttsin ye ic bol bol :))Gorusuruz zeycanim.minisine soyle bizimkilerle gorusup iletsin anneleri cildirdi beklemekten desin.Gule gule git gule gule don doktor amcadanCokk guzel cnmm minisin saglikli olsun heppp
eski doktorum 1-2 ay korunabilirsin demişti, ama ben genetik sonuçlarını fln bekledim ve 3 ay korundum, kürtajdan sonra 3 adet gördüm. Bu yeni gittiğim doktor beklemene gerek yok, sen kendini psikolojik olarak hazır hissediyorsan hamile kalmanda sakınca yok dedi. öylelikle başladık çalışmalara yani.
evlimutlu çok beklemedi, hemen başladı
Kalabalığız tabi, karıştırmak normal
gözünüz aydın canım
güle güle, iyi tatillerrr
sana da güle güleeeee
canımmmmmm, tam çıkıyordum geldin nasılsın? hamiş misin?selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmmmm, tam çıkıyordum geldin nasılsın? hamiş misin?
eski doktorum 1-2 ay korunabilirsin demişti, ama ben genetik sonuçlarını fln bekledim ve 3 ay korundum, kürtajdan sonra 3 adet gördüm. Bu yeni gittiğim doktor beklemene gerek yok, sen kendini psikolojik olarak hazır hissediyorsan hamile kalmanda sakınca yok dedi. öylelikle başladık çalışmalara yani.
evlimutlu çok beklemedi, hemen başladı
Kalabalığız tabi, karıştırmak normal
gözünüz aydın canım
güle güle, iyi tatillerrr
sana da güle güleeeee
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok canım ben evli mutlu kürtajdan hemen sonra hamile kalmıştı onu mu karıltıyorum başkasıyla diye demiştim. iyi ne güzel doktorun öyle dediyse başlasınnnnn çalışmalarrrrben seni gayet hazır gördüm valla
selammm hoşgeldin canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?