Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

selim ismine bayılırım ben hasret ben senin ilk çocuğun olacak sanıyordum tamam benim kızla çıksınlar tatile anlaşırlarsa olur bu iş

Yok kıs ilkçocuğum olacak.Daha doğuramadım Selim'imi.Evet balayına göndeririz kuşlarımızı :)))

kardeşim benimmmmmmmmmmmmm mutlu olmana sevindimmmmmmmmmmmm bidaha gitmek lafı yok ben bile işten çıkmıyorum bak beraber kalalım die

gitmemde canım akşam oldu bizim burda elektirik çok kesiliyor karanlık olmaya başladı ne yemek yapsam ki bi fikir ver bakem

gitmemde canım akşam oldu bizim burda elektirik çok kesiliyor karanlık olmaya başladı ne yemek yapsam ki bi fikir ver bakem

hımm mercimek çorbası yap tatlım bulgur pilavı yap bide bol limonlu salata yap bulgur pilavı ve salata kısırı gibi olur öle aklıma başka bişi gelmedi

Yok kıs ilkçocuğum olacak.Daha doğuramadım Selim'imi.Evet balayına göndeririz kuşlarımızı :)))

tmam anlaştık madem bizde gideriz kızzzzzzzzzzzzzzzz
o eve gider sanırım...hastaneden çıkmış sonuçlar iyi dedi ama gerisini getirmedi...hayırlısı inşallah...
ben yazdığını görmedim iyi olmasına çok sevindimmmm

seni gorunce canim cik. Cekio gamzem yaa
Kiz mikmik demedimki minik dedim :)) beni görünce aklına mikmik geliyor demi sayemde mikmike as ercen :))
Gecmis bitmiş iste artik bizlesin
Mikmik i zevkle yaparım hic üşenmem ama ben bu swfer mikmikten bahsetmemistim minikten bahsetmistim :))
hep aynı hep aynıı monotonnnn :))) bana yeni bir haber yeni bir kader bunlar içinde bana şns lazımmm :))))

Banada laxim canım yaa yeni bi nefes lazım kalp atisi lazim

hımm mercimek çorbası yap tatlım bulgur pilavı yap bide bol limonlu salata yap bulgur pilavı ve salata kısırı gibi olur öle aklıma başka bişi gelmedi

tamam ben yapayım şimdi bunları hade sende gel akşama bana

kızlar ben çıkıyorum yemeklerimi yapayımda gelirim sonra fırsatım olursa byyyyyyyyyyyyyy

peki bu akşam 7de ilkini yapayım madem
bana doktor adetin 35 günü aşıyorsa yumurtlamıyor olabilirsin dedi. 35 günü bulunca da korktum. Bakalım ovu testi ne dicek...

son adetim çok garipti. Aspirin içmeme rağmen miktarı baya azdı bu ay:26:

evet sizinleyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…