• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bnm kırmızılar 1 gün gecikti ama ne bir adet belirtisine de bir hamilelik belirtisi var:)ateşimde yksek değil.normal bi geckme herhlde.ateşm yksek olsa şüphelencem.ateşi nrml seyredip hmile olan vrmıdr

idrar testi yapsanaaaa cıkar buyuk ihtimall ayyy merak sardı hayırlısı insallah :):52:

amin canım ama bak sen ne güzel hamile kaldın Allahın izniyle :nazar::nazar:

ben interneti alınca benimki d ekıskanacak kesinnn :9:

benim burcum aslanım kraliçem :52:

günaydın tatlım hoşgeldinnnn

kız sen aha kahvaltı yapmadın mıııı hadi koş ye bişeyler gelirsin yineee:10::10: yazık yeğenimeeee

ben de dağınık değilim ama temizlik yapmadığımda da annemin gelidği oldu. benim annemin gözleri bozuk ondan sanırım. gözlükleri var onunla bakmadı hiç birgün baksa yandım valla :52: valla benim 8-9 ay olmuştur canım birara ara verdik ondan kesin bişey diyemiyorum yani

ay hadi bakalım hayırlısıyla innşalllahhh :16::16: bismillah de başla canımın içiii

bakımlı aslann aslan burcu lider özelliklidir sözünü sakınmaz dopradır kızdırınca tehlikelidir

amin canım ama bak sen ne güzel hamile kaldın Allahın izniyle :nazar::nazar:

ben interneti alınca benimki d ekıskanacak kesinnn :9:

benim burcum aslanım kraliçem :52:

günaydın tatlım hoşgeldinnnn

kız sen aha kahvaltı yapmadın mıııı hadi koş ye bişeyler gelirsin yineee:10::10: yazık yeğenimeeee

ben de dağınık değilim ama temizlik yapmadığımda da annemin gelidği oldu. benim annemin gözleri bozuk ondan sanırım. gözlükleri var onunla bakmadı hiç birgün baksa yandım valla :52: valla benim 8-9 ay olmuştur canım birara ara verdik ondan kesin bişey diyemiyorum yani

ay hadi bakalım hayırlısıyla innşalllahhh :16::16: bismillah de başla canımın içiii

Bismillahirrahmanirrahim canim rabbim hepimize nasip etsin anne olmayi hayirli saglikli ewlatlar nasip etsin insallah Rabbim bu ay yuzumuzu guldursun insallah kanamam erkwn oldu ben bunu iyiye yoruyorum tedawime erken basliyorum bu yuzden toksa beklicektim 2hafta daha hayirlisi olsun dedim hep kirmizilar cok erken geldi ama hic uzulmedim geldigine daha yeni dusuk yapum cunku haftasina tekrardan kanamam basladi Rabbim hayirlisini nasip eylesin

[QUOTE=dilketin;3299160

bnmkide gözlük takıyo hemde yüksen ama görüyo ama benim evde büyük temizle temizle bitmiyo zaten bir günde bitiremiyorum hm hayırlısı inşall tez zanda alırsın kucağına bebişini

kızlar ben nie boş boş oturuyom patronda hiç gelmdi çıkayım gideyim barii not yazayım ben işi bırakıyorum die

bakımlı aslann aslan burcu lider özelliklidir sözünü sakınmaz dopradır kızdırınca tehlikelidir

cömert, kendini beğenmiş ve dost canlısı bi de :9::9:

bnmkide gözlük takıyo hemde yüksen ama görüyo ama benim evde büyük temizle temizle bitmiyo zaten bir günde bitiremiyorum hm hayırlısı inşall tez zanda alırsın kucağına bebişini

benim de evim dubleks canım ya aynı dertten muzdaribim yani :27: Allahtan çalışıyorum da eşim temizliğe yardım ediyor yoksa tek başıma temizlemek zorunda kalıyordum :9::9: amin canım inşallah tez zamanda hayırlısıyla hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımızaaa :16::16:

benim de evim dubleks canım ya aynı dertten muzdaribim yani :27: Allahtan çalışıyorum da eşim temizliğe yardım ediyor yoksa tek başıma temizlemek zorunda kalıyordum :9::9: amin canım inşallah tez zamanda hayırlısıyla hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımızaaa :16::16:

evt ama severim aslan burcunun karakterini :16::16::16:

aferin eşine valla bnm ki üstünü başına toplamaz valla hepsini ben yapıyorum aminnnn inşalah cnm

ben balık burcuyum duygusallıkta üstüme yoktur kötü bişey söyle hemen ağlarım eşime zaten duygu sömürüsü yapıyorum bişey deme bak ağlarım bak diyorum

çatlaksın kız sen :52::52: bir de gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak yaz bari :9:

sev beniii yi beniiii :9: senin burcun ne yavru??

Benide sewinnnn :-D:-D yiginnn :-D:-D:-D hahahaa ikizler burcuyum bende ama yukselenim basak yuksekmn burcumuda cok tasiyorum:-D:-D

aferin eşine valla bnm ki üstünü başına toplamaz valla hepsini ben yapıyorum aminnnn inşalah cnm

canım ben çalışmasam elini bile sürmez o :9:

ben balık burcuyum duygusallıkta üstüme yoktur kötü bişey söyle hemen ağlarım eşime zaten duygu sömürüsü yapıyorum bişey deme bak ağlarım bak diyorum

eneee benim eşim de balık burcu çok duygusal oluyorsunuz kız siz. geçen gün sinirimi bozdu ağlıyordum baktım o da ağlıyor. dedim ben ağlarken senin beni teselli etmen lazım :9::9: ağlama beni teselli et dedim. başladık gülmeye sonra :52::52:
Benide sewinnnn :-D:-D yiginnn :-D:-D:-D hahahaa ikizler burcuyum bende ama yukselenim basak yuksekmn burcumuda cok tasiyorum:-D:-D

ben normalde ikizler burcuyla anlaşamam ama işyerindeki en yakın arkadaşım da ikizler burcu. aştım galiba o olayı :9: oy gel sarilimmm balımmm :29::29:

Ben kolay kolay aglamam aglarsam cok canik yanmistir hickirarak agliyosam durumum wahimdir normalde sadece gozumden yas akar hic bi sekilde surat ifadem belli olmaz gozumden yaslar suzulur sadece

eneee benim eşim de balık burcu çok duygusal oluyorsunuz kız siz. geçen gün sinirimi bozdu ağlıyordum baktım o da ağlıyor. dedim ben ağlarken senin beni teselli etmen lazım :9::9: ağlama beni teselli et dedim. başladık gülmeye sonra :52::52:

ben normalde ikizler burcuyla anlaşamam ama işyerindeki en yakın arkadaşım da ikizler burcu. aştım galiba o olayı :9: oy gel sarilimmm balımmm :29::29:

evet ağlamaya hazır bomba gibiyiz 6 mart dogum gnm bazen sevmiyorum huyumu kafamda kurup kurup ağlıyorum eşimde sevmiyo huyumu hemen hazır diyo napim duygusalım

Bidenemmm :-*:-* yukselen burxbu fok etkiliyo yawrum ben esimle hic anlasamayan burcum ben ikizler o akrep hic anlasamayan burclar ama yukselenlerimiz sanirim anlasiyo onun yukselen burcunu bilmiyorum esimin annesi vefat etmis 6aylikken soramiyorum saat kacta dogdugunu kimseyede

Ben kolay kolay aglamam aglarsam cok canik yanmistir hickirarak agliyosam durumum wahimdir normalde sadece gozumden yas akar hic bi sekilde surat ifadem belli olmaz gozumden yaslar suzulur sadece

yok ben ağlarım bide ağlayınca nefesim kesiliyo nefes alamıyorum ben en çok ondan korkuyorum hıd diyip kalıyorum valla

Back
X