• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok ben ağlarım bide ağlayınca nefesim kesiliyo nefes alamıyorum ben en çok ondan korkuyorum hıd diyip kalıyorum valla

Hik digip gitmeyesin kiz Allah korusun o kadar salma kendini benimde kendimi sktigim icin bogazim dugum oluyo sanki sisiyo bogazim yumruk oturuyo sanki

kızçeler ben kaçar eşim gelicekmiş hastaydı ya pek nazlı hasta çorbası yap ben gliorum dedi hasta çorbası yapıcam ona şimdi sizleri seviyorum hepiniz öpüldünüzzz bbbbbbbyyyyyyy

evet ağlamaya hazır bomba gibiyiz 6 mart dogum gnm bazen sevmiyorum huyumu kafamda kurup kurup ağlıyorum eşimde sevmiyo huyumu hemen hazır diyo napim duygusalım

eşim de 6 mart doğumluuu. ay seni şimdi başka sevdim kuzuuuuuuuu :54::54:

Bidenemmm :-*:-* yukselen burxbu fok etkiliyo yawrum ben esimle hic anlasamayan burcum ben ikizler o akrep hic anlasamayan burclar ama yukselenlerimiz sanirim anlasiyo onun yukselen burcunu bilmiyorum esimin annesi vefat etmis 6aylikken soramiyorum saat kacta dogdugunu kimseyede

Allah rahhmet eylesin. annesiz büyüyenlere çok üzülüyorum ben. babası ölen yetim annesi ölen ise hem öksüz hem yetim kalır derler :5::5: yükselen burcu neyse ne canım. önemli olan sizin anlaşmanız, sevginizzz :16: buarada akrep erkekleri karizmatik oluyor bayağı seninki de öyle mi???

kızçeler ben kaçar eşim gelicekmiş hastaydı ya pek nazlı hasta çorbası yap ben gliorum dedi hasta çorbası yapıcam ona şimdi sizleri seviyorum hepiniz öpüldünüzzz bbbbbbbyyyyyyy
Benimki hasta olunca fena oluyo walla naz ki ne naz seni cok iyi anliyorum o yuzden bybyyy canim benim

Allah rahhmet eylesin. annesiz büyüyenlere çok üzülüyorum ben. babası ölen yetim annesi ölen ise hem öksüz hem yetim kalır derler :5::5: yükselen burcu neyse ne canım. önemli olan sizin anlaşmanız, sevginizzz :16: buarada akrep erkekleri karizmatik oluyor bayağı seninki de öyle mi???

Oyle bebeim yani bence cok capkin firlamaymis fena abla kardesle cikmis dusun ikisi ile ayni anda ruhlari duymamis virbirlerinin 1saat ara ile ayni yerde ikisiylede bulusuyomus tabi bana bunlari kendi anlatmiyo benle yasit gorumcem war zorla ona anlattiriyorum :-D:-D:-D kumral yesil gozlu 1.92 boyu war kocisim o benim yaaa :-D:-D

Hik digip gitmeyesin kiz Allah korusun o kadar salma kendini benimde kendimi sktigim icin bogazim dugum oluyo sanki sisiyo bogazim yumruk oturuyo sanki

allah korusun ama ağlayınca felan düğünde annem nefes al deyip durdular nefes zor alıyorum eşime o yüzden jantaj yapıyorum ağlarımm bakk diyorum susuyo o zmn aman sen ağlama diyo aynen boğazım düğümlediyo geçen ilk kavgamızı ettik bebek yüzünden eşimle beni çok üzdü hiç unutmadım unutmıycam oturma odasına geçtim kapıyıda kitledim ağlıyorum kapıyı tekmeliyo aç bak bişey olcak inat ettim öldü meraktan bnm ki diyo sonradan pişman oluyo önce kırıyo sonra tedavi için uğraşıyo ama iyi oldu ohhh öldü öldü bana bişeyolcak içerde diye

gerçekten mi yazarken geçiyodu içimden şimdi bende seni sevdim kuzuuuuuu

Mektup yazmadim aradim konustum da gidersen git bulurum birini dedi sikisigim biliyosun dedi iyi dedjm bekliyrum gelsin vercem anahtari cikcam cnm
Hayrlisi olsun btanem
allah korusun ama ağlayınca felan düğünde annem nefes al deyip durdular nefes zor alıyorum eşime o yüzden jantaj yapıyorum ağlarımm bakk diyorum susuyo o zmn aman sen ağlama diyo aynen boğazım düğümlediyo geçen ilk kavgamızı ettik bebek yüzünden eşimle beni çok üzdü hiç unutmadım unutmıycam oturma odasına geçtim kapıyıda kitledim ağlıyorum kapıyı tekmeliyo aç bak bişey olcak inat ettim öldü meraktan bnm ki diyo sonradan pişman oluyo önce kırıyo sonra tedavi için uğraşıyo ama iyi oldu ohhh öldü öldü bana bişeyolcak içerde diye

Bizde kacga etmistik bebek icin bi kere kriz gexirmisrim bende bagrip aglamaya basladim cok kotuydum gardolabin kosesine sindim hickira hickira aglamaya baslamistim cok kotuydu kendimden gecmistim resmen yanima gelmisti kucagina alip yataga yatrcakti dokunma bana xek elini benden diye bagriyodum ne yapacagini sasirmisti o bana neden olmuyo fqlan diye kesinlikle demez o bi kelime kullanmisi ben yanlis anlamistim ama cok kotuydu hic unutmam onu itiriyodum onu git istemiyorum artik seni demistim artik ben ikim hayatinda babamin ewine gidicem bile demisim

Oyle bebeim yani bence cok capkin firlamaymis fena abla kardesle cikmis dusun ikisi ile ayni anda ruhlari duymamis virbirlerinin 1saat ara ile ayni yerde ikisiylede bulusuyomus tabi bana bunlari kendi anlatmiyo benle yasit gorumcem war zorla ona anlattiriyorum :-D:-D:-D kumral yesil gozlu 1.92 boyu war kocisim o benim yaaa :-D:-D

canım benim geçmişte yaşananları hiç kurcalama öğremeye çalışma bence. bunun ancak zararı olur size. ister istemez güvenin azalır, kıskançlığın artar bu da tartışmanıza neden olur. hem bak o yakışıklıyı sen kapmışsın :34: şuan seninle evli senin yanında :34: böyle düşün bence

Mektup yazmadim aradim konustum da gidersen git bulurum birini dedi sikisigim biliyosun dedi iyi dedjm bekliyrum gelsin vercem anahtari cikcam cnm

uf üzüldüm canım ya :((( inşallah bugünki iş hayırlısıyla olur... haberdar et bizi kuzummmm :54::54:

canım benim geçmişte yaşananları hiç kurcalama öğremeye çalışma bence. bunun ancak zararı olur size. ister istemez güvenin azalır, kıskançlığın artar bu da tartışmanıza neden olur. hem bak o yakışıklıyı sen kapmışsın :34: şuan seninle evli senin yanında :34: böyle düşün bence

uf üzüldüm canım ya :((( inşallah bugünki iş hayırlısıyla olur... haberdar et bizi kuzummmm :54::54:

İlk baslarda cok takatsim niye takiyosam simdi hi takmiyoum iyi ki yapmis bana demistiki ben hersti gordum artik doydum demisti iyiki herseyi bekardekn yasamis her ortami gormus bana sadik o yuzden ewlendikten sonra gozu acilsaydi ne yapardim cok sukur ki onunla konusmayiz byle konulari arada makarasini gecerim onunla capkin kocam diye bizim sulalede erkekler cok fena sizde de kizlar bebeim bak ikimiz birbirimizi bulduk der bana ben bosnagim o manav kara bosnak der bana ben kumralim die :-D o brazdaha sari bebekken hele civcivmis :-D:-D

Back
X