• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iki çocuktan sonra böyle taş gibi kalmanin sırrını vermek ister misin bize:1::1:

hiç bir sırrı yok aslında minyanum sanırım ondan kaldıki çokkkk sıkıntılar yaşadı huzuru 6 ay önce buldum aslında yinede görüntüde sıkıntı yoksada içimde biraz yıpranmışlık vardı onuda iyi bir eş ile tamir ettim şükürler olsun :)

evet annem isini biliomus kardesiminde düğünüm günü 24 şubat aramızda uç gün var hep birlikte kutladık iyimi :60:

ne güsellll :16::16:

Ben onlarin bu duyguyu bastirabileceklerine inanmiyorum hic kıskançlık hayat bicimi bn hic sevmem kiskanmayi ve kiskanilmayi sanki biri bogazima yapismis gibi hissediyorum öyle durumlarda özgürlügume düşkünumdurde biraz esimle evlenmemjb en büyük sebeblerinden

akrep sevgilim değil ama akrabam var. ilişkilerde farklı olabilir belki dediğin gibi. sana da tam adamı gelmiş yaniii :9: Rabbim kocanla bir ömür mutlu etsin sizi yavrularınızlaaa :16::16:

hiç bir sırrı yok aslında minyanum sanırım ondan kaldıki çokkkk sıkıntılar yaşadı huzuru 6 ay önce buldum aslında yinede görüntüde sıkıntı yoksada içimde biraz yıpranmışlık vardı onuda iyi bir eş ile tamir ettim şükürler olsun :)

Allah bu sefer yüzünü güldürsün ins ömürluk olsun

ne güsellll :16::16:

akrep sevgilim değil ama akrabam var. ilişkilerde farklı olabilir belki dediğin gibi. sana da tam adamı gelmiş yaniii :9: Rabbim kocanla bir ömür mutlu etsin sizi yavrularınızlaaa :16::16:

Arkadaşliklari mükemmel inanilmaz sır saklarlar ama sevgilimj öte dursun esi kendi adima düşünemiyorum evet Allahim esmi başımdan eksik etmesin

yaşınız çok genç maşallah allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah kızlar :) ahhh sizin yaşınızda ama bu akılla olabilseydim keşke her anınızın tadını çıkarın bence :)

beni de eleyin 23.11.2013:14:
Hg canım aramiza topik anasi nete giremiyor malesef ekleyemez ama aramixa katılabilirsin
yaşınız çok genç maşallah allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah kızlar :) ahhh sizin yaşınızda ama bu akılla olabilseydim keşke her anınızın tadını çıkarın bence :)

Ben 27, 5 yaşındayım sen benim yasimtken 7yasinda cocugun varmis:14: bende tık yok :)) isim saka hersey yasanmasi gerektiği icin yaşanır sendr ikjnci baharında mutlu ol cok

kiz birde amcamin kizi var yengem dogum yapmis 23 subatta 4 gun sonra annem dogurmus onunla ikiz gibiyiz artik her yil onun kardesimin benim doğum günüm bir kutlanirdi :120: boogg :60::60:

Hahah hicranim senin durumun gercekten çok kötü de bide hediye getircekleri düşün 3tane Oha yani

Back
X