• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bir arkadaşım 7 aylık hamile ve bu kişiler özel nedenlerden dolayı 3 4 ayda bir kez birlikte oluyolar 7 ay önce bebek yapmak için o ay bir kaç kez çalışıyolar ve hamile kalıyo :)) heyy yarabbim ya :) acaba bende ilk denemede kalırmıyım bilmiyorum ama vallahi bu iş nasipten öte değil bunu anladım yani :)

bir arkadaşım 7 aylık hamile ve bu kişiler özel nedenlerden dolayı 3 4 ayda bir kez birlikte oluyolar 7 ay önce bebek yapmak için o ay bir kaç kez çalışıyolar ve hamile kalıyo :)) heyy yarabbim ya :) acaba bende ilk denemede kalırmıyım bilmiyorum ama vallahi bu iş nasipten öte değil bunu anladım yani :)

13 aydir denemedigim pozisyon kür vs. Kalmadi amuda kalkacaz yakinda artik yok anam yok tutmuyo bacim bi gecen ay tuttu oda dustu kimyasalmis bu ay bakalim artik hayatim insallah senin tek atista tutar :-D:-D millet ayakta yapiyo tutuyomus :-D:-D

Neden 3 4 ayda bi birlikte okuyokarmis canim ya iyi adam duruyo :-D

benim ablam 7 senelik evliyken cocuk yapmaya karar verdiler ve ilk ay hamile kaldı..
ben de öyle olur sandım kendim için ama 6. aydayım bu inşallah olur diyorum...

13 aydir denemedigim pozisyon kür vs. Kalmadi amuda kalkacaz yakinda artik yok anam yok tutmuyo bacim bi gecen ay tuttu oda dustu kimyasalmis bu ay bakalim artik hayatim insallah senin tek atista tutar :-D:-D millet ayakta yapiyo tutuyomus :-D:-D

inşalahhh canım inşallah :2:

üzülme tatlım ya Rabbim zamanını bekliyor..buda senin sınavın, belkide isyan ediyormu diye bekletiyor seni, inşallah en kısa zamanda sende annelik duygusunu tadarsın, hep dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın diye dualarımız elbet boş dönmeyecek sende bigün anne olacaksın canım:21::21:
Öyle tabi isyan etmiyorum hic şükrediyorum herseyim tamam mutluyum saglikliyim seviyorum ve seviliyorum bebek içinde Allahim almayacagi bebek versin diye dua ediyorum hep heray bi adim daha yakasiyorum biliyorum
kızlaarrr selam.. :71::71::71:
geçmişe şöyle yalandan bir göz attım da,
ben de izmirliyimmm...
32 yaşındayım veeee aslan burcuyum.. kocam da aslna burcu... ve evde 2 yavru aslanımız (kedi) vaarrr..
kasımda hamile kalmayı çok istedim, bebiş de aslan burcu olsun diye ama olmadı..
Ohoo bisuru aslan süper iste bende koç olsun istemiştim simdi ne olursa raziyim
Kizlarrr ben geldim dr klomen wersi bgun adetin 2.gunu bugunmu basla dedi hapa yarin mi dedi unuttum yaa ufff napacam simdi :-(:-( kizlar bu arada akrep burcu cok kiskanc demissiniz ben yengecin uzerine kiskanc gormedim eski sewgilim yengecti 4yil okula goturup getrdi camdan disari bile baktirmiyo makyaj hic yapamiyodum saclarimi bile duzlestiremiyodum dusunun o kadar kocacimin masallahi war kiskanc ewet ama cok boyle asiri degil ama kinci unutmuyo hic biseyi ama cok yufka yurekli we duygusal oturup benimle aglaya bilir :-D

Benim yukselenim yengec ama kiskanclik ozelligini tasimiyorum ve yengec biriyle hic sevgili olmadim bilmiyorum ki akrepi biliyorum sadece ben hic sevmem kiskanilmayi onun icin azi bile zarar bana :))

Son düzenleme:
Kizlarrr ben geldim dr klomen wersi bgun adetin 2.gunu bugunmu basla dedi hapa yarin mi dedi unuttum yaa ufff napacam simdi :-(:-( kizlar bu arada akrep burcu cok kiskanc demissiniz ben yengecin uzerine kiskanc gormedim eski sewgilim yengecti 4yil okula goturup getrdi camdan disari bile baktirmiyo makyaj hic yapamiyodum saclarimi bile duzlestiremiyodum dusunun o kadar kocacimin masallahi war kiskanc ewet ama cok boyle asiri degil ama kinci unutmuyo hic biseyi ama cok yufka yurekli we duygusal oturup benimle aglaya bilir :-D
canim üzülme ya ben hep 3. Gun basladim ama besinci gunde başlayan var büyük ihtimalle seninde 3.gundur bence

benim ablam 7 senelik evliyken cocuk yapmaya karar verdiler ve ilk ay hamile kaldı..
ben de öyle olur sandım kendim için ama 6. aydayım bu inşallah olur diyorum...

hayırlısını dileriz inşallah gülüm sıkıntı yapam unutt bak ozaman nasıl oluyo :))

Öyle tabi isyan etmiyorum hic şükrediyorum herseyim tamam mutluyum saglikliyim seviyorum ve seviliyorum bebek içinde Allahim almayacagi bebek versin diye dua ediyorum hep heray bi adim daha yakasiyorum biliyorum

Benim yukselenim yengec ama kiskanclik ozelligini tasimiyorum ve yengec biriyle hic sevgili olmadim bilmiyorum ki akrepi biliyorum sadece ben hic sevmem kiskanilmayi onun icin azi bile zarar bana :))
Dogrudur canim bende ozgurlugume duskunum ama cok olmadigi surece kiskanilmak hosumada gider :-D
canim üzülme ya ben hep 3. Gun basladim ama besinci gunde başlayan var büyük ihtimalle seninde 3.gundur bence

Dimi canm yarin baslayim ben dr soyledi bgun mu yarnmiydi onu unuttum

bu ay hamile kalırsak başak olacak..
tabi bir süpriz yapmazlarsa :)

iyi gibi bel agrim disinda rabi.. Sen nasilsin yaw ben seni okaplanla karistiriorum hep :9:

okaplanla mııı...???

ben iyiyim işte tansiyon problemleriyle ugrastım, bir sey cıkadı hala düşük ama ölçmyorum..
pazartesi günü kaza yaptım ama önemli bir sey değil, arabada hasar oldu bende bişey yok..
agzımda aft cıktı yemek bile zor yiyorum..

ay pek iyi değilmişim ben galiba :1::1::1:

Kızlarrrr muhabbetiniz çok renkli yine :)))) sabah annemleri İstanbula uğurladım geldim...

Son düzenleme:
Back
X