• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

biliyosunuz k.v ile uğraşmak zor. dün duydum ya bi yere gideceklerini inşallah gidemezler oraya, oraya giderlerse ordan kesin bana gelmek isticekti. hamileyim stresliyim zaten, ayyy bugün ne öğrendim. gidecekleri kişiyi hastaneye kaldırmışlar gidemediler dolayısıyla. vicdan azabı çektim. beddua falan da etmedim ama.

Kusum kendini bosuna hic uzme derim sen kotu anlamda dememissin ki oyle rakma yani kafana o yuzden icinden gecen niyet onemli senin icin
 
canım bence kendini kötü hissetmeme gerek yoook

Kusum kendini bosuna hic uzme derim sen kotu anlamda dememissin ki oyle rakma yani kafana o yuzden icinden gecen niyet onemli senin icin

bi anda kötü hissettim kendimi ne yalan söyleyeyim. ama ben gideceği kişi hasta olsa da gitmese falan demedim yani. bana gelemese dedim. inşallah da gelemezler. biliyosunuz sinirim çok bozuluyor kanamam oluyo o gelince. temiz olsa biraz yine sesimi çıkarmam da o gidince bütün evi çamaşır suyundan geçiriyorum biliyosunuz.
 
senin içini biliyoruz biz canım adamın hasta olacağı varmış olmuş yanee takmaa.. kv de ins gelmez insan gönlünce ayağını bacağını uzatıp yatmak istiyor biri olunca hic rahat olmuyor

aynen öyle cnm, evinde 3.kişiyle olmak çok zor. bi de benim hamileliğim biraz zorladı beni duygusal açıdan. bunun için iğne bile aldım doktordan şimdi yok yere kendimi strese sokmak istemiyorum.
 
Ayy az once bunlari buldum bi sitede fiyati 14.90 biew marka ve porselennn bayildimmmmm
 

Eklentiler

  • $1329486004860.webp
    $1329486004860.webp
    9 KB · Görüntüleme: 27
  • $1329486004541.webp
    $1329486004541.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 28
  • $1329486004622.webp
    $1329486004622.webp
    9 KB · Görüntüleme: 27
  • $1329486004792.webp
    $1329486004792.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 35
himmm tmm canim bunu rahat kullanırsın alisirsin zamanla.. Bazen telden girince tum site görünüyorda o yüzden sordum sende nasıl diye

Alisirim sarj cabuk bitiyor cnm ya
en altlarda bir yerlerde ful site görünümü var ona tıkla alışık olduğun görüntü geliyor ben öyle yaptım canım :)

Valla anlamdim cnm yaaa
 
Back
X