• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evlilikde cinsellik sandalye ayağının bir bacağı gibidir ...adamın psikolojisi rahat aşmış sanırım kendi içinde tansiyon ilaçlarına bağlıyo bunu :) kızda çok seviyo napsın aferin ona taktir ediyorum doğrusu :)
Onlar mutluysa sorun yok öyleyse:))
amin cnm inşallah. sen nasılsın cnm?

Iyi canım bugün izinliyim koca sabahtir evimi temizlicem sallaniyorum hic bisi yapmadin :( bide adetimi bekliyorum önümüzdeki aya hazırlanmam lazim :))
h.b bebeğim meydanda takılacaktım alışveriş yaparım dedim keyfim kaçtı, dedim gidip evde kızlarla muhabbet edeyim bari :) sen nasılsın miniş nasıl?

çok şanslısın:nazar::nazar: keşke benim de kayınvalidem olsa.. burda şikayet ediyorlar kv'den benim içim sızlıyor..

bizim ikimizin de annesi babası rahmetli canım, ama ablamın cocugunu bizimkiler, görümcemin cocugunu da eşimin anne babası görmüş, dünya gözüyle torun sevmişler yani..

çokkk üzüldüm canım başınız sağolsun ne denirki :(

teşekkür ederim.. bu kadar acı, elem ve keder yeter, ben biraz ödev vs hazırlıycam, ekran basındayım ama yazamazsam merak etmeyin beni..
öpüldünüz...:9::9:

tabe ya bu soğukta ne gezmesi:23: biz iyiyiz canım ama bu barsaklar mahvetti beni birde belim çok ağrıyor bugün birde kv ye gidicekmisiz aksam karar değişmiş öyle iste

benim k.v'de aradı akşam, bugün eşimi rehin aldı yok kardeşime götür beni yok abime götür yok evime götür eşim de tamam dedi. bana da sen de gelir misin dedi tabi ki hayır napıcam ben orda dedim. hastane ortamı geriyo beni zaten çok. sana da kolay gelsin cnm ne diyim :)

lilimmm gidio musunnnn :58::58::58::58: hemen gel tamam mi özletme kendini

canım benim geçmişte yaşananları hiç kurcalama öğremeye çalışma bence. bunun ancak zararı olur size. ister istemez güvenin azalır, kıskançlığın artar bu da tartışmanıza neden olur. hem bak o yakışıklıyı sen kapmışsın :34: şuan seninle evli senin yanında :34: böyle düşün bence

uf üzüldüm canım ya :((( inşallah bugünki iş hayırlısıyla olur... haberdar et bizi kuzummmm :54::54:

Hayrlisi olsun btanem

Bizde kacga etmistik bebek icin bi kere kriz gexirmisrim bende bagrip aglamaya basladim cok kotuydum gardolabin kosesine sindim hickira hickira aglamaya baslamistim cok kotuydu kendimden gecmistim resmen yanima gelmisti kucagina alip yataga yatrcakti dokunma bana xek elini benden diye bagriyodum ne yapacagini sasirmisti o bana neden olmuyo fqlan diye kesinlikle demez o bi kelime kullanmisi ben yanlis anlamistim ama cok kotuydu hic unutmam onu itiriyodum onu git istemiyorum artik seni demistim artik ben ikim hayatinda babamin ewine gidicem bile demisim

Kizlarrrrr ben geldim komsudayim cay iciyoruz

Ne yaptin hayatim

ne yaptun kuzum:44::26:

biliyosunuz k.v ile uğraşmak zor. dün duydum ya bi yere gideceklerini inşallah gidemezler oraya, oraya giderlerse ordan kesin bana gelmek isticekti. hamileyim stresliyim zaten, ayyy bugün ne öğrendim. gidecekleri kişiyi hastaneye kaldırmışlar gidemediler dolayısıyla. vicdan azabı çektim. beddua falan da etmedim ama.

Back
X