• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

liliii çıkmışsın işten hadi hayırlısı, paranı da almışsın sanırım.

hemen iş görüşmesini nerden ayarladın hemen buldun yahu?? otur birazcık evinde dinlen, anneni gör(annenler uzakta mı çok??)

ben dersler arasından yazıyorum işte, sıkmayın canınızı, keşke ödevim olmasaydı da canım sıkkın oturup uyuklasaydım..

Buldum hayatim pazartesi goruscem ama annemi ozledim orda 1 hafta fln kalmak istiyrum[/QUOTE

hayırlı olsun o zaman şimdiden işlah bebişimde gelmiştir sana iyi olurya git kal annenlerde ben gidemiyorm şimdi 15 tatilde ancak giderim senin lekelenme kesildi mi

himm yap canım stres atarsin....

aynenya annemde sıkıştırıyo yap kız kardeşine diye bir kaçtanede kv de yapmam lazım görümcemlere felan karınca gibi çok çalışmam lazımmm :):6::6::6::6::6::6::6::6::6:

bende kv ye gidicem hazırlamam lazım da hiic gitmek istemiyorum

siz çok sık gidiyosuzya ne böyleya her zamn olurmu öyle kv iyi olsa bari uzakta olmak en iyisi

Gelir demi teyzesi senin bebise soyle cagirsin benim bebisi

seninki tek başına mı gelcek aşk olsun arkadaşı yanında gemiycek mi

benimde iğne oyaları çok hoşuma gidiyo ama bilmiyorum hic

bende çok seviyorum ama bilmiyorum sadece tığ oyası biliyorum örgüyü biliyodum unuttum öğrenmek lazım tekrar bebişim gellecek işlahh giydirecem :52::52:

ayy bi elma uzerinede bi cikolata yedim midem bulaniyoooo :120:
Aman kusum elmadandir hic elma yemegi sevmem
liliii çıkmışsın işten hadi hayırlısı, paranı da almışsın sanırım.

hemen iş görüşmesini nerden ayarladın hemen buldun yahu?? otur birazcık evinde dinlen, anneni gör(annenler uzakta mı çok??)

ben dersler arasından yazıyorum işte, sıkmayın canınızı, keşke ödevim olmasaydı da canım sıkkın oturup uyuklasaydım..
3 saat mesafe var bebgim
Buldum hayatim pazartesi goruscem ama annemi ozledim orda 1 hafta fln kalmak istiyrum[/QUOTE

hayırlı olsun o zaman şimdiden işlah bebişimde gelmiştir sana iyi olurya git kal annenlerde ben gidemiyorm şimdi 15 tatilde ancak giderim senin lekelenme kesildi mi

aynenya annemde sıkıştırıyo yap kız kardeşine diye bir kaçtanede kv de yapmam lazım görümcemlere felan karınca gibi çok çalışmam lazımmm :):6::6::6::6::6::6::6::6::6:

Arada takip ettim sizi zeycandan haber yok dimi
Deniz'i de çok merak ediyorum face i olanlar yazabilir mi??

zeycana ne olmuşki cnm bende yeni gire bildim kk denizimi en son dün yazmıştı ben gidiyorum diye ondan sonrada görmedim benn :26::26::26::26:

evet sık gidiyoruz birde bir gece kalıp dönüyoruz:31:

Bende tig biliyorum biraz... Azicikta sis ennn kisa zamada sis ogrenmem lazim yelek yapmak istiyorum:6:

işlah öğrenirsin cnm benimde öğrenmem lazımmm patik felan yapmak istiyorum netten baktım çok güzellerdi dur şimdi atayım bakalımm :34::34::34:

$2013-örgü-bebek-patikleri.webp $kolay-Bebek-Patik-Modelleri-2013.webp
işalah benimde bebişim olurda yaparım bebeğimee

Valla gelmiyor leke leke doktor 3-4 gün de sökülür demişti dün bugün biz yine yaramazlık yaptık :) belki gelir diye ama yoooooook

belkide hamiş kalmışsındır ondan gelmiyodur hatta hamile olupta adet görenler varmış benim komşunun arkadaşinında öyle olmuştu 2 aylıkken öğrendi hmiş olduğunu geçen lekelenmen olduğunda kırmızımıydı gelen leke çok geldi mi cnm:26:

Back
X