• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar deniz ne oldu yaaa hicranim canim bende her hafta kv giden biri olaraktan konusuyorum ki mutl oldugun seykeri dusunerek git napacaz yani

selam tekrar ben geldim yemek yaptım evi temizledim geldim kocişi bekliyorum saat 8de gelir sanırsam .... iki saat boşluğum var geleyim bir bakayım dedim

belkide hamiş kalmışsındır ondan gelmiyodur hatta hamile olupta adet görenler varmış benim komşunun arkadaşinında öyle olmuştu 2 aylıkken öğrendi hmiş olduğunu geçen lekelenmen olduğunda kırmızımıydı gelen leke çok geldi mi cnm:26:

Psiko korunuyo canim suan adet olana kadar dr krunun demis dusuk oldugu icin

çıka bilir ama çıkmasada üzülme umudunu kesme çünkü geç döllenme olursa çıkmaya biliyor cnm belitin var mi hiçç

son adet tarihim 11 kasım ovulasyon testi yapmaya başladım adetimden sonra en koyu 24 kasımda çıktı ogünleri değerlendirdik sayılır şunu sormak istiyorum yumurtlamam bu kadar erken olabilir mi tüm hesaplayıcılarda 28 kasımı gösteriyor.sonraki adetim 10 aralık . çok sık tuvalete çıkıyorum göğüslerim inanılmaz acıyor hassasiyet felan değil bildiğin acı akıntım var şeffaf renkli jel gibi birde kasıklarımda ağrı gibi sancı gibi bişeyler vede aşırı gaz bu belirtiler yaklaşık 1 haftadır var.

son adet tarihim 11 kasım ovulasyon testi yapmaya başladım adetimden sonra en koyu 24 kasımda çıktı ogünleri değerlendirdik sayılır şunu sormak istiyorum yumurtlamam bu kadar erken olabilir mi tüm hesaplayıcılarda 28 kasımı gösteriyor.sonraki adetim 10 aralık . çok sık tuvalete çıkıyorum göğüslerim inanılmaz acıyor hassasiyet felan değil bildiğin acı akıntım var şeffaf renkli jel gibi birde kasıklarımda ağrı gibi sancı gibi bişeyler vede aşırı gaz bu belirtiler yaklaşık 1 haftadır var.

ama şimdi tuvalete gittiğimde 1 damladan az kahverengi bi leke vardı adet mi yerleşmemi acaba?:14:

Psiko korunuyo canim suan adet olana kadar dr krunun demis dusuk oldugu icin

hımm öylemi hayırlısı olsun bilmiyodum cnm sen npysun nasılsınn

cnm içimden bi ses sen hamişsin diyo hayırlısı olsun merak ettim şimdi bence bi test yap cnm erken yumurtlamış ola bilirsin cnm ama benim ki bi tahmin sen bi test yap stres yapamamiş olursun eğer hamişsen bebşini huzursuz edersin bekleyerek:16::16::16:

ayy patikler çok hoş ben converse patik çok seviyorum ya basladim bi tane bakalım yapabilecek miyim

inşallah yapabilirsin cnm eminim çok güzel olurlar :1: ellerine sağlık şimdiden ... hicrandan başka gonal.f iğne kullanan var mı kızlarr????

Al bendende okadar.ama yap bi test kurtum meraktan cikar varsa zaten.

hımm öylemi hayırlısı olsun bilmiyodum cnm sen npysun nasılsınn

cnm içimden bi ses sen hamişsin diyo hayırlısı olsun merak ettim şimdi bence bi test yap cnm erken yumurtlamış ola bilirsin cnm ama benim ki bi tahmin sen bi test yap stres yapamamiş olursun eğer hamişsen bebşini huzursuz edersin bekleyerek:16::16::16:
İyiyim canim vende ne yapayi yarin klomene basliyorum sen nasilsin
hep bekle zaten:43: Rabbim yüzümüze baksın artık kucağımızı boş bırakmasın...

Amin canim aminnn

hep bekle zaten:43: Rabbim yüzümüze baksın artık kucağımızı boş bırakmasın...

zaman herşeyin ilacı tatlım beklemeyip ne yapacağız ki!!! elimizden geleni yapıyoruz bizle öyle düşün gerisi rabbimin ol demesine kalmiş canım isyan etmek yok:20::20::20:

Back
X