• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bence ben bu ay yumurtlamadım yaa, gecen aylardaki belirtilerim olmadı hiç, ov. testine de regl biter bitmez başlamaıştım bir hafta sonrasında başladım onda da çift çizgiyi göremedim..
bu ay totem yapamıyorum, umutlanamıyorum..
ben derslerime devam edeyim ara sıra yazarım kızlar öpüldünüz :80::80::80:

Unutttt unuttt bu ayki totemin bu olsun supriz yapar hii ne dersin .allah zihin acikligi versin canim sikma kendini

Allah hepinizden razi olsun cok ama cok sagolun amin dualriniza
ms4 canim cok iyi cok ugurlu ellerin var
insallah sende hamilesin emin
darisi burdaki tum isteyenlerin basina insallah
Yarin kan vericem dua edin Allah yuzumuzu guldursun
Canım tebrik ederim hamileymişsin... Allah sağlıkla tamamına erdirsin

Iki hafta sonra fotosunu isteriz ozaman... Ayyy insanın evi gibisi yok hadi git evine uzat bacaklarını dinlen...
benim hala sökülmedi bekliyorum bende hala bitse de başlasak diyorum :))

İnsallahh bi an once baslarsin cani calismalara ;)) buarada evet ev gibisi yok aksamda kocacimm gelcek bi kutlama yapalim bariii 10gunun sonunda:92::92::1:

bence ben bu ay yumurtlamadım yaa, gecen aylardaki belirtilerim olmadı hiç, ov. testine de regl biter bitmez başlamaıştım bir hafta sonrasında başladım onda da çift çizgiyi göremedim..
bu ay totem yapamıyorum, umutlanamıyorum..
ben derslerime devam edeyim ara sıra yazarım kızlar öpüldünüz :80::80::80:
Tatlım sen mikmiklere çalıştıysan bekle bakalım... Inşallah olur..
Psipsiko ♡ can8m insallah dualarin kabul olsun :)
Kasiklarim agriyor.psikolojim alt üst. Kabizim.idrarimin rengi acik.gucsuzum fallan bu belirtilere gebe degilsem kusucem yaww :):30:
Inşallah canım ya inşallah...
İnsallahh bi an once baslarsin cani calismalara ;)) buarada evet ev gibisi yok aksamda kocacimm gelcek bi kutlama yapalim bariii 10gunun sonunda:92::92::1:
:)))) kesinlikle insanın evi gibisi yok akşama kutlayın siz:))) bende başlıcam hemen çalışmalara ama çok çok da olması umrumda değil sanki :) mühim olan o heyecan dermişinmmmm olsa da fena olmazzzzz ama beklemiyorum yani hemen

Tatlım sen mikmiklere çalıştıysan bekle bakalım... Inşallah olur..

Inşallah canım ya inşallah...

:)))) kesinlikle insanın evi gibisi yok akşama kutlayın siz:))) bende başlıcam hemen çalışmalara ama çok çok da olması umrumda değil sanki :) mühim olan o heyecan dermişinmmmm olsa da fena olmazzzzz ama beklemiyorum yani hemen

Bekleme canim beklemedgnde daha cabuk oluyo;)) hakkaten muhim olan ask,heyecann:23::23:

Kızçeler biz dışardaydayız kocişimle akşama hepsini ayrıntılı okucam ama kaynatmayın çok :)) öpt hepinizi canımsınızzxxxxxü

Deniz zeycsn dünden beri sizi bekliyorum... Çok şükür ikinizde iyisiniz... Çok sevindim dualarım sizinle...
Msa tipik anammmmmmmm çok sevindim sen bize güzel haber verniz sana ne halaylar çekeriiiiizzzz anneeeeemmmmm
liliiiiiiimmm ve nuteeezzz sizinde güzel haberleriniz olsun bu haftaaaaaa

İnsallahhhhhh askosum senin dualarinla guzel habrler vercz insallh

hamileyim kizlar
testim pozitifffffffffffffffffffffffffff
sukurler olsun
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım tebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin .benimde bata 2 gün var test yaptım sabah hayalet çizgi bile yok oysa çok umutlanmıştım bu ay dün 1 damla leke geldi kesin yerleşme dedim onunda devamı gelmedi testte negatif çıktı anlamadım.

Kizlar acayip basik donuyo progestan dan mi acaba dr yapar demisti ama felaket oyke byle degil suan bile ilk defa byle yapti

Başlığı görünce geleyim dedim.. Ben pazartesi günü kürtaj oldum.. İnsanın bu gibi acıları hiç yaşamayacak gibi gelmesi tuhaf.. Tam da içine düştüm.. Hala da kötü bir kabusta gibiyim.. Doktorum henüz korunma önermedi bir hafta sonra gideceğim sanırım o zaman söyler.. Ama ben korunmak istemiyorum ilk adetten sonra hemen olsun istiyorum bilmiyorum riski nedir ama bu yaşadığım acıyı sağlıklı bir bebişle atlatamazsam daha kötü olacağım.. Mutlu haberi alanlar Rabbim sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin belalardan olumsuzluklardan uzak olun inşallah.. Benim gibi bebe isteyenlere de Rabbim hayırlısıyla en tezinden en sağlıklısından en hayırlısından nasip etsin..

Kizlar acayip basik donuyo progestan dan mi acaba dr yapar demisti ama felaket oyke byle degil suan bile ilk defa byle yapti

Ben de bir hafta kullanmıştım progestan'ı.. Bir hafta doğru düzgün yataktan kalkamadım canım.. Acaip baş dönmesi yapıyor dikkat et kendine..

Başlığı görünce geleyim dedim.. Ben pazartesi günü kürtaj oldum.. İnsanın bu gibi acıları hiç yaşamayacak gibi gelmesi tuhaf.. Tam da içine düştüm.. Hala da kötü bir kabusta gibiyim.. Doktorum henüz korunma önermedi bir hafta sonra gideceğim sanırım o zaman söyler.. Ama ben korunmak istemiyorum ilk adetten sonra hemen olsun istiyorum bilmiyorum riski nedir ama bu yaşadığım acıyı sağlıklı bir bebişle atlatamazsam daha kötü olacağım.. Mutlu haberi alanlar Rabbim sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin belalardan olumsuzluklardan uzak olun inşallah.. Benim gibi bebe isteyenlere de Rabbim hayırlısıyla en tezinden en sağlıklısından en hayırlısından nasip etsin..

Evliligimin 2.ayinda kurtaj oldum canim kurtajdan 1.5ay sonra hamileydim.ve smdi cok iyi gidiyor cok sukur..

Mrb kızlar bugün 28.günüm 2saat önce felan koyu kahverengi leke geldi çok az ama regli oldum diye ped koydum açık pembemsi yine çok az geldi yerleşme olabilirmi hiç ağrım felanda yok:50:

Evliligimin 2.ayinda kurtaj oldum canim kurtajdan 1.5ay sonra hamileydim.ve smdi cok iyi gidiyor cok sukur..

Rabbim ne güzel nasip etmiş tekrardan.. Sağlıkla kucağına al inşallah.. Ben kalbi hiç atmadığı için kürtaj oldum.. Sen nedendi? Acaba ben de tekrar hamile kalabilir miyim kalırsam da aynısını yaşar mıyım çok korkuyorum :(

Ben de bir hafta kullanmıştım progestan'ı.. Bir hafta doğru düzgün yataktan kalkamadım canım.. Acaip baş dönmesi yapıyor dikkat et kendine..

1haftadir kullaniyorum hic basim donmemisyi simdi felaket donuyo ben kimyasal yasadim gecen hafta kanamam bitti 1hafta sonra tekrar adet oldum ondanda donuyo olabilirmi acaba kanim anca kendime yetiyodu bu kan yetmezligindende olabilir mi ki

Back
X