• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Rabbim ne güzel nasip etmiş tekrardan.. Sağlıkla kucağına al inşallah.. Ben kalbi hiç atmadığı için kürtaj oldum.. Sen nedendi? Acaba ben de tekrar hamile kalabilir miyim kalırsam da aynısını yaşar mıyım çok korkuyorum :(

Bnde kalp atisi durdugu icin oldum canim ve gecen haftayakadar cok tedrgindim. Yine ayni sey olur mu diye. Bunu bi sene korunduktan snra hamilede kalsam yasayacaktim.ama gecen hafta bebegimin hareket ettgni gordum ultrasonda ve icim rahatladi. Bu korkuyu yenmek cok zor ancak hamile kalip da haftalar ilerleyncerahatliyosn yavas yavas.. İnsallah en kisa surede nasib olur sana da tekrar:16:

1haftadir kullaniyorum hic basim donmemisyi simdi felaket donuyo ben kimyasal yasadim gecen hafta kanamam bitti 1hafta sonra tekrar adet oldum ondanda donuyo olabilirmi acaba kanim anca kendime yetiyodu bu kan yetmezligindende olabilir mi ki

Valla ben bi tek gebeyken kullandım ama senin durumunu pek anlamadım ki canım.. Ama ben içmeye başladıktan 3 gün sonra başladı baş dönmelerim felaketti yani..

Bnde kalp atisi durdugu icin oldum canim ve gecen haftayakadar cok tedrgindim. Yine ayni sey olur mu diye. Bunu bi sene korunduktan snra hamilede kalsam yasayacaktim.ama gecen hafta bebegimin hareket ettgni gordum ultrasonda ve icim rahatladi. Bu korkuyu yenmek cok zor ancak hamile kalip da haftalar ilerleyncerahatliyosn yavas yavas.. İnsallah en kisa surede nasib olur sana da tekrar:16:

Senin bebişinin kalbi atabilmiş en azından benimkinin hiç atamadan gitti :( İnşallah canım amin inşallah..

Valla ben bi tek gebeyken kullandım ama senin durumunu pek anlamadım ki canım.. Ama ben içmeye başladıktan 3 gün sonra başladı baş dönmelerim felaketti yani..

Senin bebişinin kalbi atabilmiş en azından benimkinin hiç atamadan gitti :( İnşallah canım amin inşallah..

Benimde felaket walla canim hamile degilim ben dusuktwn snra werdi dr um bgun bitiyo o da

Kızlar sizde hiç yerleşme kanaması olmadımı sorumu cvplarmısınız:26:

Canim benim oldu ama dedigin gbi olmadi mikmikten bi kac gun sonra akinimin icinde nokta kadar kan wardi o yerlesme kanamasiymis tabi tutunamadi kaybettim bebeimi seninkini bilmiyrum canim regl de olabilirsin

Canim benim oldu ama dedigin gbi olmadi mikmikten bi kac gun sonra akinimin icinde nokta kadar kan wardi o yerlesme kanamasiymis tabi tutunamadi kaybettim bebeimi seninkini bilmiyrum canim regl de olabilirsin

Seninki baya erken olmuş sanki 3 4 haftalıkken olur diye biliyorum ben bazısında 5 haftalıkken oluyor yinede bilmiyorum benimki ne:26:

Seninki baya erken olmuş sanki 3 4 haftalıkken olur diye biliyorum ben bazısında 5 haftalıkken oluyor yinede bilmiyorum benimki ne:26:

Bebeim hayirlisi diyelim takma bu kadar oldugna brak bebein seninleyse kirmizilar gelmez zaten ama degilse gelicektir hayrlisi olsun

Kizlar biraz once gogusumden sut geldi acaba hormonlar yuksek diye mi dr gitmem lazim mi

Benim de kurtajdan sonra yukselmisti dedigin gibi acayip sut geliyodu sikinca fiskiriyodu resmenn;))) sonra kendi kendine gecti. İnsallah senin de gecer bi an once.

Dr ilac verdi tatlim ama icinde hamile ve hamulelik riski olanlar kullanmasin dio o ilaci ictikten bittikten sonra 1 ay korunmak lazimmis ondan emin olmadan baslamayim dedim

kızlar sizlere sanışmak istediğim bir konu var. ben 3-4. ay gibi hamile kalmak istiyorum, bunun öncesinde doktora gitmem gerekli mi, yada kullanmam gereken bir ilaç.

adetlerim çok düzenlidir, kilo prablemim de yok ama 3 yıl önce bir doktor pko lu olduğumu söylemişti.

Back
X