• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hepimiz umutluyuz allah bosa cikartmasin tatlummm insallah hayirli sonuclar olur

Amin tatlım hepimize versin inş

Walla iyi dayaniyosun hayatim simdiye kadar ben ohooo :-D

Hepimiz hamis kalipta sutleniriz insalllaaaahhhhhh catir catir normal dogumlar yapariz insallaaaaahhhhhhh

Ama kesin negatif diye oralı olmuyorum lekelenmeden başka belirti yok çünkü göğüslerde felan hassalık yok hiç:31:

evet evet hemen ilk dakikada çıktı ve benim bat yarın,hani şu kimyasal deden olay varya inşaallah öyle değilir,sen kan testini erken yapmışsın denizciğim seninki katlanır inşaallah,çünkü aynı isek daha 12-ya da 14 günlük falan olması gerekiyo,bu değerde normal senin için

canımmm tebrik ederim . inşallah kan değerini de yaptır gell kutlayalımmmm
topik anamızda hamillee. 2014 e bende hamile girmek istiyorum
biz kalanlara da nasip olur inşallahhh

selamm kıslarr nasılsınız
maşallah hamişlerimiz artmış :))
bende regli oldum dün sabah :(((

Benimim yumostan süt geldi bugun tatlimm herkeste bisiler var

canım senin prolaktin hormonun yüksekti ondan olmuştur. süt gelirmiş hatta belirtisi bu olurmuş.
ilaçlarını kullanınca düzelecek inşallah bebeğim.
ay bende ne var bende bilmiyorum regli oldum yine poffff

ben aslinda 28 gunluk dongum oldugu icin
ayin 6 si gunumdu
2 gecdi sayilir bugunde sayilir
bugun test yaptim koyuya cok yakin cift cizgi gordum
belki de cok koyu cika bilirdi
ben ilk idarala yapmadim yetisemedim:49:
yarin kan vericem nolur bana dua edin
insallah degerim iyi cikar:16:

canım şimdi hepimiz soru yağmuruna tutuyoruz ama bizi çok iyi anladığını düşünüyorum Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin öncelikle şimdide sana bişey sorucam bat tarihim 10 aralık dün 1 damla kahverengi leke geldi bugun bişey yoktu az önce duş aldım duştan sonra 1lira kadar bişey akıverdi içimden bugün test yaptım ikinci çizgi yoktu çok kişilere sorgdum ama en yeni hamişimiz sen olduğuna göre seninde fikrini almak istiyorum yardımcı olursan sevinirim:emir_bebek::emir_bebek:

Slm kizlar size birsey sormak istiyorum gecenlerde doktora gittim yumurtam catlamis fakat kan varmis biras ole gosuktu yani doktor senin yumurtan catladinda kan olusuo biras dedi normalmis bu benim icim rahat etmedi yurt diisnda yasiorum ben ve burdki doktorlara guvenmiorum acikcasi size sormak istedim bole bisey basina gelen varmi diye ?varsa yardimci olabilirmisiniz acaba ?:18:

Slm kizlar size birsey sormak istiyorum gecenlerde doktora gittim yumurtam catlamis fakat kan varmis biras ole gosuktu yani doktor senin yumurtan catladinda kan olusuo biras dedi normalmis bu benim icim rahat etmedi yurt diisnda yasiorum ben ve burdki doktorlara guvenmiorum acikcasi size sormak istedim bole bisey basina gelen varmi diye ?varsa yardimci olabilirmisiniz acaba ?:18:

bu dediğini ilk defa duydum canım maalesef bilmiyorummm

selam canım . benim başıma gelmedi ama böyle bişey duydum . bazı kadınlarda yumurta çatladığında hafif bir kanama olurmuş ve normalmiş.zaten doktorunda normal demiş . endişelnme hatta iyi bişey bu yumurta çatladığında haberin oluyor :)

selam canım . benim başıma gelmedi ama böyle bişey duydum . bazı kadınlarda yumurta çatladığında hafif bir kanama olurmuş ve normalmiş.zaten doktorunda normal demiş . endişelnme hatta iyi bişey bu yumurta çatladığında haberin oluyor :)

cnm saol cevab verdigin icin ama kanama disarda olmuo iste icerde gordu alttan baktiginda yoksa ben normalde bi kanama gormuorum yani oyuzden benimde iicme suphe dustu !!!:18:

canım senin prolaktin hormonun yüksekti ondan olmuştur. süt gelirmiş hatta belirtisi bu olurmuş.
ilaçlarını kullanınca düzelecek inşallah bebeğim.
ay bende ne var bende bilmiyorum regli oldum yine poffff

Evt tatlim yukseldi tavan yapti sankii hormon lar insallah duzelir askos yaaaa

cnm saol cevab verdigin icin ama kanama disarda olmuo iste icerde gordu alttan baktiginda yoksa ben normalde bi kanama gormuorum yani oyuzden benimde iicme suphe dustu !!!:18:

benim dediğim dışarda kanama idi lekelenme gibi .ama doktorun öyle dediyse doğruddur canım yine de endişe etme

Guzel bakariz ben daha once hic kucuk cocuk bakmadim annemde uzakta allah yardim eder :1::1::1::1::1::1:

ben baktım cnm da hiç yeni doğmuş çocuk bakmadım ancak 6 aylık felan baktım zamanla alışacağiz cnm

Kızlar selam :-) kan testi sonucum 151.48

tebrik ederim tatlım hayırlı olsun darısı bize işallah

cnm hiçbir fikrim yok hayırlısı olsun cnm dr normal demiş zaten endişelenme cnm:54::54::54:

Back
X