• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Anliyorum btanem tabikide yardim etmek isterim sana o gunlerim cok taze daha cok icim yandi we degerim dusuk dediginde icim parcalandi ama dua et cokca dua et yukselebilir degerin senin bata kac gun warken yaptirdin hayatim

inanamıcaksın ama bata 5 gün kala test pozitifti bata 2gün kala beta hcg 20 çıktı.. bugün bat günü ve test yaptım başka markayla tek çizgi... :14: :14: aman ya elalem hamileyim diyo 9ay sonra doguruyo.. bizde mi sorun var anlamıyorum ki.. ne hamile kaldıgıma sevinebiliiyorum ne adam akıllı eşimle dostumla paylaşabiliyorum.. yarın tekrar kanda baktırıp doktora gideyim diyorum.. buda düşüyo sorun ne bulun diye ortalıgı ayaga kaldırcam.. yeter ama..

inanamıcaksın ama bata 5 gün kala test pozitifti bata 2gün kala beta hcg 20 çıktı.. bugün bat günü ve test yaptım başka markayla tek çizgi... :14: :14: aman ya elalem hamileyim diyo 9ay sonra doguruyo.. bizde mi sorun var anlamıyorum ki.. ne hamile kaldıgıma sevinebiliiyorum ne adam akıllı eşimle dostumla paylaşabiliyorum.. yarın tekrar kanda baktırıp doktora gideyim diyorum.. buda düşüyo sorun ne bulun diye ortalıgı ayaga kaldırcam.. yeter ama..

denizim yarın kan testi yaptır kafan rahat olsun canım..
her seyin hayırlısı:1::1:

denizcim bende seni sordum az oncebol bol dua edelim ins yukselir yaaa iki gundur catladim inan
Cnm zeycanin kalp atislar zayifmis ole dedi msa hamis sercem89 hamis ayrica
zeycanin daha minik canimmm normal zayif olmasi zayifda olsa duymus ya sukur.... msa ve serceme cooooooookkkkk sevindim ikiside cook uzuluodu kendi telime gecince bol bol halay cekcem

denizcim bende seni sordum az oncebol bol dua edelim ins yukselir yaaa iki gundur catladim inan
zeycanin daha minik canimmm normal zayif olmasi zayifda olsa duymus ya sukur.... msa ve serceme cooooooookkkkk sevindim ikiside cook uzuluodu kendi telime gecince bol bol halay cekcem

Kanda cikinca cekcez halay ikisidr cif cizgiyi gorduuu

Benim yumostan sut geldi msa hamis sercem89 hamis ole baska bisi yok :1:

Aynen cnm allah sifasini vermis allhin izniyle gecr azalir hormonlar

çok sevindim bu ay hamiş patlaması oldu be işallah bidaki ayda ben ve diğer arkadalarımda hamiş olurrr cnm niye süt geldiki

cnm benim işalah minişin seninledir ve seni asla bırakmaz dualarımm seninle cnm yarın kan testi yaptır bizede haber ver cnm merak içinde bekliycem seni:16::16::16::16:

lilimmmm vallahi cok sevindim ikisinede sercemimin tupunun biride tikaliydi rabbime sukurler olsun.... ben cikayim yarin bol bol gorusuruz ii geceler seviyorum sizu

yanlış anlamayın ama ben konuya ortadan giriyorum, 4 çocugunuz varsa eden bu topiğe baktınız? gercekten merak ettim:1::1::1:

Yok canim boyle dusunmen normal. Burda bi arkadasim vardi oda bebek icin tedavi goruyo belki tanirsiniz lalok..sevinclerinizi uzuntulerinizi paylasmak istemistim sadece ayrica 27 yasindayim

çok sevindim bu ay hamiş patlaması oldu be işallah bidaki ayda ben ve diğer arkadalarımda hamiş olurrr cnm niye süt geldiki

cnm benim işalah minişin seninledir ve seni asla bırakmaz dualarımm seninle cnm yarın kan testi yaptır bizede haber ver cnm merak içinde bekliycem seni:16::16::16::16:

Prolaktin hormonum yuksek ondan da oluyomus gebeliktende 4 gun sonra belli olcak :16:

Back
X