• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım azda olsa duymussun çok sevindim gözün aydın bebeğim:54:
kuzum bu ikinci duyuşum ama biraz yavaş geliyo ritmi..inş gecicek darısı hemen sana canım sağlıkla duyarsın...
Zeycanim benim umudumm nasilsin bakalim bebisin pit pit laribi duymussun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip esin ins.
inşallah canım...hayırlısıyla sende görürsün bu günleri Rabbim herkese yaşatısın...:16::16:
Iyiimmm canimm.. hafta sonu kayak falan yaptik ancaa geldimm.. sen naptin bebisii duymusunnn cok sevindimmm.. ne guzel bir duygudur..

Gunaydinnn kuzummm nasilsin ??? insallah yakaladiniz yumurtayiii.. :16::16::16:
saol tatlım en kısa zamanda bu duyguları sende yaşarsın minnoşum...:16::16:
benim de 6.haftamda çok az duyulmuştu biliyosun...bebiş doktor kontrolünü seviyo demek ki, bu hafta çok net duyulur...benim de midem bulandığı zaman eşim diyo ki erkek dediğin bu kadar nazlı olur mu yaa :))) ultrason görüntüsünü erkeğe benzetmiş, oğlum diye seviyo :)

inşallah canım sağlıkla alırız kucaklarımıza minişleri oy yerim onları ben....:16::16:

Yine olumsuz dusuncelere kapildim kizlar yaaaa.1, 5 sene oldu.Zaman ne cabuk gecmis.Cumartesi regli oldum ve biraz arastirma yaptim .asilama olsam sans dusuk ve ona verolen paranin uzerine koyup tup yaptormak daha mantikli imis.Bi doktor buldum anadolu saglik merkezi var gebzede ordan gorusme randevusu aldim adam cok yogun taa ocak ayina alabildim.Hersey normalken tup yaptirmak o ilaclari o ignelerei, git gelleri nasil kaldirabilecegim bilmiyorum.Kafam cok karisik ve bunalimdayim sanirsam

canım dr una nekadar guveniyorsun bir başka dr gitsenmi acaba diyorum kuzenimin cokk güvendiği bir dr var kadıköyde istersen bir görün kuzenimin sut hormonunun yüksek oldugunu bir tek akıl edip o saptamıştı..hemen umutsuzluğa kapılma kısır değilsen ummadığın anda bebeğin seninle olur unutma :)

Bu ay ara vermistim canim iste sadece bir ay.o da dusunmeme ve oluruna birakma icindi.
Hani rahat olunca oluyomus ya olmadi...
Artik biseyler yapmanin vakti geldi ama bende hic kipirti yok.ooyyle bekleyesim var.
Artik ara versem ne olurki sureci geciktirmis olurum.

canım ben gerçekten ara vermekten bahsediyorum. sen ara vermemişsinki kendini bu şekilde kandırmaya çalışmışsın. süreci geciktirme gibi bişeyin olamaz canım çünkü o Rabbim istediği zaman olacak biliyorsun. zaten bu psikolojiyle kendimizi harap ediyoruz. hayattan zevk alamayacak noktalara getiriyoruz kendimizi. en iyisi bir danışmana gitmek bence canım. senden önemli kimse yok biliyorsun
günaydın kızlar nasılsınız? bu arada denize çok üzüldüm dün paylaştıklarını gördüm rabbim en kısa sürede bebeğini bağışlasın. msa84 nerelerde onu da çok merak ediyorum bi haber varmı? bende perşembeye randevu aldım. size haber vericem inşallah.

canım Deniz bu sabah moralliydi gayet. toparlamış kendisini hatta tedavisiz hamile kalabiliyorum diye seviniyordu ve birdahaki aya çok ümitli. msa84 de eşi interneti kapatmış o yüzden giremeyeceğim diye yazmıştı. nadiren de olsa başka yerlerden giriyor ama sanırım :9:

Son düzenleme:
yeğenin de iyi cnm ama ben bu bulantıları anlamadım bu hafta azalması gerekiyodu aslında ama beni biraz yoruyor, azalmak yerine arttı gibi.

iyiyim bebişimmm sen nasılsın? balkonları falan yıkattım eşime ben yapamıyorum ya bel ağrısından :) nasıl geçti h.sonu kocişinle kaçtınız mı bi yerlere?

aaa evet pastasını sen yapacaktın, Hicran bişi sölim mi sana biz hamilelerin gönlünden geçeni Rabbim veriyo hemen, h.sonu bişi anlatmıştım ya size...Ben kendimden korktum valla...2 kez oldu aynı şey bi de...

Biz bu hafta sonu kaplicalara falan gideriz diyoduk ama ansizin grlen kirmizilar yuzunden gidemedik canim her gdta sinu kv falan gdyoduk bu hafta gtmedik ohh misss ewimde kocisimle gecirdim cok guzeldi walla :-)

ya canimmm iki uc kez oldu ayni sey uyarma geregi hissettimmm... Kisir degilseniz olur cumlesini bi kaç kez kullandın ki burda sebepsiz infertilite olan yani sebepsiz kisirlik olan arkadaslarim var lutfen bi daha deme böyle ve beni yanlis anlama

aaa evet pastasını sen yapacaktın, Hicran bişi sölim mi sana biz hamilelerin gönlünden geçeni Rabbim veriyo hemen, h.sonu bişi anlatmıştım ya size...Ben kendimden korktum valla...2 kez oldu aynı şey bi de...

Canim kiyamam.. senin ki demeki daha uzun surucek.. insallah bir an once biter..
Neyi anlatin hafta sonu iki kere oldu merak etimm..
saol tatlım en kısa zamanda bu duyguları sende yaşarsın minnoşum...:16::16::

Aminn insallah.. allah'im bir gun bize de yasatacak insallah.. :16::16:

bu hafta sonu bir arkadasim dogum yaptiii..
cok tatlii bebisss gozu cekik... ( baba turk anne capon )
allah'im kucagima aldim bi kokusu var bi tatlii.. off.. :16::16:
ama kiz zorlanmis dogumda insallah sizin dogumlar guzel gecer..

aynen bende senin gibiyim canım çalışma olmadı bu ay pek yinede hayırlısı herşeyin :)

Canım valla ben evlendim zaten ilk 1 ay baya bir sıkıntım oldu bişi anlamadım.. Sonraki ay ne oldu da gebe kaldım haberim bile olmadı hala evcilik oynuyor gibi gelirken bu yaşam gebe olduğumu öğrenmiştim.. Rabbim nasip etmedi kürtaj oldum ama nasıl bebek yapılır desen hiç planlamadan bişiler oldu anlamamıştım.. Bu sefer daha bilinçliyim inşallah bu sefer yine olur da sağlıklı bir gebelik olur... Kimsenin kucağı boş kalmasın..

canım dr una nekadar guveniyorsun bir başka dr gitsenmi acaba diyorum kuzenimin cokk güvendiği bir dr var kadıköyde istersen bir görün kuzenimin sut hormonunun yüksek oldugunu bir tek akıl edip o saptamıştı..hemen umutsuzluğa kapılma kısır değilsen ummadığın anda bebeğin seninle olur unutma :)

Kadinin kisiri olmaz kusuru olurmus hayatim

nesesalimmm canimm benimm tup bebek icin erken diye düşünüyorum ben hani oda yüzde yüz olacak bisey değil keşke öyle olsa negatif olursa inan toparlanman cok zor olur,bence igne tedavisi dene birde

Hicranimmm .kafam cok karisik aslinda hicbirini yapasim yok.caresizim nereye gitcemi napcami bilmiyorum

Canim ben rahim filmine kadar herseyi yaptirdim.horminlara baktirdim.yumurta takibide yaptirdim.
Kisir degilim sanirsam bu durumda
Bilemiyom yanii:50:

Canim benimmm bencede tup bebek dusunmek icin erken.. senin icin bugunler bu donem cok uzun biliyorum..
ama sabretmek lazim insallah gelicek melegin doktora git canim iyice baksin herseye.. esine sana..

Suan kendinii cok uzuyosun.. herseyin hayirlisiii dualarimizi edelimm.. calismalarimizi yapalim.. ve allah'im zamani gelince yoluycak bize bebeklerimizi.. nolur uzmee kendiniii guzelimm..:16::16::16:

Kızlarrrrr çok hastayım :(((( bademciklerim şişti iltihaplı... Burnumun içi yara ama dudaklarıma kadar indi silmekten çok beter haldeyim... Işe gitmedim daha bir sürü görüşmem var mutlaka gitmem lazım ama konuşamıyorum bile... Adetimde sökülmedi nasıl iş bu ben anlamadım :((

Hicranimmm .kafam cok karisik aslinda hicbirini yapasim yok.caresizim nereye gitcemi napcami bilmiyorum

Canim ben rahim filmine kadar herseyi yaptirdim.horminlara baktirdim.yumurta takibide yaptirdim.
Kisir degilim sanirsam bu durumda
Bilemiyom yanii:50:

Kisir cok kotu bi terim arkadaslar ya oyle kotu konusmayalim lutfen canim sende bi sorun olsaydi herseyin temiz cikmazdi bekle bakalim rabbim siniyo oyke dusun esinede sperm testi ypilmidmiydi

Kızlarrrrr çok hastayım :(((( bademciklerim şişti iltihaplı... Burnumun içi yara ama dudaklarıma kadar indi silmekten çok beter haldeyim... Işe gitmedim daha bir sürü görüşmem var mutlaka gitmem lazım ama konuşamıyorum bile... Adetimde sökülmedi nasıl iş bu ben anlamadım :((

geçmiş olsun balım. işlerini erteleyemez misin? bu haldeyken dinlenmen daha iyi olur

yanlış ifade ettiysem ve yanlış anladıysam kusura bakmayın :( evet bazı kişiler 1 ay içinde bazıları 3 bazıları 1 yıl içinde gebe kalır ben dr dan kesin bebek sahibi olamazsın tanısı olmamasıyla alakalı kullanmıştım bunu.zaten kesin tanısı olan bayanların bu topikte gezip kendini üzebileceğini düşünmedim doğrusu..evet bir kaç kez dile getirdim ama ( kısır değilsen bunun zamanını allah tain etmiştir meraketme ) anlamında yazmıştım...

Gecmis olsunn psikommm... bol bol vitamin al.. c vitaminiii.. dinlen kuzumm once saglik.. :16:

Back
X