• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

rahim filmini cektirsene ben tedavinin en basinda cektirmedigime çok pismanim... Hsg den sonra dr bana ikinci aşılama yapalım dedi ben istemiyorum ara vermek istiyorum dedim oda tmm dedi pko lu olduğum için hormonlar tekrar duzensizlesmesin die klomen ve duphaston verdi ben klomen kullandım ama gidip yumurtalar buyumus mu die baktirmadin olursa olur olmazsa ocak subatta ikincu asilamayi yaptirurim eylül gibi de tup bebek dusunuyordum bence sende hsg cektir ve 3 ay gerçekten bi ara ver

yanlış ifade ettiysem ve yanlış anladıysam kusura bakmayın :( evet bazı kişiler 1 ay içinde bazıları 3 bazıları 1 yıl içinde gebe kalır ben dr dan kesin bebek sahibi olamazsın tanısı olmamasıyla alakalı kullanmıştım bunu.zaten kesin tanısı olan bayanların bu topikte gezip kendini üzebileceğini düşünmedim doğrusu..evet bir kaç kez dile getirdim ama ( kısır değilsen bunun zamanını allah tain etmiştir meraketme ) anlamında yazmıştım...

Anladim canim seni biliyorum ne anlamda syledigini ama su anda neesal iyi durumda dgil we o kelime ona cok agar gelebilir o yuzden dedim hic kimse o kelimeyi kullanmaz kullanmiyoruz canin cunku hepimizin bebisleri olcak buba inaniyoruz :-)

Nefesalımmmmmm canımmmmmm kuzuuuucuuuuğuuumm her yeni döngüyü yeni heyecan olarak düşünmek lazım evet uzun zaman olmuş ama başka bir doktordan tetkiklerini tekrardan yaptır bebeğim bişey atlanıyordur mutlaka üzme kendini de bitanemmmmmmmm

kahvaltı yapayım gelcem canlar

Hicranimmm .kafam cok karisik aslinda hicbirini yapasim yok.caresizim nereye gitcemi napcami bilmiyorum

Canim ben rahim filmine kadar herseyi yaptirdim.horminlara baktirdim.yumurta takibide yaptirdim.
Kisir degilim sanirsam bu durumda
Bilemiyom yanii:50:

öyle olsaydı bu tahlil sonuçlarında tanın konurdu güzelim..elindeki tahlillerle bir dr a daha danış derim soruşturarak başlayabilirsin işe çünkü idealist ve umudu çok yüksek inatçı dr lar biliyorum işin peşini bırakmayan ve en az hastası kadar istekli olan bir kulak ver bakalım allah gönlüne göre versin

benimde hemen senin anlattgin olay aklıma geldi...

iyi şükür canım.. senin nasıl geçti?

eşimle evdeydik, temizlik yaptık birlikte keyifli bi h.sonuydu. hava soğuk olunca çıkamıyorum dışarı. dün akşam biraz burnum kanadı sanırım yine grip oluyorum

Biz bu hafta sonu kaplicalara falan gideriz diyoduk ama ansizin grlen kirmizilar yuzunden gidemedik canim her gdta sinu kv falan gdyoduk bu hafta gtmedik ohh misss ewimde kocisimle gecirdim cok guzeldi walla :-)

ohhhhhhh zaten eşimin tarafından birileriyle geçirmeyince en güzel h.sonu oluyo :)

Canim kiyamam.. senin ki demeki daha uzun surucek.. insallah bir an once biter..
Neyi anlatin hafta sonu iki kere oldu merak etimm..

Aminn insallah.. allah'im bir gun bize de yasatacak insallah.. :16::16:

bu hafta sonu bir arkadasim dogum yaptiii..
cok tatlii bebisss gozu cekik... ( baba turk anne capon )
allah'im kucagima aldim bi kokusu var bi tatlii.. off.. :16::16:
ama kiz zorlanmis dogumda insallah sizin dogumlar guzel gecer..

ne ki o??? ben haftasonu yoktummm :23::23:

kızlar k.v bana gelebilirdi 2 yere gitcekti dönüşte kesin bende kalmak isticekti. aklımdan da geçirdim inşallah oralara gidemez de gelemez bana. biliyosunuz bıktım temizlik yapmaktan o gelince o gidince bunalıyorum. yoruyor beni yaptıklarıyla, söyledikleriyle. ne oldu dersiniz geçen hafta ilk yere gidemedi çok saçma bişi oldu neyse bu şanstı dedim. bu hafta da gideceği yerde bi yaşlıyı ziyaret etcekti, adamcağız hastanelik olmuş gidemedi haliyle. şimdi kendimden korkuyorum ben beddua etmedim ama ne bileyim üst üste olunca insan acabaaaaa diyo...adamcaz hastanelik olunca ben de çok üzüldüm vicdan yaptım. şimdi tüm hamilelere diyorum aklınızdan hiç olumsuz bişi geçirmeyin mümkünse.

canım ben gerçekten ara vermekten bahsediyorum. sen ara vermemişsinki kendini bu şekilde kandırmaya çalışmışsın. süreci geciktirme gibi bişeyin olamaz canım çünkü o Rabbim istediği zaman olacak biliyorsun. zaten bu psikolojiyle kendimizi harap ediyoruz. hayattan zevk alamayacak noktalara getiriyoruz kendimizi. en iyisi bir danışmana gitmek bence canım. senden önemli kimse yok biliyorsun

canım Deniz bu sabah moralliydi gayet. toparlamış kendisini hatta tedavisiz hamile kalabiliyorum diye seviniyordu ve birdahaki aya çok ümitli. msa84 de eşi interneti kapatmış o yüzden giremeyeceğim diye yazmıştı. nadiren de olsa başka yerlerden giriyor ama sanırım :9:

Evet canim sagligim onemli.hakkimizda hayirlisi olsun.
Dilerim kafami toparlayabilirim biran once

Hepinize duacıyımmm.. Ben de kötü günler geçirdim ama kendimi toparlıyorum yavaş yavaş.. Daha pazartesi kaybettim bebeğimi ama inşallah yine olacak sizlerden güç alarak başaracağım bunu Rabbimin de izniyle...

eşimle evdeydik, temizlik yaptık birlikte keyifli bi h.sonuydu. hava soğuk olunca çıkamıyorum dışarı. dün akşam biraz burnum kanadı sanırım yine grip oluyorum

ohhhhhhh zaten eşimin tarafından birileriyle geçirmeyince en güzel h.sonu oluyo :)

kızlar k.v bana gelebilirdi 2 yere gitcekti dönüşte kesin bende kalmak isticekti. aklımdan da geçirdim inşallah oralara gidemez de gelemez bana. biliyosunuz bıktım temizlik yapmaktan o gelince o gidince bunalıyorum. yoruyor beni yaptıklarıyla, söyledikleriyle. ne oldu dersiniz geçen hafta ilk yere gidemedi çok saçma bişi oldu neyse bu şanstı dedim. bu hafta da gideceği yerde bi yaşlıyı ziyaret etcekti, adamcağız hastanelik olmuş gidemedi haliyle. şimdi kendimden korkuyorum ben beddua etmedim ama ne bileyim üst üste olunca insan acabaaaaa diyo...adamcaz hastanelik olunca ben de çok üzüldüm vicdan yaptım. şimdi tüm hamilelere diyorum aklınızdan hiç olumsuz bişi geçirmeyin mümkünse.

Dimi btanem ya benim kv ile ilgili sorinlarim cok yok ama bu dusuk zamani 3. Gunu aradi bi beni we o gun feldi cok kizginim o yuzden ama ben Allaha havale ettim kendileri bilir bndan snra bende oke olcam

bebişkoşummmmm nasılsın seviliyorsunnn tarafımcaaa :))))
Ayni duygulari hissediyoeuz çünkü gelmeyince merak ediyorum seni aramizdaki cekim farkli
Yine olumsuz dusuncelere kapildim kizlar yaaaa.1, 5 sene oldu.Zaman ne cabuk gecmis.Cumartesi regli oldum ve biraz arastirma yaptim .asilama olsam sans dusuk ve ona verolen paranin uzerine koyup tup yaptormak daha mantikli imis.Bi doktor buldum anadolu saglik merkezi var gebzede ordan gorusme randevusu aldim adam cok yogun taa ocak ayina alabildim.Hersey normalken tup yaptirmak o ilaclari o ignelerei, git gelleri nasil kaldirabilecegim bilmiyorum.Kafam cok karisik ve bunalimdayim sanirsam
Kıyamam yaa diyeceğimi bilemedim walla dualarimdasin canjm
günaydın tatlışlarım...bizde iyiz bugüne şükür serap ablanın dediği gibi nazlı bizim minik doktor kalp atışlarını zayıf buluyo hayırlısı bakalım...hep babasının yüzünden çocuğa naz naz dio sinirimi hoplatıyo...:16::16::16:

Sipam iste yaa nazlancak ve sonra yumuk yumuk elleri olan bi bebis gelcek dunyaya

Kızlarrrrr çok hastayım :(((( bademciklerim şişti iltihaplı... Burnumun içi yara ama dudaklarıma kadar indi silmekten çok beter haldeyim... Işe gitmedim daha bir sürü görüşmem var mutlaka gitmem lazım ama konuşamıyorum bile... Adetimde sökülmedi nasıl iş bu ben anlamadım :((

geçmiş olsun kuşummmmmm...ilaç almak istemiyosan benim mükemmel karışımı yap işe yarıyo...

valla kızlar söylenecekleri o kadar güzel ifaede etmiş ki aynı şeyleri tekrarlamıcam ben. bu ara dualarım çok hızlı kabul oluyo sanırım, tek sölicem Rabbim en kısa zamanda senin de kızların da yüzünü güldürsün inşallahhhhh

burun ve diş kanamaları normalmiş. benim ilk başlarda oluyordu. bebiş hava alıyormuş :1::1: bende c.tesi önce kv. sonra annemdeydim. pazarda evden dışarı çıkmadık. burası da çok soğuk.. inşallah grip olmazsın benim boğazlarım ağrıyor. bol bol pekmez alıyorum..

duaların kabul oldu desene :9: canım o adam için de kendini suçlama sen ona bişey olsun istemedinki sonuçta :54:

inşallah canımın içiiii........ seni çok seviyorum unutma :54::54::54:

valla kızlar söylenecekleri o kadar güzel ifaede etmiş ki aynı şeyleri tekrarlamıcam ben. bu ara dualarım çok hızlı kabul oluyo sanırım, tek sölicem Rabbim en kısa zamanda senin de kızların da yüzünü güldürsün inşallahhhhh

Bana da duacı olur musun :14: Ben de tekrar aynı kötü şeyleri yaşamak istemiyorum tekrar gebe kalırsam.. Rabbim meleğini ve seni korusun..

Dimi btanem ya benim kv ile ilgili sorinlarim cok yok ama bu dusuk zamani 3. Gunu aradi bi beni we o gun feldi cok kizginim o yuzden ama ben Allaha havale ettim kendileri bilir bndan snra bende oke olcam

ya işte bazen anlamsız hareketler yapıyolar. kırıyolar bizi, belki fark etmiyolar belki bilerek yapıyolar bilemiyorum ki. ben beddua etmedim cnm sadece inşallah gelemez dedim. biliyosun temizlik yüzünden çok hassasım, o da dikkat etmiyor hiç, stres yapıyorum kanamam oluyo bebeğe zarar vermekten korkuyorum onun yüzünden, hamile olmasam yine neyse de...

burun ve diş kanamaları normalmiş. benim ilk başlarda oluyordu. bebiş hava alıyormuş :1::1: bende c.tesi önce kv. sonra annemdeydim. pazarda evden dışarı çıkmadık. burası da çok soğuk.. inşallah grip olmazsın benim boğazlarım ağrıyor. bol bol pekmez alıyorum..

içim rahatladı ya ben de dün gece doktorumu arayacaktım. eşim de çok korktu. ama bi yerde okumuştum oksijen yüzünden kanama olabilir burunda diye. cnm senin bebek kaç gramdı baktın mı?

kızlar günaydın kendimi zor attım yataktan valla biryanım uyumak istiyo biryanım birsürü işin var sadiye kalk iş yap diyo dün misafirlerim vardı bnmde ev darmadağınık kıçeler dün gazete aldım burçlara bakim dedim yazıyorum ben balığım sevgiyle dolup taşacağınız bir hafta olucak sevdiklerinize suprizler yapabilir ve onları çok sevindirebilirsiniz mutluluğu hayatınızın her alanında hissedip huzur bulacaksınız eşimde terazi ondada dostlarınızın desteğini göreceğiniz bir hafta olacak ummadığınız bir anda bir sorununuzun çözülmesiyle çok mutluluk yaşayabilir ve keyiften yerinizde duramaya bilirsiniz ne güzel demi bnm bu hafta belli olucak ya fazla inanmam burça yorumlarına ama çıkarsa hergün bu gazeteden alıp burcuma bakabilirim

ya işte bazen anlamsız hareketler yapıyolar. kırıyolar bizi, belki fark etmiyolar belki bilerek yapıyolar bilemiyorum ki. ben beddua etmedim cnm sadece inşallah gelemez dedim. biliyosun temizlik yüzünden çok hassasım, o da dikkat etmiyor hiç, stres yapıyorum kanamam oluyo bebeğe zarar vermekten korkuyorum onun yüzünden, hamile olmasam yine neyse de...

içim rahatladı ya ben de dün gece doktorumu arayacaktım. eşim de çok korktu. ama bi yerde okumuştum oksijen yüzünden kanama olabilir burunda diye. cnm senin bebek kaç gramdı baktın mı?

Sen tabikide haklisin canim senin cok dikkat ermen lazim artik bebisini tasiyosun icinde takma kafani kimste

Back
X