• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

O zmn mercimek corbasi yap cnm duduklude kaynat blendirla gec

canımmm takvımı yazdım gordun mu Hamileliğimin 3. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 259 gün kaldı.
Zigot, bu aşamada rahim sütü (ya da rahim bezlerinin salgıları) ile beslenir.

Hamileliğimin 3. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 259 gün kaldı.
Zigot, bu aşamada rahim sütü (ya da rahim bezlerinin salgıları) ile beslenir. buyur canımm
Himmmm iyimiss bogazli bebekk
cnm bende kız belirtileri de var ama :)

bana da erkek gibi geliyodu başta ama bilemedim şimdi :)

çok iyiymiş :))) ben sabah yine psikopat gibi halılarımın üstünü bi silip geçtim. birazdan da yemek yaparım ohhh mis. yarına hiçbir şey bırakmadım. çarşamba da misaifirim var offf
Kuzummmmm senin teshisi koydum sen temizlik hastasisin bende yaparim ama haftada 3 kez fln
aynen canım benım cocukta utu ve kurutma odam oluyor :D :D :D

Cocuklar gelene kdr boyle canimmmmm :60:

O zmn mercimek corbasi yap cnm duduklude kaynat blendirla gec

sağol cnm yanınada bide salata.ayran,turşu,çorba,dolma yaparım oh mis :56::56::56::56:acıktımmmm ben işe koyuluyum bari daha evide temizliycem bulaşık felan yıkıycamm o oo çok işim var lilim yaaa byyyyyyyyyyy kibbbb :10::10::10::3::3::3:

bellıı valla ılk once beslenıo guzelce sonra sızee ben burdayımmm dıcekk :)))
Aynen kusum yaaa annesi gibi tombis olcakkkk kusummm
sağol cnm yanınada bide salata.ayran,turşu,çorba,dolma yaparım oh mis :56::56::56::56:acıktımmmm ben işe koyuluyum bari daha evide temizliycem bulaşık felan yıkıycamm o oo çok işim var lilim yaaa byyyyyyyyyyy kibbbb :10::10::10::3::3::3:

Ohhhhhh benumde canm cekti kusumm gorusuruz askosum benim bi banyo oturma odasi bi salon kaldi of azi gitti cogu duruyo :1:

:7:
Aynen kusum yaaa annesi gibi tombis olcakkkk kusummm

Ohhhhhh benumde canm cekti kusumm gorusuruz askosum benim bi banyo oturma odasi bi salon kaldi of azi gitti cogu duruyo :1:

kollay gelsin cnm:1::1::1::1::1: bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:10::10::10::10::10:

Himmmm iyimiss bogazli bebekk

Kuzummmmm senin teshisi koydum sen temizlik hastasisin bende yaparim ama haftada 3 kez fln

Cocuklar gelene kdr boyle canimmmmm :60:

ama lilim temizlik yapıp üstüne bi de güzel bi duş alınca dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum :) duşumu da aldım ohhhh mis gibi tertemiz pijamalarımı da giydim :)

ay bı supurge yaptım yoruldumm yaa nolduu banaaa bugunn butun evı temızlerdım yıne yapmak ıcın temızlık cıkartırdım kendıme yaa

bellıı valla ılk once beslenıo guzelce sonra sızee ben burdayımmm dıcekk :)))

ama lilim temizlik yapıp üstüne bi de güzel bi duş alınca dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum :) duşumu da aldım ohhhh mis gibi tertemiz pijamalarımı da giydim :)
Bende oyle planliyorum kusummmm su temizlik bitse bi dus ohhh valla mahis geceligi almistin demi kuzum ne guzel olmussundur miss gibi
ay bı supurge yaptım yoruldumm yaa nolduu banaaa bugunn butun evı temızlerdım yıne yapmak ıcın temızlık cıkartırdım kendıme yaa

Yorma tatlim kendini belki hamissindir ondan yoruluyondur :1::1::1::1: bide yemek fasli var evde olmak ne guzel yaaa

canimsin ya iyiki dedin hemen duzeltdim
dogum tarihini yalnis yazmisim bebegim buyumus teyzesi sanada nasib olsun insallah

Bende oyle planliyorum kusummmm su temizlik bitse bi dus ohhh valla mahis geceligi almistin demi kuzum ne guzel olmussundur miss gibi

Yorma tatlim kendini belki hamissindir ondan yoruluyondur :1::1::1::1: bide yemek fasli var evde olmak ne guzel yaaa

valla bılmıyorum kı canımm yaaa bı yandan testı yap dıo ıcım bı yandan yapma dıor. aslıdna ne kadar erken oğrensem ıyı canım doktor ıgne vurulcan dedı ya ondan kararsız kaldım

canimsin ya iyiki dedin hemen duzeltdim
dogum tarihini yalnis yazmisim bebegim buyumus teyzesi sanada nasib olsun insallah

aynen canım iyiki demişim :) :) oyy yerımm ben oo mnıgııı . aminnn canımmm ınsallahhh ınsallahhh tum ısteyenlere nasıp olsun banada :)))

valla bılmıyorum kı canımm yaaa bı yandan testı yap dıo ıcım bı yandan yapma dıor. aslıdna ne kadar erken oğrensem ıyı canım doktor ıgne vurulcan dedı ya ondan kararsız kaldım

Ozamn yarin ilk idrarinla yap bebegimm

Back
X