Mutfak yatak odasi tamam Simdi cocuk odasi ama benim utu ve camasir kurutma odam oluyor kendisi simdi yatiyrum birzdan silip supurcem![]()
aynen canım benım cocukta utu ve kurutma odam oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutfak yatak odasi tamam Simdi cocuk odasi ama benim utu ve camasir kurutma odam oluyor kendisi simdi yatiyrum birzdan silip supurcem![]()
canım tarhanam yok ki bu yıl yapmadıkkk :26::26:
O zmn mercimek corbasi yap cnm duduklude kaynat blendirla gec
Himmmm iyimiss bogazli bebekkHamileliğimin 3. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 259 gün kaldı.
Zigot, bu aşamada rahim sütü (ya da rahim bezlerinin salgıları) ile beslenir. buyur canımm
Kuzummmmm senin teshisi koydum sen temizlik hastasisin bende yaparim ama haftada 3 kez flncnm bende kız belirtileri de var ama :)
bana da erkek gibi geliyodu başta ama bilemedim şimdi :)
çok iyiymiş :))) ben sabah yine psikopat gibi halılarımın üstünü bi silip geçtim. birazdan da yemek yaparım ohhh mis. yarına hiçbir şey bırakmadım. çarşamba da misaifirim var offf
aynen canım benım cocukta utu ve kurutma odam oluyor![]()
![]()
![]()
Himmmm iyimiss bogazli bebekk
Kuzummmmm senin teshisi koydum sen temizlik hastasisin bende yaparim ama haftada 3 kez fln
Cocuklar gelene kdr boyle canimmmmm![]()
aman beslensın beslensınn :) aynen canımmmm![]()
Sutunu gonderdi kusum simdi kendi gelcek bogazli oldugu bellii mi degil![]()
O zmn mercimek corbasi yap cnm duduklude kaynat blendirla gec
Aynen kusum yaaa annesi gibi tombis olcakkkk kusummmbellıı valla ılk once beslenıo guzelce sonra sızee ben burdayımmm dıcekk :)))
sağol cnm yanınada bide salata.ayran,turşu,çorba,dolma yaparım oh misacıktımmmm ben işe koyuluyum bari daha evide temizliycem bulaşık felan yıkıycamm o oo çok işim var lilim yaaa byyyyyyyyyyy kibbbb
![]()
Aynen kusum yaaa annesi gibi tombis olcakkkk kusummm
Ohhhhhh benumde canm cekti kusumm gorusuruz askosum benim bi banyo oturma odasi bi salon kaldi of azi gitti cogu duruyo![]()
Himmmm iyimiss bogazli bebekk
Kuzummmmm senin teshisi koydum sen temizlik hastasisin bende yaparim ama haftada 3 kez fln
Cocuklar gelene kdr boyle canimmmmm![]()
bellıı valla ılk once beslenıo guzelce sonra sızee ben burdayımmm dıcekk :)))
Bende oyle planliyorum kusummmm su temizlik bitse bi dus ohhh valla mahis geceligi almistin demi kuzum ne guzel olmussundur miss gibiama lilim temizlik yapıp üstüne bi de güzel bi duş alınca dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum :) duşumu da aldım ohhhh mis gibi tertemiz pijamalarımı da giydim :)
ay bı supurge yaptım yoruldumm yaa nolduu banaaa bugunn butun evı temızlerdım yıne yapmak ıcın temızlık cıkartırdım kendıme yaa
canimsin ya iyiki dedin hemen duzeltdimay bı supurge yaptım yoruldumm yaa nolduu banaaa bugunn butun evı temızlerdım yıne yapmak ıcın temızlık cıkartırdım kendıme yaa
Bende oyle planliyorum kusummmm su temizlik bitse bi dus ohhh valla mahis geceligi almistin demi kuzum ne guzel olmussundur miss gibi
Yorma tatlim kendini belki hamissindir ondan yoruluyondurbide yemek fasli var evde olmak ne guzel yaaa
canimsin ya iyiki dedin hemen duzeltdim
dogum tarihini yalnis yazmisim bebegim buyumus teyzesi sanada nasib olsun insallah
valla bılmıyorum kı canımm yaaa bı yandan testı yap dıo ıcım bı yandan yapma dıor. aslıdna ne kadar erken oğrensem ıyı canım doktor ıgne vurulcan dedı ya ondan kararsız kaldım
Ozamn yarin ilk idrarinla yap bebegimm
aynen canım iyiki demişim :) :) oyy yerımm ben oo mnıgııı . aminnn canımmm ınsallahhh ınsallahhh tum ısteyenlere nasıp olsun banada :)))
aynen canım bugun olmazsam yarın yapım bakalım nolcak