• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ellerine saglik iyi geldi cnm dolaplari indirdm camasirlari durup geri yerlestircemmm

kolay gelsin cnm benimmm
benimde yapmam lazımmm bu günnn
soğuk olduğu için eriniyorum valla

Once mamasini gondercek sonra kendi gelcek benim askmmmm

Aynen sut hormonlarindan cnm ilacim var kullancam adetim geljnce

Cooook guzelllllllll

:1::1::1::40::40::40::40::40::40:

Ellerine saglik iyi geldi cnm dolaplari indirdm camasirlari durup geri yerlestircemmm

Once mamasini gondercek sonra kendi gelcek benim askmmmm

Aynen sut hormonlarindan cnm ilacim var kullancam adetim geljnce

Cooook guzelllllllll

teşekkür ederim cnm..

sen içten içe kıza odaklandin kuşum:9: hadi hayırlısı rabbim gönlündekini versin

hadi hayırlısı canım... bende diyecektim pembe almışsın diye.. Allah kalbine göre versin...

kızlar ben kıza odaklanmadım aslında, etrafımdaki herkes kız diyo. gelen hediyeler hep kız şeyleri, sürpriz olacak erkek gelirse o derece yani. almayın kız şeyleri o erkek diyorum inanmıyolar, artık ben onlara inanmaya başladım :)

Ne kadar güzel enerjiksin valla ben iki hafta ölü gibiydim pazartesi kürtaj oldum sanki hayat bitmişti.. Böyle sizle paylaştıkça umutlanıyorum çok tatlısın.. Rabbim hayırlısıyla sana nasip etsin bizim gibi isteyenleri de içinden ayırmasın..

Ben bişiyi anlamadım kızlar.. Bu yumurta çatlatma iğnesi ne işe yarıyor? Kendiliğinden gebe kalanların ki çatlıyor mu yani yoksa anlamadım yani :S

evet canım hamile kalmak için büyüyen yumurtaların kendiliğinden çatlaması gerekiyor.ama bizimki çatlamıyor.o yüzden bu iğne???

anladım canım burdan bi arkadasiminda bi düşüğü oldu puhtilasmamasi olmsmasina rağmen dr igne baslatti ocakta dogumu olacakmis yeni birakti igneyi

anen canım eşimin polis arkadaşı bayanda 32yaşında mı ne hamile kalabildi.. dogdu şimdi 4 aylık falan.. ve 2 düşük geçmişi oldugu için doktor test falan yapmadan igneye başlamıştı.. 3 ay kanaması oldu ama saglıkla dogdu çocuk :16: inşallah bizimde olsun da bakalım hayırlısı.. bu arada eşim çok etkilendi ilkinde ben çok kötüydüm onu gözüm görmedi ama bu defa ben biraz daha dirayetli olunca onu görebiliyorum küfretmeyen adam küfürler ediyo trafikte hastalandı bogazları fena oldu.. akşamları saatlerce sohbet ederdik şimdi gözlerini kaçırıyo.. kıyamam ona ya.. bidaha demicem ona.. kalp atışını dinlersem videoya çekip izleterek söylerim baba olacagını.. :16:

bende alıcam onladan hem ellerine hemde ayaklarına yapıcam kızsa pembeye ekekse maviye boyıycam odasında dekor olsun çok hoşşşş

ben de öyle düşünüyorum. benim bebek odası yapacağım oda narin pembe, boyası da çok yeni...erkek olursa duvar kâğıdı yaptırmayı düşünüyorum. bi de niş gibi çerçeveler var ya onlardan istiyorum. düğün fotoğraflarımdan birini kanvas tablo yaptırmıştım, bebek doğunca Allah nasip ederse ilk fotosunu da kocaman bi kanvas tablo yaptıracam. hem modern hem şık

teşekkür ederim cnm..

kızlar ben kıza odaklanmadım aslında, etrafımdaki herkes kız diyo. gelen hediyeler hep kız şeyleri, sürpriz olacak erkek gelirse o derece yani. almayın kız şeyleri o erkek diyorum inanmıyolar, artık ben onlara inanmaya başladım :)

bizim işyeri de erkeğe odaklandı. bende almayın surda 1 ay kaldı diyorum.. oğlumuza iyi bak diyorlar.. :18::18::18:

evet canım hamile kalmak için büyüyen yumurtaların kendiliğinden çatlaması gerekiyor.ama bizimki çatlamıyor.o yüzden bu iğne???

Gerçekten bilmiyordum.. Yumurtanın çatlayıp da gebe kalındığını ben direk yumurtayla birleşip oluşuyor diye biliyordum.. Teşekkür ederim açıklaman için.. Hep görüyordum da aklıma takıldı..

kızçeler dolmayla sarma yapcam yanına ne yapayım bi fikir verseniz :26::26::26::26:

bizim işyeri de erkeğe odaklandı. bende almayın surda 1 ay kaldı diyorum.. oğlumuza iyi bak diyorlar.. :18::18::18:

cnm insan da ister istemez odaklanıyo söylenene...herkes kız demeye başladı şimdi de...haftaya dayanamaz doktora giderim yine belki de :)

Back
X