teşekkür edrim denizcimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür edrim denizcimmm
Ellerine saglik iyi geldi cnm dolaplari indirdm camasirlari durup geri yerlestircemmm
kolay gelsin cnm benimmm
benimde yapmam lazımmm bu günnn
soğuk olduğu için eriniyorum valla
Once mamasini gondercek sonra kendi gelcek benim askmmmm
Aynen sut hormonlarindan cnm ilacim var kullancam adetim geljnce
Cooook guzelllllllll
Ellerine saglik iyi geldi cnm dolaplari indirdm camasirlari durup geri yerlestircemmm
Once mamasini gondercek sonra kendi gelcek benim askmmmm
Aynen sut hormonlarindan cnm ilacim var kullancam adetim geljnce
Cooook guzelllllllll
sen içten içe kıza odaklandin kuşumhadi hayırlısı rabbim gönlündekini versin
hadi hayırlısı canım... bende diyecektim pembe almışsın diye.. Allah kalbine göre versin...
Ne kadar güzel enerjiksin valla ben iki hafta ölü gibiydim pazartesi kürtaj oldum sanki hayat bitmişti.. Böyle sizle paylaştıkça umutlanıyorum çok tatlısın.. Rabbim hayırlısıyla sana nasip etsin bizim gibi isteyenleri de içinden ayırmasın..
Ben bişiyi anlamadım kızlar.. Bu yumurta çatlatma iğnesi ne işe yarıyor? Kendiliğinden gebe kalanların ki çatlıyor mu yani yoksa anlamadım yani :S
anladım canım burdan bi arkadasiminda bi düşüğü oldu puhtilasmamasi olmsmasina rağmen dr igne baslatti ocakta dogumu olacakmis yeni birakti igneyi
çevre baskisi yüzünden yanee
amin insallah canim sagol Allah evlatlarimizi korusun amin olmayanlarada nasib olsuncanimsinn canim çok sevindim ins yüksek yüksek çıkar değerin
bende alıcam onladan hem ellerine hemde ayaklarına yapıcam kızsa pembeye ekekse maviye boyıycam odasında dekor olsun çok hoşşşş
ahhh erkeklerde en az bizim kadar hassaslar canım ama içlerinde yasiyorlar hep biz ağlıyoruz bagirip cagirip icimizi bosaltiyoruz ama onlar
teşekkür ederim cnm..
kızlar ben kıza odaklanmadım aslında, etrafımdaki herkes kız diyo. gelen hediyeler hep kız şeyleri, sürpriz olacak erkek gelirse o derece yani. almayın kız şeyleri o erkek diyorum inanmıyolar, artık ben onlara inanmaya başladım :)
çevre baskisi yüzünden yanee16. Haftada kesin belli olur diyorlar az kaldı
amin insallah canim sagol Allah evlatlarimizi korusun amin olmayanlarada nasib olsun
evet canım hamile kalmak için büyüyen yumurtaların kendiliğinden çatlaması gerekiyor.ama bizimki çatlamıyor.o yüzden bu iğne???
bizim işyeri de erkeğe odaklandı. bende almayın surda 1 ay kaldı diyorum.. oğlumuza iyi bak diyorlar.. :18::18::18:
kv m de belin agriyo diyince oglan olursa bel agrisi olur dedi bana
ahhh erkeklerde en az bizim kadar hassaslar canım ama içlerinde yasiyorlar hep biz ağlıyoruz bagirip cagirip icimizi bosaltiyoruz ama onlar![]()
kızçeler dolmayla sarma yapcam yanına ne yapayım bi fikir verseniz :26::26::26::26:
allah korusun canım ya