eveeeet benim dünkü gibiiiiiii hadi bakalım sabah idrarla tekrar yap da bakalım yuupppi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çizgi var silikte olsa bata ne kadar var
anladım canım...ben de hem kestirdim hem boyamistim acik sen kaldı böyle saçlar dipler cikti siyaha boyucaktim arkadaslar vaz gecirdi ne yapcam bu saclari hic bilmiyorum
eveeeet benim dünkü gibiiiiiii hadi bakalım sabah idrarla tekrar yap da bakalım yuupppi
çizgi var gibi canım ya telde küçük görünüyo foto var iste
canım benım bat dundu
hint kinalari daha zararliymis canim ya
hafif bir çizgi var sanki meltemcimmm...
yumyum gününü biliyor musun belki geö döllenmedir
kızlaaarrr 5 dk önceki testlerim sizce?????
Eki Görüntüle 889032 Eki Görüntüle 889033
bu gün bat günüm
Coook guzel cnm allah analı babalı buyutsun tatlımmmmkızlaaarrr 5 dk önceki testlerim sizce?????
Eki Görüntüle 889032 Eki Görüntüle 889033
bu gün bat günüm
Cnmm hayirli olsun gec dollenme olmustur belki yarın gene yaparsin balımmmmya ben hayal gorusuyorum yada cok cok silik ikinci cizgi var bılmıyorumm![]()
![]()
![]()
Cnmmmmm coooook guzelsin balımmmmm muah cıtırımmmmm benim genceciksinEki Görüntüle 889035 kızçeler ben geldim
Bitti temizlik halı mı yıkadım geldimm cnm usudum bataniye aldim ustume yatiyorum askosummmmAnnnnnaaaaam geçmişi okuym dedim ama bitiremedim.Ama ana hatlarıyla anladım sanırım.
İnşallah canım benim. Sağlıklı olacaksa olsun diyorum hep.
Haklısın aslında, ama bazen içime bi karamsarlık oturuyor. İyiyi düşünemiyorum. Daha kötüleri de.
Nr güzel söyledin. O kusur da güzellikten gelir, dikensiz gül olmaz misali.
Allahım bize en kısa zamanda bebişlerimizzi versin de hepimizin yüzü gülsün.
Geçmiş olsun bebeğim ya. Dikkat et kendine. Ben bu gün okulda dondum. Hala da ısınabilmiş değilim. Evde battaniyenin alında kalorifer dibinde oturuyorum. İnşallah hasta olmam.
Geçmiş olsun kukucan. Sen de mi hastasın! cık cık cık. Olmıyor böyle ya. Toparlanmamız lazımmmm. Vitaminler meyveler takviyeler. Hemen canlanalım ki bebişler gelsinn. Bi de bu halde temizlik yapıyosun. Yatıp dinlenseneeeeeeeeeeeeee![]()
Meltem seni umutlandırmak istemem ama bir fikrim var ben buldummmm :))))) benim ilk yaptığım test çok silikti okadar evirip çevirdim ki elimde en sonunda ortadan ikiye ayrıldı yani kır bu testi içinden bir şerit çıkıyor beyaz ozaman daha net gözüküyor bak bakalım ne göreceksin kaldır ışığa tut falan yani incele merak ettim şimdi yacanım benım bat dundu
canım benım bat dundu
canımm dunkuyle benzıor mu benım testımm. cızgı varmı yoksa ben mı hayal goruyorum canım sızde gordunuz mu cızgıyı![]()
valla hıcranımm gelmezse yarında yapmıcam carsamba yapım ıyıce belırgınlessın dıyeçizgi var gibi canım ya telde küçük görünüyo foto var iste
var bence canımmmmmmyarın tekrarla sen testi bi de sen bi önceki testi ayın kaçında yapmıştın o zaman negatifti demiştin ya merak ettim şimdi cevaplarsan sevinirim canım
canım benım bat dundu
Denizzzz çok merak etmiştim seni iyi olmana çok şok çok sevindim canımmmmm inşallah gelen ay güzel haberler vereceksin bizetopigimin anası zaten ben hafta sonu kutlamıştım bebişinirabbim kucagına aldırsın .. bu arda beni 7 ocak olarak ekler misin
bide hemencecik bekliyor yazarsan çoooooooooooookkkkkk mutlu olurum
![]()
Coook guzel cnm allah analı babalı buyutsun tatlımmmm
Cnmm hayirli olsun gec dollenme olmustur belki yarın gene yaparsin balımmmm
Cnmmmmm coooook guzelsin balımmmmm muah cıtırımmmmm benim genceciksin
Bitti temizlik halı mı yıkadım geldimm cnm usudum bataniye aldim ustume yatiyorum askosummmm
Meltem goruyorum ya var sanki yaaa