• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

anladım canım...ben de hem kestirdim hem boyamistim acik sen kaldı böyle saçlar dipler cikti siyaha boyucaktim arkadaslar vaz gecirdi ne yapcam bu saclari hic bilmiyorum

sen boyama kızçem kimsayal bebeğe zarar veriyo diyolar acaba kınada mıöyle hint kınaları kokmuyo bide iyahları filan da var ya araştırmak lazım bnm de bakır kahveydi karemele yakın sonradan bu renk yaptım uzayınca çingene gibi oluyodu

eveeeet benim dünkü gibiiiiiii hadi bakalım sabah idrarla tekrar yap da bakalım yuupppi

topigimin anası zaten ben hafta sonu kutlamıştım bebişini :9: rabbim kucagına aldırsın .. bu arda beni 7 ocak olarak ekler misin :16: bide hemencecik bekliyor yazarsan çoooooooooooookkkkkk mutlu olurum :9:

kızlaaarrr 5 dk önceki testlerim sizce?????

Eki Görüntüle 889032 Eki Görüntüle 889033
bu gün bat günüm
Coook guzel cnm allah analı babalı buyutsun tatlımmmm
ya ben hayal gorusuyorum yada cok cok silik ikinci cizgi var bılmıyorumm :( :( :(
Cnmm hayirli olsun gec dollenme olmustur belki yarın gene yaparsin balımmmm
Cnmmmmm coooook guzelsin balımmmmm muah cıtırımmmmm benim genceciksin
Annnnnaaaaam geçmişi okuym dedim ama bitiremedim. :9::9::9::9::9::9: Ama ana hatlarıyla anladım sanırım. :16::16::16::16::16::16:

İnşallah canım benim. Sağlıklı olacaksa olsun diyorum hep.

Haklısın aslında, ama bazen içime bi karamsarlık oturuyor. İyiyi düşünemiyorum. Daha kötüleri de. :50:

Nr güzel söyledin. O kusur da güzellikten gelir:16::16:, dikensiz gül olmaz misali. :16:

Allahım bize en kısa zamanda bebişlerimizzi versin de hepimizin yüzü gülsün.

Geçmiş olsun bebeğim ya. Dikkat et kendine. Ben bu gün okulda dondum. Hala da ısınabilmiş değilim. Evde battaniyenin alında kalorifer dibinde oturuyorum. İnşallah hasta olmam.

Geçmiş olsun kukucan. Sen de mi hastasın! cık cık cık. Olmıyor böyle ya. Toparlanmamız lazımmmm. Vitaminler meyveler takviyeler. Hemen canlanalım ki bebişler gelsinn. Bi de bu halde temizlik yapıyosun. Yatıp dinlenseneeeeeeeeeeeeee:47::47::47:
Bitti temizlik halı mı yıkadım geldimm cnm usudum bataniye aldim ustume yatiyorum askosummmm

Meltem goruyorum ya var sanki yaaa

canım benım bat dundu
Meltem seni umutlandırmak istemem ama bir fikrim var ben buldummmm :))))) benim ilk yaptığım test çok silikti okadar evirip çevirdim ki elimde en sonunda ortadan ikiye ayrıldı yani kır bu testi içinden bir şerit çıkıyor beyaz ozaman daha net gözüküyor bak bakalım ne göreceksin kaldır ışığa tut falan yani incele merak ettim şimdi ya

çizgi var gibi canım ya telde küçük görünüyo foto var iste
valla hıcranımm gelmezse yarında yapmıcam carsamba yapım ıyıce belırgınlessın dıye
var bence canımmmmmm :21::21: yarın tekrarla sen testi bi de sen bi önceki testi ayın kaçında yapmıştın o zaman negatifti demiştin ya merak ettim şimdi cevaplarsan sevinirim canım

canım bakalım ınss vardırrr. canım ben testı 3 unde yada 4 unde yapmıstım tam hatırlamıyorum canımda ama 4 unde yapmıstım sanırım

canım benım bat dundu

topigimin anası zaten ben hafta sonu kutlamıştım bebişini :9: rabbim kucagına aldırsın .. bu arda beni 7 ocak olarak ekler misin :16: bide hemencecik bekliyor yazarsan çoooooooooooookkkkkk mutlu olurum :9:
Denizzzz çok merak etmiştim seni iyi olmana çok şok çok sevindim canımmmmm inşallah gelen ay güzel haberler vereceksin bize

Coook guzel cnm allah analı babalı buyutsun tatlımmmm

Cnmm hayirli olsun gec dollenme olmustur belki yarın gene yaparsin balımmmm

Cnmmmmm coooook guzelsin balımmmmm muah cıtırımmmmm benim genceciksin

Bitti temizlik halı mı yıkadım geldimm cnm usudum bataniye aldim ustume yatiyorum askosummmm

Meltem goruyorum ya var sanki yaaa

hadi gözün aydın uzat ayklarını dinlen bitanem teşekkür ederim tatlım ne yapcn çıtır çtr giycenmi yoksam.....

Back
X