Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denizzzz çok merak etmiştim seni iyi olmana çok şok çok sevindim canımmmmm inşallah gelen ay güzel haberler vereceksin bize
Canım çıkıyorum yazdın diye yazmamıştım ama hala burdasın :)) hayırlısı olsun sağlıklı olsun.halayını yarın sabah çekeceğim söz öpüyorum seni topik anammmmvar var merak etme gölgen var,yarıda koyulaşır inşallah,geç döllenmiş olabilir
valla canımm bu hafıf cızgıler bı belırgınlesseeınsan hayal mı goruyorum yoksa gercek cızgımı var ayırt edemıyor
![]()
hadi gözün aydın uzat ayklarını dinlen bitanem teşekkür ederim tatlım ne yapcn çıtır çtr giycenmi yoksam.....
valla canım yumurtlama gunu hesaplamalara gore 24uydu ama gecen ay ılac kullandım 3 gun erken gelmıstı belkı sasmıs olabılır. ovu testıde yapmamıstımcanım benim çizgi var .. yumurtlama gününden eminsen bilemem ama.. emin degilsen geç döllenme diyebiliriz ki inşallahhhhhh öyledir..![]()
valla canımm yaptım ama yıne aynı gıbı duruyor test cok cok silikMeltem seni umutlandırmak istemem ama bir fikrim var ben buldummmm :))))) benim ilk yaptığım test çok silikti okadar evirip çevirdim ki elimde en sonunda ortadan ikiye ayrıldı yani kır bu testi içinden bir şerit çıkıyor beyaz ozaman daha net gözüküyor bak bakalım ne göreceksin kaldır ışığa tut falan yani incele merak ettim şimdi ya
valla canımm ınsallahh vardırrr ınssssCoook guzel cnm allah analı babalı buyutsun tatlımmmm
Cnmm hayirli olsun gec dollenme olmustur belki yarın gene yaparsin balımmmm
Cnmmmmm coooook guzelsin balımmmmm muah cıtırımmmmm benim genceciksin
Bitti temizlik halı mı yıkadım geldimm cnm usudum bataniye aldim ustume yatiyorum askosummmm
Meltem goruyorum ya var sanki yaaa
var var merak etme gölgen var,yarıda koyulaşır inşallah,geç döllenmiş olabilir
Kızlar aklımdan ne geçti biliyormusunuz biz bu topiğin adını 3 aya değiştiririz yaptık oldu hamile olmayan kalmadı topiği)))))))
kukulogum gerçekten çok bereketli bi topik burasi
Kızlar aklımdan ne geçti biliyormusunuz biz bu topiğin adını 3 aya değiştiririz yaptık oldu hamile olmayan kalmadı topiği)))))))
canım benim çizgi var .. yumurtlama gününden eminsen bilemem ama.. emin degilsen geç döllenme diyebiliriz ki inşallahhhhhh öyledir..![]()
valla canım yumurtlama gunu hesaplamalara gore 24uydu ama gecen ay ılac kullandım 3 gun erken gelmıstı belkı sasmıs olabılır. ovu testıde yapmamıstım
valla canımm yaptım ama yıne aynı gıbı duruyor test cok cok silik
valla canımm ınsallahh vardırrr ınssss
ınsallah canımm yaaa umutlanmakta ıstemıyorumm sımdı![]()
![]()
canım yumyum gunu 24 uydu o gunlerı degerlendırdık bakalım kısmettt
gözün aydın yarın sabah yap inşallh belirginleşir tatlım
Canım çıkıyorum yazdın diye yazmamıştım ama hala burdasın :)) hayırlısı olsun sağlıklı olsun.halayını yarın sabah çekeceğim söz öpüyorum seni topik anammmm
Meltemim çizgi var ama yarın ilk idrarla yap gerçi ben bu ilk idrar olayına da pek inanamıyorum ya neyse yarın koyulalar olması lazım olur şa hoooolleeeeeyyy bir halay da sana borcum olsun..valla canım yumurtlama gunu hesaplamalara gore 24uydu ama gecen ay ılac kullandım 3 gun erken gelmıstı belkı sasmıs olabılır. ovu testıde yapmamıstım
valla canımm yaptım ama yıne aynı gıbı duruyor test cok cok silik
valla canımm ınsallahh vardırrr ınssss
ınsallah canımm yaaa umutlanmakta ıstemıyorumm sımdı![]()
![]()
kukulogum gerçekten çok bereketli bi topik burasi
ya valla bereket ikonası da koyarız ilk sayfayaaynen öyle azmin zaferi falan da koyabiliriz![]()
Kalbin kadar guzelmissin saclarinda cok guzel cnm guzelsin masallah nazar degmesinnnn![]()