• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar aklımdan ne geçti biliyormusunuz biz bu topiğin adını 3 aya değiştiririz yaptık oldu hamile olmayan kalmadı topiği ;))))))))

canım benim çizgi var .. yumurtlama gününden eminsen bilemem ama.. emin degilsen geç döllenme diyebiliriz ki inşallahhhhhh öyledir.. :16:
valla canım yumurtlama gunu hesaplamalara gore 24uydu ama gecen ay ılac kullandım 3 gun erken gelmıstı belkı sasmıs olabılır. ovu testıde yapmamıstım
Meltem seni umutlandırmak istemem ama bir fikrim var ben buldummmm :))))) benim ilk yaptığım test çok silikti okadar evirip çevirdim ki elimde en sonunda ortadan ikiye ayrıldı yani kır bu testi içinden bir şerit çıkıyor beyaz ozaman daha net gözüküyor bak bakalım ne göreceksin kaldır ışığa tut falan yani incele merak ettim şimdi ya
valla canımm yaptım ama yıne aynı gıbı duruyor test cok cok silik
Coook guzel cnm allah analı babalı buyutsun tatlımmmm

Cnmm hayirli olsun gec dollenme olmustur belki yarın gene yaparsin balımmmm

Cnmmmmm coooook guzelsin balımmmmm muah cıtırımmmmm benim genceciksin

Bitti temizlik halı mı yıkadım geldimm cnm usudum bataniye aldim ustume yatiyorum askosummmm

Meltem goruyorum ya var sanki yaaa
valla canımm ınsallahh vardırrr ınssss
var var merak etme gölgen var,yarıda koyulaşır inşallah,geç döllenmiş olabilir

ınsallah canımm yaaa umutlanmakta ıstemıyorumm sımdı :( :(

Kızlar aklımdan ne geçti biliyormusunuz biz bu topiğin adını 3 aya değiştiririz yaptık oldu hamile olmayan kalmadı topiği ;))))))))

:60::60::60: müthiş düşünmüşsün inşallahhh canım hamile olmayan kalmaz çok uğur getirdiğine inanıyorum msa mızın topiğinin....

valla canım yumurtlama gunu hesaplamalara gore 24uydu ama gecen ay ılac kullandım 3 gun erken gelmıstı belkı sasmıs olabılır. ovu testıde yapmamıstım

öyledir öyledir geç gelmiştir senin miniş :9: yarın bi bak bakalım koyulaşıyo mu?

Meltemim çizgi var ama yarın ilk idrarla yap gerçi ben bu ilk idrar olayına da pek inanamıyorum ya neyse yarın koyulalar olması lazım olur şa hoooolleeeeeyyy bir halay da sana borcum olsun..
kukulogum gerçekten çok bereketli bi topik burasi

aynen öyle azmin zaferi falan da koyabiliriz :60:
ya valla bereket ikonası da koyarız ilk sayfaya ;)))))

Back
X