• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canim benim o kadar arkadaşım rapor cikaramadi özelde senin sağlık sigortan var mi

eşimin sigortasından yararlanıyorum medical park var ben orayaya gidiyorum belki duymuşsundur normalde 120 lira muaynesi sigorta olunca 60 düşüyo heee sigortayla anlaşmalı bu yüzden mi rapor çıkardı ki bana

evet canım sağlık sigortasi olduğu icon büyük ihtimalle böyle almissindir çünkü özelde rapor çıkmıyor burda kaç tane tüp bebek merkezi var ilaca rapor cikaramadiklari icin tup fiyatlari yuksek

hm ne diyim allah razı olsun devletten azıcık ucundan alıyo fiyatlatın eskiden oda yokmuş babamın halasının çocuğu yok eşinden dolayı o zmn gelmişler ist tadavi için annem bi iğne geliyodu yurt dışından diyo sanıyorum ki şimdi bizim kullandığımız iğnelerden dünya para veriyoduk diyo eniştemin spermleri 1 2 saat yaşayıp ölüyomuş ama şimdiki zmn olsa o bir iki saat şuan ki tıp için çok uzun bir saat olmamış şimdiçocukları yok yaayamıyolar mı yaşıyolar yani

merhaba kızlar. bişi soracam size ya. benim bikaç gündür aşırı elektriklenmem var yaa, nereye dokunsam çarpılıyorum. eşim de dahil neye dokunsam çat çat sesler geliyor. toprağa dokundum, avuç içlerimi duvara dayadım. ama bi türlü geçmedi. var mı bi öneriniz? ne yapabilirim başka?

Ayyyyy inanmiyorum bnde bu ara surekli esimi carpiyorum pikacu diyo bna :)) hatta bnde koltuga bahane buluyorum bu koltuklar cok elektrikli diye esimde bna bsey olmuyo diyo:1: bi cozum bulursan bana da soyle

Ayyyyy inanmiyorum bnde bu ara surekli esimi carpiyorum pikacu diyo bna :)) hatta bnde koltuga bahane buluyorum bu koltuklar cok elektrikli diye esimde bna bsey olmuyo diyo:1: bi cozum bulursan bana da soyle

cnm internetten araştırdım biraz, tuzlu suyla ayak yıkamak, tuzlu sirkeli suyla duş almak, abdest almak, toprağa dokunmak, avuç içini duvara dayamak, çıplak ayak toprağa basmak... eşim de bana diyo bizim hatunda elektrik kaçağı var :) seni bilmem ama benimki öyle böyle değil, acayip çarpılıyorum hele PC'ye hiç dokunamıyorum. eşim pc'yi kontrol etti onda mı kaçak var diye tam o esnada bana dokundu çarpıldı diyo aşkım kaçak sendeymiş :)

merhaba kızlar. bişi soracam size ya. benim bikaç gündür aşırı elektriklenmem var yaa, nereye dokunsam çarpılıyorum. eşim de dahil neye dokunsam çat çat sesler geliyor. toprağa dokundum, avuç içlerimi duvara dayadım. ama bi türlü geçmedi. var mı bi öneriniz? ne yapabilirim başka?

Ayni sorun bendede war canim ya kac gndur carpiyo daha demin bile esimin yuzune dokunuyodum carpti

benimde esimin teyzesinin olmamis esinden kaynaklı bende onlara çok üzülüyorum

ne güzel birbirlerini bırakmamışlar ama halamlarda öyle allah kimseyi evlatsız bırakmasın evin neşesi derler ya evin neşesi oluyo gerçekten bak şimdi yok hep hüzün hep hüzün olsa hiç bunları yaşamıycaz

Ayni sorun bendede war canim ya kac gndur carpiyo daha demin bile esimin yuzune dokunuyodum carpti

kışın artıyomuş cnm statik elektrik yükü. normalmiş yani. benim acayipppppp ama yaaa hiçbir şeye dokunamıyorum...dilekçim, evlimutlu hadi hep beraber abdest almaya gidiyoz, abdest almak azaltıyor bu elektriği.

cnm internetten araştırdım biraz, tuzlu suyla ayak yıkamak, tuzlu sirkeli suyla duş almak, abdest almak, toprağa dokunmak, avuç içini duvara dayamak, çıplak ayak toprağa basmak... eşim de bana diyo bizim hatunda elektrik kaçağı var :) seni bilmem ama benimki öyle böyle değil, acayip çarpılıyorum hele PC'ye hiç dokunamıyorum. eşim pc'yi kontrol etti onda mı kaçak var diye tam o esnada bana dokundu çarpıldı diyo aşkım kaçak sendeymiş :)

:)))bnde heryerde carpiliyorumm ya... Acaba cok mu stres yuklendik ki:31:

ne güzel birbirlerini bırakmamışlar ama halamlarda öyle allah kimseyi evlatsız bırakmasın evin neşesi derler ya evin neşesi oluyo gerçekten bak şimdi yok hep hüzün hep hüzün olsa hiç bunları yaşamıycaz

Benimde halamin olmuyo canim esinde problem ama birbirlerine destekler insallah esinde duElir bence kafayi cok takti we psikolejisi bozuldi

Back
X