evet hep yüksek dozda kullandım canım ama önemli olan yumosun çok olması değil iste tutmayınca yedi tanesi de tutmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hep yüksek dozda kullandım canım ama önemli olan yumosun çok olması değil iste tutmayınca yedi tanesi de tutmadı
canim yaa bu kadar yipratmasin kendini esin bi test yaptirsin sonra bi tup bebek yaptirin sanirim maddi olarak zorlamaz sizi pko öyle büyük bi sorun değil çoğu kişinin tupu tutuyor.... Boyle giderse cikmaza girersiniz esin cok kirilgan
evet canim cutem demisti cekirdekleri bi cay bardagina koyiyoruz uzerinede az su koyuyoruz bi kaç saat içinde su jel gibi oluyor onu goguslere suruyomusuz silmeden emzirebilirmissin simdi krem vs sursen iyice silmek lazım sonuçta bebek emecek
yok tüp bebeğe gücümüz var allaha şükür evet eşim biraz öyle herşeye çok takık kafasında büyütüp büyütüp durur karakteri böyle ne yapıcam sabrediyorum rabbim beni sınıyo
evet canim cutem demisti cekirdekleri bi cay bardagina koyiyoruz uzerinede az su koyuyoruz bi kaç saat içinde su jel gibi oluyor onu goguslere suruyomusuz silmeden emzirebilirmissin simdi krem vs sursen iyice silmek lazım sonuçta bebek emecek
ben pko olunca tupu cok arastirdim pkoda tutma oranii bayaa yüksek
allahtan raporla aldim ben ilaclari yoksa altindan kalkamazdik
ben daha önce yapmistim canim yarim cay bardağı su koydum ama bi gece bekletmistim
Aa cok mu iyi geliyomus canim
Ayyy cok merak ettim c.tesi haberdar et bizi ins. Bebis wardir btanem ya
evet canım özelde rapor çıkmıyor maalesef ben 1500 tllik ilaci 250 tlye aldim raporlaallahtan raporla aldim ben ilaclari yoksa altindan kalkamazdik
Baya pahaliymis canim ya ufff insallah onlara gerek duymam ben :-( ozele fdyrum orda rapor cikarmazlar dimi oyle biseyde devlet mi olmasi gerekiyo bitek
Baya pahaliymis canim ya ufff insallah onlara gerek duymam ben :-( ozele fdyrum orda rapor cikarmazlar dimi oyle biseyde devlet mi olmasi gerekiyo bitek
aynen öyle canım insan maddi manevi çok yipraniyo
canim benim o kadar arkadaşım rapor cikaramadi özelde senin sağlık sigortan var mi
ben pko olunca tupu cok arastirdim pkoda tutma oranii bayaa yüksek
eğer normal doğum yaparsam bende 3 tane istiyorum canım tabi rabbim verirse
hic bi fikrim yoook canım ya:44: