- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada benim günaydınım da kaynadı gitti![]()
günaydıııııııııııııııın kızçelreim nasılsınız bugün biraz geçmişte dolandım dün gece ki kumsal neymiş öyle ya anlaması gıt yada anlamazdan gelmiş ne güzel herşeyiyle anlatmışsıınız ama kadın mı diyim kız mıdiyim adetliyken bebişmi olurmuş ortada yumurta kalamış anlamadım gitti eeeeeeee ne var ne yok
afiyet olsun canım şikayet ettim ben... ne gereksiz sabah sabah gerdi...gitsin hangi topikte yazısmak istiyorsa sorununu orda çözsün ya![]()
Sabah sabah çirkinleştim ayol.Kendimize gelelim.
Bu gün içimde bir huzur ve ümit var nedense inşallah boşa çıkmaz. Hem de dışarda karamsar bir hava varken :2::2::2:
nasıl yaptınız bulamadım ben
Hiç sorma bebeğim ya. Birileri dadanıyor aramıza iki gündür. Sabahta biri saçmaladı durdu.Tabi biz hemen tırnakları geçirdikkkkkkkkk
![]()
Kazen konuya el atti canimgerek kalmadi
kızlar, burdaki kullanıcı adlarımız var ya, onların ne anlama geldiğini, neden o ismi aldıgımızı yazalım mı?
Hadi yazin) bnmkinin ne anlama geldigi belli zaten
![]()
kızlar, burdaki kullanıcı adlarımız var ya, onların ne anlama geldiğini, neden o ismi aldıgımızı yazalım mı?
hava ayaz mı ayaz ellerim bilgisayarımda bir topik tutturmuşum seviyorum değilmi çalacak bir kapım yok bebişime hasretim artık arkadaşlarım bnm duyarsunuz değilmi sizi çok seviyorum sizii sizi çok seviyorum sizi iyki varsınız bugün öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiii
ben buraya üye olduugmda opera şan mezunu birinden hoşlanıyordum, o da benden hoşlanıyordu ama ben izmir o istanbul olmamıştı.
o arada bu ismi almıştım :)