• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım psikolojikten ziyade ayağını üşütmüş olabilirsin biraz sıcak giyin şu aralar çok yorma sanırım bat a 8 gün var...akıntını kontrol et gece uyanıp susama hissin var ı ona dikkat et bakalım bata yakın...tabi sende farklılık gösterebilir ama sadece bi öneri...:49::49:

Zeycan sen doktora yarin mi gidiyosun kuzum

Deneme İletisi ,,,,,,,,
Bu kadarı ciddi yüzsüklük istenmediğin yerde neden duruyorsun bunu da anlamadım hadi arkadaşım artık meşgul etme çık git hangi özel mesajı yazacaksan yaz bu ne ya... Gerçekten bencillik para ile değilmiş bir kaç mesaj da başka topiklere yazsan işin hallolur zaten... Senin yüzünden kendi iletilerimizi kaçırıyoruz bizi böyle rahatsız etmeye hakkın yok yeter artık ya ya

Başta mazur görün diye ileti yazdım diğmi, acil özel mesaj atmam gerekiyor konu konu tek tek iletimi yazayım evet otomatik olarak yazıyorum ve yazdıklarınızı da okumuyorum. ayrıca burası bir forumsa dilediğim kadar mesaj yazarım. siz kendi işinizle ilgilenin bayanlar rica ediyorum çirkinleşmeyin

Gunaydin kizlarr buz gibi bir hava varrrr Allah evei olmayana sobasi olmayana yardim etsinn.Fabrikaya girerken iki yavru kopek islanmis, guvenligin oraya saklanmislar.Bi sevdim bi sevdim tontislerii.Bu arada topige sacma sacma biseyler yaziliyo bu ne yaa

Şimdi site yönetimine mesaj yolluyorum sizde yollayın kızlar

dün aksamki arkadaş kim hey allahım bayanlar siteye 8 40 de giriş yaptım dün akşam ne oldu bilmiyorum ama yanlış ata oynuyorsunuz sadece basit bir özel mesaj atabilmek için 50 ileti doldurma çabasındayım. yanılıyorsunuz bilginiz olsun

canım psikolojikten ziyade ayağını üşütmüş olabilirsin biraz sıcak giyin şu aralar çok yorma sanırım bat a 8 gün var...akıntını kontrol et gece uyanıp susama hissin var ı ona dikkat et bakalım bata yakın...tabi sende farklılık gösterebilir ama sadece bi öneri...:49::49:

cok sağol canımmm bünyem allak bullak oldu kimyasaldan sonra sanırım bata 6 gün var inan hastalıktan doğru düzgün günümü bile hatırlamıyorum ama 15 inde oldum sanırım erken olmuştum biraz sanki öyle hatırlıyorum ben ayaklarımı sıcak tutyım dediğin gibi hayırlısı bakalım zeycanımm.

Başta mazur görün diye ileti yazdım diğmi, acil özel mesaj atmam gerekiyor konu konu tek tek iletimi yazayım evet otomatik olarak yazıyorum ve yazdıklarınızı da okumuyorum. ayrıca burası bir forumsa dilediğim kadar mesaj yazarım. siz kendi işinizle ilgilenin bayanlar rica ediyorum çirkinleşmeyin

Mazur gor dedin diye kimse sayfalarimizi isgal etmeni mazur gormek zorunda degil. Evet diledigin kadar yazarsin ama yazdklarin konumuzla ilgiliyse. Seni kibarca uyardik sirf msj sayisini doldurmak icin topiklrr var git orda yaz diye. istedigin her yere kafana gore yazabilseydin burda yuzlerce topik olmazdi tek bi tane acar kafamiza gore (!) yazardik.

seni şikayet edicem.....:19::19::19::20::20:

gerçekten çok korkutucu, ancak bu kadar anlayışssız olmanızı anlayamıyorum. açıklamamı daha ileti yazarken bildirdim mazur görün diye, hayır sizi rahatsız etmedim, abuk subuk cevaplar yazmadım neye bu anlayıssızlık anlamıyorum sonuçta mazeretimi bildirdim değil mi ?

Bence çirkinleşen sendin buradaki huzuru kaçırmaya hakkın yok şikayet ettim seni gereksiz meşgul etmeye ve sabah sabah sinir germeye hakkın yok bu iş için açılmış topikler var gitsen orda yazsan ne olur neren incinir

dün aksamki arkadaş kim hey allahım bayanlar siteye 8 40 de giriş yaptım dün akşam ne oldu bilmiyorum ama yanlış ata oynuyorsunuz sadece basit bir özel mesaj atabilmek için 50 ileti doldurma çabasındayım. yanılıyorsunuz bilginiz olsun

canım sen bekar değil misin ????? annelikle ilgili ne gibi bi sorun olabilri merak ettim açıkçası ???

Back
X