Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

arkadaşlar beni tabloya ekler misiniz? bat 8 ocak :)

bugün gittim doktora, dogum kontrol hapını bu adetımde bıraktım beklemem lazım mı dıye sordum

muayenede yasımı sordu 29 dedım, yumurta sayın azalmıs bekleme hemen hamıle kalmalısın dedı

bu ne anlama gelıyor dedım 29-30 yaslarında ymurta sayısı azalır buda bıze beklememız gerektıgını soyluyor dedı

bu konuda detaylı bılgısı olan varsa sevınırımm :)

Kizlaaar ben gidiyorum temizlik yapmaya evim asirinin asirisi pimpiiiiiiiiiisss :84::84: coook calismam lazim coookk

kolay gelsin balım çok yorma kendini

ay pardon kuzum yeni gördüm yazını birde netim kopuyo surekli zor yazıyorum.. Ettim canim benim iyiki böyle soruosunuz şimdi bana kızlar sorar kahvaltimi edeyim diyorum beni teşvik ediyorsunuz

önemli değil güzelim. sevindim canım afiyet bal olsun

Iyimmmm kizlarrr su bebek fikri falan cikinca aklimdan daha rahatim yaniii.. ama tabii ozluyorum sizi geliyorum boyle.... siz nasilsiniz ??

canımsın.. iyiyiz biz de nasıl olalım aynı be yaaa

hicranim cansin can
ay insallah hersey dualarimizdaki gibi olsun
normal degerim diyorsun Allah evlatlarimizi korusun
herkese nasib etsin herkese insallah

kaç aydır deniyosun bi de tedaviyle mi oldu çok soru soruyorum biliyorum ama bizede umut olsun istiyorum.

kan degerim 247
kac haftalik oluyor kizlar az degilki
nolur yazinj nolur
yalvaririm
oluyorum heyacandan
yardim edin
Rabbime sukurler olsun
bugunu beklemek ve kavusmak ne guzelmis
bebgim kac haftalik nolur soyluyun bana

Hayirli olsun cnm cok sevindimmm.kan degerinde cok iyi masallah.
Benim isyerinde arkadasin 330idi 4, 5haftalikti

Günaydın canlarım benim yaw neler olmuş topikteee

Geçmişi okumaktan günümüze gelemedim bea

Gunaydin hicranim.gecmisi iyi oku cok komikkkk seyler var

Gunaydin monbebemm hosgeldiiiiinn

kumsal daha küçük olabilir ama bizim kızlar iyi tahammül etmişler hee hele sabahkineee uyus oldum heee kazen defetmis

Ohh op op miss bende opemm

bnde sabah kii uykudan açılmamıza sebep oldu resmen neyse morelimizi bozmayalım burası çok soğuk yatağın içindeym ve sadece ellerim dışarda buz gibi ldular kahvalı yapıcam ama yatakyan çıkmaya üşeniorum

Ufff ayni sey bendede o kadar soguk ki yataktan cikamiyorum yorganin icindeyim resmen ya

Öğlen oldu kuzum kalk yap kahvaltini.... Hareket edince isinirsin biraz

cansinizzz cannnn iyiki varsiniz

Ama bu net cildirttu beniii uffff firlaticam teli simdiii

atma kıs onun içinde biz varız

canım seni ısıtacak bişey yok mu hasta olursun böyle Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…