ay pardon kuzum yeni gördüm yazını birde netim kopuyo surekli zor yazıyorum.. Ettim canim benim
günaydınnnnnnnn cnmmmmmmmmmmm
günaydın balımmmmmmmmmmnasılsınnnnn
normal canım normal rahat ol bir hafta sonra kese rahat görünür
evet canım geçmişi okuyorum hep yoksa merak edrim catlarim bu kızlar ne konusmus die
Ettim kahvaltımı kuzum
Kizlaaar ben gidiyorum temizlik yapmaya evim asirinin asirisi pimpiiiiiiiiiisss :84::84: coook calismam lazim coookk
ay pardon kuzum yeni gördüm yazını birde netim kopuyo surekli zor yazıyorum.. Ettim canim benimiyiki böyle soruosunuz şimdi bana kızlar sorar kahvaltimi edeyim diyorum beni teşvik ediyorsunuz
Iyimmmm kizlarrr su bebek fikri falan cikinca aklimdan daha rahatim yaniii.. ama tabii ozluyorum sizi geliyorum boyle.... siz nasilsiniz ??
hicranim cansin can
ay insallah hersey dualarimizdaki gibi olsun
normal degerim diyorsun Allah evlatlarimizi korusun
herkese nasib etsin herkese insallah
kumsal daha küçük olabilir ama bizim kızlar iyi tahammül etmişler hee hele sabahkineee uyus oldum heee
kan degerim 247
kac haftalik oluyor kizlar az degilki
nolur yazinj nolur
yalvaririm
oluyorum heyacandan
yardim edin
Rabbime sukurler olsun
bugunu beklemek ve kavusmak ne guzelmis
bebgim kac haftalik nolur soyluyun bana
Günaydın canlarım benim yaw neler olmuş topikteee
Geçmişi okumaktan günümüze gelemedim bea
Bi suru alinti yaptimm biz siz cikmisiniz..cumleten Selamin Aleykummm... Nasilsinizzz.... ???
MSA Topik annasiii..gozun aydin.. allah'im kucagina almayi nasip etsin insallah... guzel bir hamilelik gecirirsin insallah... Darisi isteyen herkesee...
cansinizzz cannnn iyiki varsiniz
kumsal daha küçük olabilir ama bizim kızlar iyi tahammül etmişler hee hele sabahkineee uyus oldum heeekazen defetmis
Ohh op op miss bende opemm
bnde sabah kii uykudan açılmamıza sebep oldu resmen neyse morelimizi bozmayalım burası çok soğuk yatağın içindeym ve sadece ellerim dışarda buz gibi ldular kahvalı yapıcam ama yatakyan çıkmaya üşeniorum
bnde sabah kii uykudan açılmamıza sebep oldu resmen neyse morelimizi bozmayalım burası çok soğuk yatağın içindeym ve sadece ellerim dışarda buz gibi ldular kahvalı yapıcam ama yatakyan çıkmaya üşeniorum
cansinizzz cannnn iyiki varsiniz
Ama bu net cildirttu beniii uffff firlaticam teli simdiii
Ufff ayni sey bendede o kadar soguk ki yataktan cikamiyorum yorganin icindeyim resmen ya
canım seni ısıtacak bişey yok mu hasta olursun böyle Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?